Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

geçmiş olsun peril ve fenerli arkadaşlar

REKLAM ALANI
    free_eagles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    tüüüümeerrrrr gökhannnnnn.kara kartallarrrrrrrrrr.kartalın pençeleri kanaryanın kanatlarını yoldu kafasını kopardı cızbız yaptı yediiiiiiiiiiiii.....
    B rh +(pozitif)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Er 5,00
    Walla arkadaşlar,sonuna kadar bir beşiktaşlı olarak bugün staddaydım.. O ne güzel bir atmosferdi öle, o ne biçim bir maçtı.. Ama aramızda kalsın bazı nedenlerden dolayı fener kale arkasındaydım . İçim içimi yedi walla sevinemeyince . Fenerli kardeşlerimiz de güzel oynadılar ama ne zaman bıraktık ki biz Türkiye kupasını.. Sizleri seviyoruz

motocycleboyreigns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26-MZ 251-SRAD 750
    İnönü:2-1
    Saracoğlu:2-2
    İzmir Olimpiyat:2-3
    Yine yenişemedik kısacası...Neyse seneye artık,bjk oyunuyla maçı haketmişti zaten.
    Not:Hakemi de savunmayın.

Jazzbass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ledow 250cc Chopper
    Bir galatasaraylı olarak beşiktaşlıları tebrik ediyorum. İnönüde artık yaparsınız bize birşeyler
    [COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]

dostdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 151 Racing Scooter +HONDA CBF 150 Karakız
    Bende bir Fenerbahçe li olarak BJK li arkadaşları tebrik ediyorum
    Fenerbahçemi de tebrik ediyorum güzel bir maçtı
    Biliyorsunuz maçın sıkura 6-0 4-0 olunca seyretmesi zevkli olmuyor maç dediğin çekişmeli olmalı di mi
    KAMP ADAMLARI

73umut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha ybr 125
    Alıntı dostdark adlı üyeden alıntı
    Bende bir Fenerbahçe li olarak BJK li arkadaşları tebrik ediyorum
    Fenerbahçemi de tebrik ediyorum güzel bir maçtı
    Biliyorsunuz maçın sıkura 6-0 4-0 olunca seyretmesi zevkli olmuyor maç dediğin çekişmeli olmalı di mi
    sana katılıyorum dostdark maç dediğin çekişmeli olur tek kale olmaz ama dünkü maç iyidi beşiktaşlıları kutluyorum ve başarıların devamının kesilmesi dileğiyle

richy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bir de 5-1 lik kupa finalleri var ki yeme de yanında yat
    ==============================
    ==============================

sukida - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    Bende bir izmirli olarak önce izmir halkını sonra beşiktaşı kutlarım bogazlarım patladı bagırmaktan hele tümerin son golünde uçmuşum hehe, maçta tek bir olayın bile çıkmamış olması umarım dikkatinizi çekmiştir izmir izmire yakışan bir tablo sergiledi izmirim benim biricik sevgilim Bu arada ben GALATASARAY lıyım BİR BABA HİNDİ ARABAYA BİNDİ ARABADAN İNDİ TUNCAYA BİNDİ (ben degil beşiktaşlı futbolcular söledi)
    [COLOR="Blue"][/COLOR]GEVREK - BOYOZ - DOMAT - KUMRU - KORDON - TAM35 - BÖRÜLCE - ÇİĞDEM - SAAT KULESİ - MİDYE DOLMA- KEMERALTI - İZMİRRRRRRRRRRRLİ OLMAK AYRICALIKTIR [COLOR="blue"][/COLOR] :bounce:

federal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S
    dün akşam bir kere daha gösterdi ki FENERBAHÇE çok büyük bir takım ve ilerde daha da büyüyecek çünkü dünya kupasını almış gibi sevindi herkes, böyle maçlarda ilk yarılar her zaman taktik savaşı olarak geçer zaten , uydurma bir faul le atılan golden sonra, asıl maç ikinci yarı başladı bütün oyunun kontrolu fenerde, golleri kaçıran fener, kondisyonu iyi olan fener ama kazanan beşiktaş, zaten ikinci yarı bütün maçı seyreden bjk liler yusuf yusuf şeklindeydi o atakları görünce, daha fazla söylenecek bi durum yok, beşiktaş ı kupadan dolayı kutlarım.
    Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
    Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler