sabah çıkarken sularını tazeledim. öğle saati bir baktım ki kumrular su da kulaç atıyor güneşleniyor ! fotoğraflar akşama
sabah çıkarken sularını tazeledim. öğle saati bir baktım ki kumrular su da kulaç atıyor güneşleniyor ! fotoğraflar akşama
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
Sıcak hemde fenaa..
Saf suya yakın olmakla beraber, oda içerisindeki tüm bakterileride hayvanlara içirmek = ortaya çıkan mahkluklardan sonra inanmadığım evrim teorisi karşısında diz çöker , darwinin mezara gül koyarım.
Atmaca aşırı sıcaklardan bayıldı
Hava sıcaklığının 47 dereceye ulaştığı Aydın'da susuz kalan bir atmaca baygın halde yolda bulundu. Hayvanı bulup evine götüren Sökeli işçi, atmacaya şimdilik kafeste su ve yem veriyor.
http://www.milliyet.com.tr/atmaca-as...aberlerComCoop
Ama kuşlar şapır şapır içiyor bir çelişki aldı götürdü beni mutant hayvanlar evrimleştircem :D
Ne etsin gariblerim , ahali cimri herhal 1-2 litre temiz su hergün yahu , musluktaki klorluda olmaz , baktı garibanlar susuzluktan kırılacaklar mecburen artık ne edek evladlarımız 5 kanatlı , çift büllüklü , 4 gözlü olsun ne edek demişler^^
Atmaca bayılmış yahu , sıcaklara bakın , birde cehennem ateşi kavramı , vallahi yaradan merhamet ediyor bize ..
Geçen gün *ç bir arabacı bilerek köpeğin üstüne arabayı sürüp ayağını ezmiş. Köpeğin çığlıklarına kalkıp balkona çıktım baktım köpek topallıyor. Hemen evdeki yoğurdu boşaltıp kabına su koydum. Başka bir yoğurt kabınada marketten ekmek ve süt alıp koymak için aşağı inmiştim ki köpek gitmiş. Esnafa sordum onlar anlattı durumu. Köpek nerede dedim gitti dediler. Ben de belki tekrar gelir diye suyu gölge bir yere koyup eve çıktım.
Üzüldüm yardım edemedim diye...
Geçen h2r üstündeyim ,sonra bi uyandım ... Hort.
Arkadaşlar bu mübarek günlerde asla hayvanlara yiyecek içecek su vs vermeyelim, onlarında oruçlu olduklarını unutmayalım lütfen.
Ben çantam da olabildiğince kuru mama taşıyorum.
(Sırt çantamı motorun arkasına file ile bağladığım için ağırlık beni rahatsız etmiyor).
Sabah işe giderken yol üzerinde minnakların olduğu yerlere bırakıp besleme yapıyorum.
Besleme noktalarında su kabı oluyor ama ya içlerinde yeterli su olmuyor ya da eskimiş su oluyor. Bunla alakalı aklımda uzun zmandır şöyle birşey var; park ve bahçelerde sulama hortumlarının takıldığı siyah bağlantıl noklatına zarar vermeden oradn su alabilecek küçük bir aparatım olsa hergün sularını doldura/tazeleye bilirim. Sevgiler..
Selamün aleyküm
bu arada bi bilgilendirme yapayım. ben net üzerinden toptan sipariş veriyorum hem daha ucuza geliyo hemde kaliteli oluyo (markettekiler gibi raflarda beklemiyor) içlerinden birer kepçe yanıma alıp bulunduruyorum yanımda, sizde öyle yapabilirsiniz motorcu dostlarım. insan sevgisini kazanacağınıza (hele de bir kızın) hayvanın sevgisini kazanın..
Eee yaz tahtiliniz nassı gideyi? sıcahmı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)