tüüüümeerrrrr gökhannnnnn.kara kartallarrrrrrrrrr.kartalın pençeleri kanaryanın kanatlarını yoldu kafasını kopardı cızbız yaptı yediiiiiiiiiiiii.....
tüüüümeerrrrr gökhannnnnn.kara kartallarrrrrrrrrr.kartalın pençeleri kanaryanın kanatlarını yoldu kafasını kopardı cızbız yaptı yediiiiiiiiiiiii.....
B rh +(pozitif)
Walla arkadaşlar,sonuna kadar bir beşiktaşlı olarak bugün staddaydım.. O ne güzel bir atmosferdi öle, o ne biçim bir maçtı.. Ama aramızda kalsın bazı nedenlerden dolayı fener kale arkasındaydım . İçim içimi yedi walla sevinemeyince . Fenerli kardeşlerimiz de güzel oynadılar ama ne zaman bıraktık ki biz Türkiye kupasını.. Sizleri seviyoruz
İnönü:2-1
Saracoğlu:2-2
İzmir Olimpiyat:2-3
Yine yenişemedik kısacası...Neyse seneye artık,bjk oyunuyla maçı haketmişti zaten.
Not:Hakemi de savunmayın.
Bir galatasaraylı olarak beşiktaşlıları tebrik ediyorum. İnönüde artık yaparsınız bize birşeyler
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Bende bir Fenerbahçe li olarak BJK li arkadaşları tebrik ediyorum
Fenerbahçemi de tebrik ediyorum güzel bir maçtı
Biliyorsunuz maçın sıkura 6-0 4-0 olunca seyretmesi zevkli olmuyor maç dediğin çekişmeli olmalı di mi
KAMP ADAMLARI
sana katılıyorum dostdark maç dediğin çekişmeli olur tek kale olmaz ama dünkü maç iyidi beşiktaşlıları kutluyorum ve başarıların devamının kesilmesi dileğiyledostdark adlı üyeden alıntı
bir de 5-1 lik kupa finalleri var ki yeme de yanında yat
==============================
==============================
Bende bir izmirli olarak önce izmir halkını sonra beşiktaşı kutlarım bogazlarım patladı bagırmaktan hele tümerin son golünde uçmuşum hehe, maçta tek bir olayın bile çıkmamış olması umarım dikkatinizi çekmiştir izmir izmire yakışan bir tablo sergiledi izmirim benim biricik sevgilim Bu arada ben GALATASARAY lıyım BİR BABA HİNDİ ARABAYA BİNDİ ARABADAN İNDİ TUNCAYA BİNDİ (ben degil beşiktaşlı futbolcular söledi)
[COLOR="Blue"][/COLOR]GEVREK - BOYOZ - DOMAT - KUMRU - KORDON - TAM35 - BÖRÜLCE - ÇİĞDEM - SAAT KULESİ - MİDYE DOLMA- KEMERALTI - İZMİRRRRRRRRRRRLİ OLMAK AYRICALIKTIR [COLOR="blue"][/COLOR] :bounce:
dün akşam bir kere daha gösterdi ki FENERBAHÇE çok büyük bir takım ve ilerde daha da büyüyecek çünkü dünya kupasını almış gibi sevindi herkes, böyle maçlarda ilk yarılar her zaman taktik savaşı olarak geçer zaten , uydurma bir faul le atılan golden sonra, asıl maç ikinci yarı başladı bütün oyunun kontrolu fenerde, golleri kaçıran fener, kondisyonu iyi olan fener ama kazanan beşiktaş, zaten ikinci yarı bütün maçı seyreden bjk liler yusuf yusuf şeklindeydi o atakları görünce, daha fazla söylenecek bi durum yok, beşiktaş ı kupadan dolayı kutlarım.
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)