80 li yıllarda çocuk olmak
Reklamlar
-
peki okuldan gelince annen yokken komşunun karnını doyurması ve çantanı bırakıp sokağa fırlamak patlak plastik top ile japon kale maç yapmak ( herkes tek) kızlarla yakan top yada köşekapmaca oynamak veya kuka oynarken sokaktaki teyzeler hadi ama deyişine ses çıkarmamak.
yaşasın rüzgar kardeşliği
Reklamlar
-
saklanmaç oynarken ben hep eve kaçar yemek yerdim beni bulamazlar her seferinde kurt olurdum
birde durmadan sümüğüm akardı yaz kış neden se
-
parlıment sinema klubu filmlerini betemax lara kaydetmek alacakaranlık kuşağını ege tv verio buarada arkadaşlar
-
o dediğin 68 kuşağı o da zühtüpaşa dır sen 70 lerden kalmıştın ben 80 lerden geliyorum çaktırma ;)
trenox adlı üyeden alıntı
o zamanlar farklıydı yaaa.
tümer senin zamanın 60 lar degılmıydi ne işin var 80 lerde?
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bruce lee'li burçille diye okumak.
Cüneyit Arkın'ın burçilleyi nasıl dövdüğünü abilerimizden dinlemek
Küçük Emrah'la birlikte Komşu kadınlar eşliğinde ağlamak. Erol Taş'a sövmek
Voltranı oluştururken pembe aslanın kim olacağı sorunuyla boğuşmak.
Sakızdan çıkan dövmeler.
Robotech
Ulusta park halndeki Siyah Trans Am ı karaşimşek zannedip muhabbet etmeye çalışmak. (Sonra Şarkıcı Neconun gelip " küstü o benimlede konuşmuyor" demesi)
Herby'i izledikten sonra belediye otobüsünden yolcuların şaşkın bakışları ve babamın utanmış ifadesi altında gördüğüm bütün tosba arabalara seni seviyorum deyip el sallamak
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
Yaa bir arada video filimler patlamıştı
herkez kiralar ve takas yapardı ne lüx dü ama
-
heheh siz 80 le 90 ları karıştırdınız 80 lerden bahsedioz yoktu öle çok kanallı tv
hedowich adlı üyeden alıntı
parlıment sinema klubu filmlerini betemax lara kaydetmek
alacakaranlık kuşağını ege tv verio buarada arkadaşlar
80 li yıllar demek ULUSAL video nun her ilde kocaman şubeleri olması demek
www.enguclu.com ==>> EnGuclu Bilişim&Internet Hizmetleri
-
80'li yıllar..
adamın birinin yapışık 3 sazla şarkılar söylemesi demek
Özay GÖNLÜM'dü o adam. ve Ege türküleri söylerdi.
ismini bile unutmuşuz...
aktardığın için teşekkürler Akira.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
hadi yaaa
parlıment sinema klubu filmlerini betemax lara kaydetmek
alacakaranlık kuşağını ege tv verio buarada arkadaşlar
kablolu da var mı bu ege tv?ya da dijiturkte ))
hastasıydım ben alacakaranlık kuşağının...
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
kabloluda var ege tv ama şehirlere göre değişiyor artık x files la karın doyuruoz
-
80'ler 90'lar iç içe bi dönemdi zaten.hem biz 80 lerde çocuk olanlar dediklerimi de izlerdi,hatırlar diye dedim )))
kabloluda var ege tv ama şehirlere göre değişiyor
artık x files la karın doyuruoz
evet evet yaşasın x files
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
valla ellerine saglık dostum ya okurken eskiye döndüm ne güzeldi be alın bi kaçtanede benden;
Dayak yiyecegini bile bile çimlerin üstünde (o zamanlar bu çimler dogaldı sadece parklarda olmazdı)pantolon kirletmece oynamak
Papatya toplayıp satmak
İnşaatlardan tahta toplayıp tabancacılık oynamak
He-man olmak
Tarlalardan ekin toplayıp düdük yapmak
Geceleri samayolu oynayıp yakalanmamk için üç mahhalle öteye gitmek inşaatlara saklanmak
Bmx'e binmek
Kibrit kutusundan araba yapıp yarışlara sokmak
Mahalle gelen seyyar satıcıdan elma şekeri almak için anneyi kafalamak
Tokai çakmak reklamındaki zııtttt
offff ya ufakken güzeldi bea
[COLOR="Blue"][/COLOR]GEVREK - BOYOZ - DOMAT - KUMRU - KORDON - TAM35 - BÖRÜLCE - ÇİĞDEM - SAAT KULESİ - MİDYE DOLMA- KEMERALTI - İZMİRRRRRRRRRRRLİ OLMAK AYRICALIKTIR [COLOR="blue"][/COLOR] :bounce:
-
ahh be ne günlerdi..ben hepsini en güzel şekilde yaşadım..yaşayamayan gençler çok şey kaybetti..
eklencek bişey daha var ..
ilk commodere 64 alındığında mahhalenin tüm çocuklarını evde toplayıp emely hughes soccer yapmak.. sene 1985 valla ne yalan söliim 15 kişi falan var bizde..
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
*Kiralık mobiletlerle Kahramanlar parkında gece çarpmacasına saklambaç oynardık
*Kız kaçıran ve küçük bombaların içini boşaltıp daha büyüğünü yapardık
*5 iğneli tüf-tüf le cam ve saksı kırardık
*Balkondan aşağı ıslak tuvalet kağıdı atardık hem de restorantaki pizza yiyen adamın yemeğinin ortasına sonra da 1 hafta restoranın önünden geçememe
*Suspiria korku filmine 16 yaşından küçük olunduğu için gidememe ve 20 yıl boyunca bı filmi arayıp en sonunda bulma
*Sinclair ZX80 bilgisayarında basic dilini kullanarak karşı apartmandaki kızlara TV'yi çevirip telefon numarasını ekranda yazma
*12 Eylül'den sonra yan yana 3 kişi gezmeme yasağına uyma
*15 yaşındayken Mektebe (!) girebilmek için okul kimliklerinde yaşı büyütmek
-
-
Rıdvan'a neden Şeytan dediklerini bilirdik.Tommiks, Teksas, Zagor okur, okuduktan sonra oturup deli gibi kapagını Nuri Leflef cilasıyla cilalar, para attırırdık.
Her oyunun bir mevsimi vardı, bayramlarda harclık toplayıp onlarla bisküvi ve lokum alır, bisküvi arası lokum yapardık
Gazoz kapagı, kibrit kutusu toplardık. Tipitip sakızlarını hatırlayan kaç kişi var aranızda ?
BlueJean dergisi ve çıkartmaları. Michel Jackson un siyah oldugunu hatırlamak.
Gırgır, En Kahraman Rıdvan ? Leman ın Limon oldugu zamanlar.
Bir pazar sabahı 5 saat bir kutu Rize Turist Çayı aramak... Sabahları sokaktan '' Smiiiiiit aleeeeeeen, taze taze scak gevrek smiiiiiiiiiitciiiii'' sesini duymak.
Ama en kötüsü bu güzel ülkenin civisinin cıktıgını görmek arkadaşlar,
Yeni neslin ne kadar bos yetistigini görmek. Üniversteye girmis cocuklarımızın, Kitapla makale arasındaki farkı bilmemesi, migfer yazmasını bilmemesini görmek, bunlar cok ama cok acı.
-
-
kibrit kutularının resimli taraflarından pişti oynamak,gazoza kazoz demek ve o kazozun kapaklarından oyunlar oynamak ,ankara gazozu vardı ozamanlar ,mendilleri üçgen yapıp dekmancılık oynamak adın bile unuttum çivi veya çakıları toprağa saplayıp çizgiler çizmek, mustiyi seyretmek ve herseferinde (musti dedi babası kibarca)cümlesini duymak,yakari ve şekilden şekile giren tonton ailesi,mahalledeki teyzelerin bakkala gönderecek birini seçmek içi cama çıktığında yere bakıp seçilmemeye çalışmak ama sonuçta itiraz etmeden bakkala gitmek, yakartop ,istop,Türk filmi çıktığında sokakların bomboş olması
-
ashes adlı üyeden alıntı
ashes senden de böle bi cvp bekelniyordu kanka
eskiden lig maçlarını trt verirdi, trt 2 çıktığında karlı karlı gözüküyodu tv den belgesel falan seyrededik hehe ( ashes le farkımız )
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
sevgili ashes ben yaseminin dans müziğini hala hatırlıyorum ama sana nasıl tarif etsemki?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler