Artı olarak Migros ve Tansaş'ta satılan dostluk mamalarından tutuyorum sele altımda. Sokakta gördükçe veriyorum, yiyor yavrucaklar. 1 liraya mutlu olmak çok kolay
Bizim apartmanın önü " sokak hayvanlarından arındırılmış bölgedir " Klübe, yemek , mama vs konulmasına hijyen açısından izin verem ama çok sıcak , su konulmasına bu aylarda müsaade ediyoruz. Tüm canlılar için susuz kalmak kadar korkunç birşey olamaz.
Bizim bahçe tam kedi güzergahı asma çardak falanda olunca yat aşağı, kestirmelik birebir yani pisiler için.
Dondurma kabına suyu koydunmuydu arada buzda atıyorum gelen gecen pısı 1-2 fırt alıp devriyeye devam.
Buharlaşma başladı , yine hatırlatalım , hayr niyetine su kaplarına su doldurunuz.
Arkadaşlar,
Iki teker üzerindeyiz. Sadece mahalle ya da bulunduğumuz muhit değil . Geniş kapsamı olarak etrafa bırakacağımız su kaplarını ayıracağımız birazcık süreç içerisinde, iki teker sayesinde doldurabiliriz.
Evdeki kuru ekmekleri parçalayıp topcase'e de atabilirsiniz. Kuşların yoğun olduğu bölgelerden geçerseniz verin saniyede bitiriyorlar.
Hort vakti
umulurki merhamete erenlerden oluruz. ücreti Allah öder evelallah.
Her gün gelen misafirlerim var
https://www.youtube.com/watch?v=PRC_jW5L-y4
Video kullanım dışı .
ben genelde pilav, mercimek ne yiyosam tencerede kalanı veriyorum. 2-3 tane kap koydum onlara sularını da koyuyorum. (anca yetiyo ordu gibiler) karınlarını doyurduktan sonra ilk işleri daha genç nesiller yetiştirmek oluyor. onlarada büskevit süt veriyorum arka taraftan biyere ayrılmasınlar diye ama pek durmuyolar
Merhamet eden merhamet görür
Videoyu düzeltip tekrar atıyorum inşallah bunda olmuştur.
Şu sıcaklarda hergün hort çekeceğim konuya, lütfen herkes su işine ağırlık versin , dün doldurduğum bahçedeki muhtelif litrelik 3-4 kabın tamamı gün sonunda buharlaşmış , tabii olarak kuşlar ekseriyetle tüketmişler (dışkı yoğunluğundan anlaşılıyor) günü birlik bitmemiş olsada suyu tazeleyelim, kirli yoğuşmuş suyu tercih etmez hayvancanlar , bizlerede temiz suyu eksik ettirmessin sahibimiz.
Şu kafa bende olsaydı ne mutlu bir hayatım olurdu.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Günün hortu . salim kalırsam arkasıda yarına.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)