Aranızda hiç katılacak varmı birde ilk mülaktların olduğu yerdemi yapılacak saat kaçta biraz yardımcı olurmusunuz ?
Aranızda hiç katılacak varmı birde ilk mülaktların olduğu yerdemi yapılacak saat kaçta biraz yardımcı olurmusunuz ?
Askerden soğutan yer ki hayalimdi
iyi ki olmamışım
saçma sapan sorular gelir
neden o tshortu giydin neden saçın kısa uzun vs
hazırlıklı ol
Evet bildikleri tek şey torpil , adamın varsa herşey tamam . Ben uzman erbaşlık için gittiğimde 5 sorunun 4 ünde resmen g.t ettim 5. soru da adam bana logar kapağın da kaç tane delik olur dedi . 15 ay hakkari şırnak tunceli bingöl , diyarbakır , siirt gezdir . Safranbolu da perişan et özel asayiş jandarmayı 40 günde komando yap .
Evet nasıl bir kişiliğim oldugunu harıka anladılar , baktılar göbek 10 cm önden gidiyor . Sen bu g.tle 1 km koşamazsın dedi . Engelli 2400 m yi 2. ci bitirdim , 12 barfiks , 55 şınav , 95 mekıkle çıktım spordan . Adam bana esas duruş sağa sola dön dedi . Omuriliğin yamuk dedi ... Baktım elencem dosyayı kırmızı şeritle karaladı ,tabi dosya elimde yüzbaşım ( herkes komutanım diyor ) komandoluk göbek değil yürek işidir . Dedim ve çıktım .
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Sen o zaman kendini avutmaya devam et
yoo kendimi avutmuyorumm ama asker yakını olduğunun kokuları geliyor . Balata yanığı gibi , herşeyi bildikleri için kimin asker olacağına iyi karar verıyorlar , 1 yılda 16 bın uzman erbas istifa etti . Bu da her konuya hakım olduklarının kanıtı
Bişey bildikleri yok doğru söylüyor. Ben komando olmak istedim 30 barfiks nizami alıyorum 100 üzeri şınav çekiyorum o anki halime göre sayısı değişiyor. Sporla aram çok iyi. İlk olarak piyade olarak aldılar askere, sonra komando seçmelerine geldiler g.t göbek olan herkesi komando yaptılar. Adam 1 barfiks bile çekemiyordu ama komandoydu. Ben profesyonel dalıyorum scuba ve serbest dalışla ilgili belgelerimde var, birkere anladıkları bişey olsa neden beni komando almasınlar yada denizci yapmasınlar. Şöförlükle ilgili deneyimim bile yokken ulaştırmaya düştüm. Asker olmak çok istiyordum orada uzman olarak kalmayı bile düşünüyordum. Gittim gördüm sonra çürüğe çıkmak için herşeyi yaptım 2 ay askerlik yaptım döndüm. Mantık aramayacan diyorlar ya hakkaten öyle, mülakata girerken sana o odaya gelene kadar gördüğün şeyleri sorabilirler. Kapıda kaç kişi vardı rengi neydi tavanda ne var odada kaç kişi vardı falan vb. Dikkatini açık tut bir redbull göm girmeden. Ama okadarda takma buna hazırlanmak için yapabileceğin birşey yok. Hayırlısı olsun
Askere gitmediğin için gözünde büyütüyorsun güzel kardeşim
hayalimdi Allah bana yedek subay olmayı nasip eyledi komandoyuda gördüm piyadeyi de
neyi bilip bilmediklerini çok çok iyi biliyorum
çünkü babam da askerdi !!
Benim babamda asker kardeşim abim spor dallarında derece aldı gözü bozuk diye almadılar. Babam istemesede abimin ısrarı yüzüne torpil ayarladı ama olmadi? Demekki torpil değilmiş her şey
alakas yok doktor çok disiplinliydi
Eheheh elenme sebebim uzv eksikliği , o da azı dişimin olmaması :D doktorlar çok disiplinlidir . Bazen şu balyoz ve ergenekon a hak veriyorum .
Doğruya doğru çok çok kral adamlarda asker oluyor. Özel kuvvetler askerleri mesela dünyanın en zor işlerinden biri. Akrabam var bitane çokta beyefendi hic işinden gücünden bahsetmez. Ama gel gelelimki hayatta hiçbirşey olamamis insanlar askerde bir rütbe sahibi olunca karsisindakileri eziyor egosunu tatmin ediyor iste.
boşver askerliği başka iş bak
Ziya paşa ne demiş: İnsanın aklının rütbesi eserinden görülebilir!
Esmemek lazım....
Torpilin varsa körsende badem gözlü olursun bu ülkede.
Acemi birliğinde en az 20 pkk'lı vardı. Hepside doğuda pkk ile asker birbirine selam vererek geçer diyordu. Zaten kendi polis teşkilatlarını'da kurmuşlar sözde. Belki jandarma olunca onlardan emir alırsın hı? Aklın varsa boşver. Kelleyi koltuğunun altına aldınmı zaten git mafyacılık oyna bu ülkede. Daha mantıklı. Daha çok kazanırsın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)