hepinizi öpüyorum bir bjk çocuğu olarak
hepinizi öpüyorum bir bjk çocuğu olarak
KARTAL GOL GOL GOL
geçmiş olsun Feerbahçeli arkadaşlara.
Beşiktaşım benim
en güzeli de maçtan sonra olay çıkmaması tebrik ederim her iki takım taraftarını.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
bende galatasaraylı olarak geçmiş olsun diyorum üzülmeyin buda geçer
Güzel maçtı.
futcular hindiyi tuncaya bindirdiler sanki onlar soyledı demı yada ben mi yanlış duydum
Oley oley oley ...
En büyük , şampiyon , kara kartal...BJK
j gözükmüyor yaw alla alla
saoLun arkadaşlar güzel maçtı ama bir fenerLi olarak
nEyse 2 hafta s0nra süper Lig kupası saLLayınca bişeyimiz kaLmaz merak etmeyin.. 1907
[FONT="Palatino Linotype"][/FONT][COLOR="Red"]ρσωєя [/COLOR][COLOR="Black"]0ƒ[/COLOR] ∂яєαм.. [SIZE="2"][COLOR="Red"][н][σ][η][D][α][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="PaleGreen"] เ๓zค ๒เl๓є๓ קคг๓คк ๒ครรค๓ ๏lยг๓ย[/COLOR] =)
olsun fenerbahçemi kutluyorum canı gonulden.
turkiye de herkes fenerbahçeye karşı iken bu kadar buyuk bi klup oldu ya
6alatasaraya bile yenilsek gam yemem..
Yaw ne adamlar Şu fenerbahceliler hemen hakeme yükleniyorlar yok
haken+Bjk 3 - 2 Fb yaw utanın yaw vallaha yazık günah boyunuzun ölcüsü aldınız oturdunuz bari camurluk yapmayın
Valla hakeme laf söyleyecekler kapatsınlar takımı Bodrum'a yerleşsinler
bütün beşiktaşlı kardeşlerimi kutluyorum kupa bizim hakkımızdı zaten fenerede artık diğer senelerde başarılar 24 sene beklemişler biraz daha beklesinler heheheh
besiktaşlı arkadaşları bende kutluyorum bir galatasaraylı olarak basarılarının devamını dilerim.fenerede biraz sabır dilerim
motociklet
Fenerli arkadaslar kendilerine yakısanı yapıyorlar yine.
Bükemediğin bileği öpeceksin.....bunu öğrenin artık.
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
BEŞİKTAŞ MT muhabiri olayım bu aksam!
arkadaşlar şimdi ÇARŞIdan geliyorum, yıkılıyoooooooooooooooooooo......
Elenen takımlara bakarsak kupa bızım hakkımızdı.. Ama spor sevgı ve kardeslık.. O yuzden Besıktaslıları tebrık edıyorum..
(Keske baskanları bıraz daha sevıyeli bırisi olsa.. Ben bıraz eskı bır toprak olarak Suleyman Sebayı cok ozluyorum. Besıktaslılara yakısmıyor. Çarşıya selamlar..)
[B][I]GITMEDIGIN YER SENIN DEGILDIR...SUZUKI DL 650 V-STROM..[/I]
Ve ZAMAN usulca göz kırpıp telaşına HOMURDANARAK çekip gitmiştir.....Yani bu Aşağılık bir DRAMdır artık...Uzatın ellerinizi diyorum Uzatın Tanışalım HELALLAŞALIM[/B]
Ben bi Fenerbahçe taraftarı oLarak tüm beşiktaşLıLarı kutLuyor başarıLarının dewamını diLiyorum ...
Zamanı geldiğinde bizimde bir 2 tekerimiz olur )
fener bahçeyi tebrik ediyorum,ama kazanan biz olduk, başarılar..
Amiga ölmez!!!
[url]www.amigaturk.com[/url]
yaw bu fb liler de de moral kalmamıştır... tr kupası gitti bu moralle lig kupasını kaldır olacak iş değil...
dostlar bir görgüsüzlük yaptım ve 5+1 ses sisteminin 3 hoparlörünü camdan dışarıya çıkarttım ve 100. yıl albümünü mahalleye dinlettim... oley oley oleyyy
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Ya Süper Bi Duygu Bu Ya Fenerbahçe Izmire Gömüldü Yawsss Baba Bu Yozgatli Ne Tahlikeli Adamdir Maç Boyunca Küfür Ettim Ama Gördünüz Değilmi Gs Ve Bjk Kardeşliğini Tek Cumhuriyet Altin Da Değişilmeyen Tek Aşk Beşiktaşi çoşturdular Hepiniz öpüyrm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)