aranızda dovmesı olan varmı acep varsa kac tane ve neyı dusunerek yaptırdınız
bende 6 tane oldu
aranızda dovmesı olan varmı acep varsa kac tane ve neyı dusunerek yaptırdınız
bende 6 tane oldu
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
Hint gınaysıylan bi heves ettiydim,etmez olaydım.
Dedem bastonuyla yarım saat dövdüydü.
Ondan sonra töbeeee
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
Geçici dövme yaz aylarında tatilde güzel görünebilir ama kalıcı dövmeyi hiç düşünmedim..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Hayret "dövme günahtır.abdes olmaz dövmeyle" kimse dememiş.Gelişme var.
Eskiden dövmeye ön yargılı yaklaşıyordum ama bu aralar ciddi ciddi yaptırmak aklımdan geçiyor.Ama biraz üşengeç ve sıkıntıya gelemediğimden henüz pek niyetine girmedim.Bir de herşeyden çok çabuk sıkılan biri olarak bir gün sıkılırım diye yaptırmaya korkuyorum.Ama bir gün kesin karar verirsem yaptırmaya niyetim olan dövmeler;
1-Ejderha:Evet çok klasik olacak ama hem batı hem doğu kültüründe anlamı büyüktür.Sırtımın sol yada sağ tarafında fena durmazdı.
2-Jolly Roger:Kemik ve kuru kafadan oluşan korsan bayrağı.Bunun da bana göre derin anlamları var.
3-Boynuzlu engerek:Türkiye'de yanlış bilmiyorsam sadece Trakya'nın Longos ormanların bulunan nadir bir hayvan.Bana göre gizliden memleketim Trakya'yı ifade ediyor.Ayrıca engerek eski Trakya kabilerinin zırhlarında ve bayraklarında sıkça kullandığı bir sembol.
Dövme yaptirmayi bende düşündüm.
Ama yaptiracagim dövme, benim hayatımın vazgeçilmez bir parçasını, veya bende derin etki bırakan bir olayı sembolize etmesi gerek.
Henüz böyle bir durumda olmadigim için yaptirmiyorum.
Bazı İnsanlar sırf dövme yaptırmış olmak için, dövme yaptiriyor ve vücutlarında sonsuza dek taşıyorlar.
Bu bana çok manasız geliyor.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
bir hevestir gelir geçer
yaşananlar mazi olur
kafandan silip atsan
bedeninde izi kalır
MT den bir grup kurup isteyenleri dövebiliriz aslında...
Sonrada benim şu kadar senin bu kadar adam dövmemiz var deriz???
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
boynuma (sağ tarafa) K. ATATÜRK imzası düşünüyorum. yakın bir zamanda
Geçen Bir Tane Yaptırayım Dedim İlk Olacaktı, Gittim Gösterdim Bunu Yapacağız Dedim Yaparız Tabi'ki 1.500 Lira Karşılığında Dediler, Benim 100 MFH'ın Anahtarını Uzatıp Al Senin Olsun Dedim Gülüştük ( Koşarak Uzaklaştım )
ne saçma konu olmuş ya :D motosiklet forumu bu....
Dövmem var, sadece iki kelimeden oluşan bir "giriş dövmesi". Şöyle gösterişli bir dövme yaptıracağım ama önemli biri "Bu ne dövme ya?" diye sorarsa "Sana ne yaprağım?" demekten korkuyorum, sonuçta 18 yaşında değilim.
farkındaysan konu dısı kısmında sadece motormu konusacagız ozaman hıc baska bır muhabbet vs etmeyelım !
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:16 ----------
bendede 6 tane var
* sağ el orta parmak tc kımlık
* sol kol dırsek altı 'Tanrı cevizi verir ama kırmaz'
* sol omuz benım tsarırım zarar ve zincir
* sağ omuz koı balıgı
* sol sırt woswos pıre
* sol bacak v motor
nasıpse kış aylarındada poseidon dusunuyorum
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)