Bakın herkes Ramazan'da denize girmek orucu bozar mı diye anlayıp da girmiş ve cevap yazmış size , başlık bu açıdan yanıltıcı , halbuki siz şile ve Deniz'i hakkında bir soru sormuşsunuz
Bakın herkes Ramazan'da denize girmek orucu bozar mı diye anlayıp da girmiş ve cevap yazmış size , başlık bu açıdan yanıltıcı , halbuki siz şile ve Deniz'i hakkında bir soru sormuşsunuz
Rica ederim
Ben anladım seni.
Yazları amele istilası altında olan , özellikle hafta sonları kapı dışına çıkamadığımız canım Büyükçekmecem ramazan sebebi ile çok sakin.
Rahat rahat deniz girilebiliyor, kordon da yürünebiliyor. Kıro level minimumda.
Aynı durumun tüm yazlık yerlerde olduğunu sanıyorum. İyi tatiller bu arada.
Kafanı suya sokarsan oruç bozulur ama
bikinili kızlara bakarsan bozulmaz
Abicim sen istediğin plaja git, her yer açıktır,
normal sezon kadar kalabalık olmasa da her yerde tatil yapan insanlar var.
herkes oruç bozulur veya bozulmaz demiş
hiç sordunuz mu, belki sinan niyetli değildir
konuyla alakası yok ama
dün zorla da olsa dalgalı denize girmiş bulundum... yanlışla biraz su yuttum...
baktım ardı arkası kesilmiyor su yutmaların...
ben de yastı balık yan gider diyip 4 tane arpa suyu aldım... yeter bu kadar... :
Şile plajları açık kimse girmese sen girersin.Sanmıyorum bomboş olacağını en kötü alırsın bir şenzlong takılırsın.Kapalı diye bir mevzuyat yok.Sahilde 4 cafe var bunların hepside alkol satıyor bilgin olsun.Bu arada her koyun kendi bacağında asılır.Soruya cevap verin gerisi teferruat!
Sinan kardeş biz iki arkadaş 2sene evvel şileye ramazanda hem denize girmek hemde güzel bir yerde köy kahvaltısı yapmak için gitmiştik.
Yoldaki kahvaltıcılar kapalıydı. Bakkaldan kuru ekmek almaya razıyken açık bir yer bulup oturmuştuk.
Plaja gelince ağva tarafına devam ettik. Plaj açık ve tenhaydı. Zaten bizim istediğimizde buydu. Saygılar.
Gittim geldim,
4 güne 1300 km sığdırdım.
İnsanlar oruç tutarken ayıp olmasın diye denize bile girmeme niyetim vardı.
Ha birazda küfür yememek için girmeme niyetim vardı..
Ama millet plajda çocuk yapacaktı nerdeyse.
Ulan bide bana dinsiz dersiniz
Plajda içki içenmi dersin, mangal yapanmi dersin, konusuz film çekenmi dersin, İnsan neslinin üremesi üzerine bilimsel araştırmalar yapan gençlermi dersin..
Bende neyin hesabını yapiyorum diye kendi kendime güldüm...
İşte tam burada devreye acil durum cümlesini sokuyorum.
"Nerede o eski ramazanlar "
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)