durun! itiraz ediyorum!
sayın jüri üyeleri;
sanık sandalyesinde oturan bu iriyarı sempatik adam göründüğü kadar masum mu?
mete_han bunca yıldır sitede alttan alta "bana danışmadan cbf 150 alınmaz", "honda servisi bana özel kolaylıklar sağlar, siz de bu ayrıcalıktan faydalanın" diyerek hondayla işi olan pek çok kişiyi peşine takarak servisiyle irtibatını sağlamıştır.
tabii servis de bunca "müşteri"yi kapısına getiren metehan'a kendinin de bahsettiği şekilde bazı imtiyazlar tanımıştır.
tabiki servis metehan'ın "ben olmasam servisle bu şartlarda ilişki kuramazdın" diye bahsettiği imtiyazlı durumu karakaş karagöz hatrına bahşetmemiştir.
yani müşteri-metehan-servis üçgeninde "alan memnun satan memnun" düsturuna dayalı bir menfaat ilişkisi gelişmiştir.
dananın kuyruğunun koptuğu nokta olan erhan meselesinde ise metehan kendi tesis ettiği müşteri-metehan-servis menfaat üçgeninin mağduru olduğunu iddia ederek erhandan mağduriyetinin giderilmesini talep etmiştir.
e be adam; bu işten para da kazan imtiyaz da, vallahi gözüm yok da eline yüzüne bulaştırdın
o kadar emeğe, bu kadar mesaja 50 TL kurtarmaz ula, girişimci ruhun girişemeden patladı
karar;
sanığın kafasındaki tilkiler sakinleşmeden konu açmamasına
zarar etmeyeceği projeler belirleyip netleştirene kadar ticaretten uzaklaştırılmasına
karar verilmiştir.