Arkadaşlar.
Balıkesir Akçay'daki evime 17 Metreküplük bir aracı dolduracak kadar ev eşyası gitmesi gerek.
Aramızda bu işi yapanlar, veya tavsiye edilebileceği bi tanıdığı olanlar varmı?
Arkadaşlar.
Balıkesir Akçay'daki evime 17 Metreküplük bir aracı dolduracak kadar ev eşyası gitmesi gerek.
Aramızda bu işi yapanlar, veya tavsiye edilebileceği bi tanıdığı olanlar varmı?
İstanbul haline Balıkesir ve Erdekten mal getiren birçok kamyoncu olduğunu biliyorum,o yöredeki nakliye firmalarına ulaşabilirseniz daha hesaplı olur herhalde
Ama daha profesyonel bir çözüm arıyorsanız
ambar firmalarını araştır derim hocam
en sağliklı ve akılcı yol ambar nakliyesi kullanmak,
detayları telefondan yetkililerle konuşup öğrenmek gerekli diye düşünüyorum.....kolay gelsin
BALIKESİR AMBARI
NAKLİYECİLER SİTESİ 5. BLOK NO:524
Telefon numarası : (0212) 5824308
İSTANBUL / ZEYTİNBURNU
edremit körfez kargo nakliyat ambarı
z.burnu ambarlar 3.yol no.321
telefon.0212.5822472 ve 0212.5823855
Ne zaman gidecek .tarih belli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:25 ----------
Kapalı kasa Ford transit kamyonet var. Eğer tarih bildirirsen yardımcı olurum. Ama araç 15 metreküp olması lazım.
eşyaların çok eski değilse ambar firmalarından uzak dur derim.
Kargoları araştırın diyeceğim ama ambar ve nakliyeye göre maliyeti yüksek olur. Kargo firmasında şube müdürüyüm. Fiyat kıyaslaması yapmanız için yardımcı olmaya çalışırım.
parça parça neler olduğunu yazarsan daha net olur bence dostum...ambarda nakliyecilere kamyonculra 17 metreküp dersen sana manyak la bu diye bakarlar bön bön
Ramazan 28 veya 29 Haziranda, gitmesi lazim,
15 Metreküpte olabilir, yani tam olarakta emin değilim.
4 Parça beyaz eşya,
2 Adet tek kişilik yatak ve ranza var
Televizyon, Şifonyel, 5-6 adet koli, bir kaç parçada muhtelif ev eşyası var
Hee birde masaj koltugum var
Yatak odasi, yemek odasi, Oturma Odasi felan yok yani.
Bildigin klasik yazlik ev
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
Mete abi,
Bunlarin ölçümü nasil yapiliyor, nasil hesaplaniyor bilmiyorum ama, Benim 6 metreküplük Peugeot Boxer ile kıyaslarsak, ortalama 17 metreküp anca yeter diye düşünerek konuyu actim
Büyük gelirsede sıkıntı olmaz
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Sinan abi, bana komşumu geliyorsun
Yenimahalle ve altinolukta yazlik var.
Soruşturayim, tanidik bulurum belki
Merhaba,yardımcı olmak isterim ama biz daha büyük yükler üzerin de çalışıyoruz flat,highcube,20'lık 40'lık 45'lık,trafo,pervane,uçak kanadı,uçak motoru,bilimum elektronik eşya,ambarlı-marport-mardaş-kumport-asyaport-hadımköy-dilovası vs antrepolardan tr ve dünyanın bir çok yerine çıkışlarımız mevcut,lazım olursa bu kriterler de çekinmeyin
0539 776 2770 sedat. ara fiyat al benim yönlendirdiği mi söyle. Daha uygun da olabilir
0532 357 73 80 murat nas babamdir bizim araçlar genelde balıkesir dedir araç bossa yukunuzu aldirttirir yada bir aracı bulur ;)
Ara simdi abi haber verdim ariyacagini fakat yük nerden nereye gidecek tam olarak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)