arkadaşlar hangi töşörtü almalıyım
1-çekiç olan
2-sigara şapkalı olan
1-çekiç olan
2-şapka-sigara olan
arkadaşlar hangi töşörtü almalıyım
1-çekiç olan
2-sigara şapkalı olan
Çekiç çekici :D
Çekiçç... Vurucu, çarpıcı...
Bir an ekrandan elimi uzatıp alasım geldi, mükemmel yapılmış
Aman dikkat et, güllü müllü çiçekli bişey bul,bağyanlar mıncıklasın en azından : , tüm saplar/motor/tamir/devat arayanlar, elini uzatıp mıncıklamaya kalkar sonra
ikiside değil hemde kaft ??? hayatta sokmam dolabıma
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
ben aldım 3 4 adet 3 yıkama sonrası ne yaka kaldı ne tsırt baskıları cıkktı sacma sapan bı hal aldı sımdı bızımkıler yer sılme bezı halıne getırdıler
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
RKS Cruiser 250 '14, BMW F650 '97, BMW R 1100 GS '98, Harley Davidson FXDF Dyna Fat Bob '10, BMW R 1200 GS '06
sonuçlar çekiçi gösteriyor yorum yazan herkeze teşekkürler
aldıgın tsortde ısraıl bayragının amblemı var dıkkat ettınmı acaba ne anlatmak ıstemısler
Hocam böyle şeyleri abartmayın yahu.tişörtü yanlış almadıysam anarşizm konulu, güzel bir tasarım ayrıca. O sadece israil bayrağı değil aynı zamanda bir din simgesi hatta sanıyprum ki orda din simgesi olarak kullanılmış.
Bu 3d t shirtlerin hiç biri böyle durmuyor.Yani çok beklenti içerisinde olmayın...
Burda bi yanlış anlaşılma olmuş , bazı arkadaşlar 3d beklentisi içinde olmayın falan demiş zaten 3 d değil bu thişörtler ve 3d diye satılmıyor .3D diye aldıysanız bu sizin kekliğinizdendir. gelelim kalite konusuna gecen ay 3 al 2 öde vardı kaft ta ben 4 adet aldım baskıları ve kumaşı gerçekten kaliteli hiçde öyle yer bezi cinsinden değil. her tasarımının da bi anlamı var
link bu kardeşim : http://www.kaft.com/store/tale-tisort/135/gender,male
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)