yavru kedinin bacagi kırık yardim edin!!!
Reklamlar
-
08 Haziran 2014, 19:15
Bizim isyerinin orda yavru kedi var 2 gun once iyiydi ama simdi nesei bile yok hasta gibi bacagida kotu yuruyemiyor.insanlik namina yardim etcek varmi.veteriner tanidigi olan yada ben bu kediye bakarim diyen varmi?
Abdi ipekci spor salonuna 5 dk mesafedeyiz
Reklamlar
-
08 Haziran 2014, 19:17
çarptım de veterinere götür, devlet karşılıyor.
-
08 Haziran 2014, 20:16
bacağını sargı bezi ile iyice sar 10 gün dursun o şekilde, eklemde kırık yoksa diğer kırık çabuk iyileşir.
-
08 Haziran 2014, 20:53
solmyr adlı üyeden alıntı
çarptım de veterinere götür, devlet karşılıyor.
Masrafi bana kitlemez deyilmi cok para aliyolar cunku zaten masrafsiz olsa kendim goturucem eminmisiniz devletin karsiladigina?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
Cunku devlet ancak gecirmeyi biliyor o yuzden sordum
-
08 Haziran 2014, 20:56
barodi adlı üyeden alıntı
Masrafi bana kitlemez deyilmi cok para aliyolar cunku zaten masrafsiz olsa kendim goturucem eminmisiniz devletin karsiladigina?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------
Cunku devlet ancak gecirmeyi biliyor o yuzden sordum
yo yo kitlemez, anlat durumu, o kitabına uydurur. yok para derse, kapısının önüne bırak kaç veteriner olarak mecbur bakar.
devletimiz sağolsun, tecavüzden doğan çocuklara ve araba kazasına karışan hayvanlara bakıyorlar.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
08 Haziran 2014, 21:37
Araba kazasına karışan hayvana bakar ama seneye sigorta pirimini misliyle geçirir haberin ola. ( Emin değilim, ama devlet öpmediği ile pazarlık yapmaz )
-
09 Haziran 2014, 00:08
istanbuldaysan avcılar veterınerlık fakultesı kardesım ucretsız yapıoyorlar her ıslemını
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
-
09 Haziran 2014, 05:39
supporter adlı üyeden alıntı
istanbuldaysan avcılar veterınerlık fakultesı kardesım ucretsız yapıoyorlar her ıslemını
Cok saol telefonu varmi oranin yarin insallah götüreyim metrobus ile.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
Cok saol telefonu varmi oranin yarin insallah götüreyim metrobus ile.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
Telefon actim durumu izah ettim ucretliymis dediginiz yer.
-
09 Haziran 2014, 12:46
İÜ Veterinerlik Fakültesi'nde tadaviler ucuz ama.. veteriner öper ama fakülte cüzi bir miktar alır.
önümüz ramazan, sadakan sevabın olsun ;-)
-
09 Haziran 2014, 17:22
yahu degıl bende 1 ay oncesı koturdum kedıcıgı ası vsvsvs bırton sey yaptılar ucret dedıkı 5 10 lıra bagıs oda sana kalmıs oluyor
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)