Uçan Kaz, parmak çocuk Nils Kanal 7'de tekrar veriliyo, benim gibi anime-hentai hastaları kaçırmasın, ne de olsa eski dostlar...
Uçan Kaz, parmak çocuk Nils Kanal 7'de tekrar veriliyo, benim gibi anime-hentai hastaları kaçırmasın, ne de olsa eski dostlar...
musti saol hacı
ayrıca imzanıda cok beğendim
[B]RR gençliği[/B]
gerçekten ogünler eksiksiz yazılmış daha iki hafta önce izinde memlekette bu konuları konuşmuştuk.Ne günlerdi be.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20722
bu da benım bakış açım...
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
Bütün yazıyı dikkatli bir şekilde baştan sona okudum yazının ilk bölümüne dikkat edin arkadaşlar..
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
görmedin sandımm...tepkisiz kalıncaa
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
ben yenıden yaşadım 80 li yılları he valla özledımde hani arkadaşımızada ALLAH rahmet eylesın nur içinde yatsın
interstar televizyon kanalı açıldı ve gerisini hatırlamıyorum.
o saatten sonra hadiseler başdöndürücü bi hızla değişmeye başladı.
troleybüsleri bile unutmuştum tamamen, rahmetli Ertuğrul yadedince hatırladım.
siyah önlük giydik,
saatimizle konuştuk kara şimşek hesaabı,
turbo sakızından çıkan ferrari, manta montage, azami sürat
kızkaçıran, adidas torşın, mahalle maçları.
yine burdayız, cep telefonum masada, rehberim dolu.
yorgunum biraz, tadım yok, ben seni sonra ararım.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
92 doğumluyum ama yazılanların çoğunu bende yaşadım.Çocukluğum güzel geçti gerçekten.Şimdi arkadaşlarıma yaptıklarımı anlattığımda hepsi bana değişik bir gözle bakıyor.Ne yalan söyleyeyim onlara göre şanslıydım.Beton yığınlarınn içinde yazılanları yaşamk gerçekten mutlu ediyor beni
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)