Bu forumun hayvanseveri çoktur bilirim. Hava olmuş 40 derece, biz dayanamıyoruz 1 saat su içmeden, hayvanlar nasıl dayansın. Gördüğün yerde yapıştır suyu, zor değil.
Bu forumun hayvanseveri çoktur bilirim. Hava olmuş 40 derece, biz dayanamıyoruz 1 saat su içmeden, hayvanlar nasıl dayansın. Gördüğün yerde yapıştır suyu, zor değil.
Naadar hoj , az daha sevap kasayım , belki bir iki okur daha merhamet edip tatbik ederde , baada xp point yazılır
Buharlaşma yoğun , börtü böceği canlıları düşünelim ve SU kabını ihmal etmeyelim , mümkünse günlük yarım-1 litre temiz içme suyu gölge biyere sadaka/fitre niyetine, olmasa insanlık gereğince .
Yoğun buharlaşma.
sayemde bölgede kuş nüfusu üçe katlandı. her ay bir kumru- güvercin balkonumda dünyaya gözlerini açıp gökyüzüne havalanıyor. hepsinin kendimce belirlediğim ismi var. buralarda nerde görsem tanıyorum
guncel
guncel..
GÜNCEL
GÜNCELL
GÜNCELLL
GÜNCELLLL
GÜNCELLLLL
GÜNCELLLLLL
“Büyük beyinler fikirleri tartışır, orta halliler olayları, küçük beyinler ise insanları tartışır.”
O sigarayı niye içerler kafam basmıyor tadı yok tuzu yok lan ucuz bişeyde değil yahu...
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Geçen susuzluktan bayılacam , sağolsun bi serçe caaz kuş hali ile, 1.5 litre su ikram etti , pek makbule geçti.
Güncel...
Sıcak havada su bulur ama soğuk havada 3 gün aç kalırsa ölürler.
Unutmayalım..
Hort .
Hayvan sevgisi,insani bir merhamet duygusudur..
Hayvanlarin,hakkini hukukunu kollamayan birisi insan sifati taşimayan gereksiz oksijen tuketen bir canlidan farksizdir..
Kuçukluğumden bu zamana annem çok kedi besledi ve halen beslemekte ve sayisi hatirimda değil.
Ben askerdeyken bizim yumak doğalgaz kaçağini anneme haber etmiş.kisacasi bu davranişi,yillarca beslenmesine karşilik borcunu fazlasiyla ödemesi anlamina gelir..
Hortt .
Hort.......
Joe Cocker - The Letter with Leon Russell Live on Mad Dogs & Englismen...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)