1- 1000 lik makinayı hiç bir yardımcı bulamamam halinde honda nın yetkili servisine götürecektim.
2- en azından karşımda kurumsal bir işletmenin bana vereceği motorun problemlerine ilişkin bir form olacaktı (sonradan hak iddia edebileceğim)
3- açtığın mesajda sembolik olarak bi rakam talep edip miktarı bana bıraktığını hatırlıyorum, eğer öyleyse beklediğin rakam gibi birşey söz konusu olamaz varsa da bu benim problemim değil bu şartlar altında
4- 18 000 harcayıp sana layık gördüğüm rakam gibi bir tabir söz konusu bile olamaz...bu şartlarda yüz bin liralık bir mercedes alsam ne gibi bişey bekleyecektin çok merak ediyorum. bu şekilde bi tarifen olacaksa emlakçılık yapmanı öneririm, referans olduğun malın elinde patlaması gibi imkan da olmaz, kafan rahat olur
5 -dekontta kişisel bilgiler yok sildim, ama silmeden önce bıraksam da daha önce iyilik (!!) yaptığın kişiler belki biraz utanır bi ödeme yaparlar diye düşünmedim değil...
6- hak bakidir nasıl bir anlayış...zaman aşımı süresi nedir? motorda teknik bir sıkıntı çıktığında expertizde bunu farkedemediysen zararı mı karşılayacak mısın? hakkı mı nasıl arayacağım...?
7- sana ve ustaya yaptığım masrafla honda ya ekspertiz yapmam halinde vereceğim ücret aşağı yukarı aynı oluyor, bu durumda sen kendini honda yetkili servisinin ( kurumsallığı ile birlikte) ikamesi/alternatifi olarak mı görüyosun. bu konuyu okuyan arkadaşlar neden sizi tercih etsinler belki açıklamak isteyebilirsin? (ekspertiz yapan usta motor yağı değişimi gibi orada yapacağı hizmetten karı, müşteriyi rutin bakım ve arızalar için bağlaması gibi avantajları da elde etmiş oluyor)
8- "gönlünden bu kopmuş demek ki" ifadesini bu kadar emin kullanmamanı öneririm emin olmadan
9- hizmet sektörü vergi dışında değildir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------
işim bittiğinde muhabbet devam etti, kendisi beni tanımadığı için faceden çıkaracağını belirtti, ok dedim..durum göstriyor ki bu olay metenin sonradan kafasına dank eden bişey değil, süreç içerisinde zaten planlıyormuş, böyle bişey de benim aklıma gelmediği için de biraz hayal kırıklığı olmuş...
ıban numara mı yollayacam göndereceksen. sen kimsin de susun kesin diye ahkam kesiyon, beğenmiyosan git başka başlıklara bak, kitap oku ayşegül serisi falan oku...ifade yeteneğin yazım tarzın gelişir, anlatım bozukluğun düzelir belki...