tr select altınolukta yazlığın var haberimiz yok
tr select altınolukta yazlığın var haberimiz yok
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
Yararlı bi konu olmuş numaraları not ettim bir kenara. Motosiklet getirirler mi bunlar kamyon arkasında. Uygun fiyata ?
Ege ulaşım tuzla acentesi olarak her turlu nakliye isleriniz
yapilir.
Daha on gün önce, bir ay kadar altınoluktaydım
Evin Tadilat işleri vardı, onu hallettim. Boyasıdır, badanasıdır, alçısıdır, vernik, zımpara, kaynak... Amele olduk resmen
Altınoluk sanayideki herkes tanır beni veya sahildeki clup-çay bahçeleri hele hele nere beach.. Off
Bir dahaki gelişimde mutlaka görüşelim.
Evin tam önünde havuz var Arka lastikleri sokup fişkiye yapmak istiyorum aslında. Biride videoya alır,,, olay olur
Üsküdarda, yakınımdasın... Altınoluktada yakınımdasın.... Araçta darbe olunca tutanak tutacak adam bulduk oh be
Sinan abim, bu yaz gelirsem... Oralar bizim zaten, kralını yaparız
Yaza jey ski istiyorum aslında, senin tekneyle yarışırızda
Yaza güzel olacak sanırım, hayırlısı hadi
Birde evin tadilat işleri için tanıdık usta çok var ?
Ve Uçuk fiyat çekmeyen kamyoncu bulamadım ne yazıkki Sinan abi
tr select isim neydi senin ? hayır ole arada giren biride değilim koskoca altınoluk yazıyo nickimde
Benim tekne jet sky ile yarışacak kadar hacimli degil
Malum başlangıç seviyesindeyiz, düşük cc aldık
Nakliye işini hallettim, Edremit ambarına buradan boş giden kamyonlar var, 750 TL'e bitirdim işi. Daha düşük fiyata yapan yok, en uygunu bu
Ev yeni olduğu için tadilatlık bi durum şu Oguz, ama olursada haberleşiriz
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Boya, badana, vernik, elektirik işi bende
Geri kalani için arkadaşlar var, hallettiririz.
Raki balik olayini kesinlikle istiyorum abi, tekneyi spreyle boyarim. Pinar yazarim gece her yerine.. Hatunada bak adini yatlara yazdim derim Ona göre
Hasan, sahte kaza raporu hazirlayacaksak her sey serbest
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)