hadi yardımcı olayım
Kasksız gezen babam olsa yüzüne bakmam !
Bizim evde son lafı ben söylerim ' Peki Hanım'
vallaha çok hayra geçersin. sticker yaptırıp motosikletlerin üzerine yapıştıracağız ve grub üyeleri ortaklaşa bir dükkan kiralayıp hem toplanma yeri hemde atölye tarzı bi yer bulduk oranında camına yapıştıracaağız.
hakikaten bu olayı iyice benimsemiş durumdayız küçükten büyüğe doğru bir ilerlemedeyiz. ilk adım logo. şimdiden teşekkür ederiz...
Mersin de canlanma görmek güzel. Taslak güzel olmuş, güzel birşey çıkar bundan. Allah utandırmasın arkadaşlar
Buyuk bir sabirsizlikla bekliyorum sonucu
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Guzel bi calisma olmus ama biz motor uzerinde 33 degil otuz3 uzerinde motor istiyoruz . Elinize saglik
33 ten motor çizmek zorlama bir şey olacağından hiç düşünmedim
benden de bir kaç çalışma bekleyin....
Bu resmi chopper kullanan arkadaslarima sizinde selaminizi soyleyek hediye edebilirim zaman ayirip emek verdiginiz icin tesekkur ederim
Bu kadar oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
gerçekten güzel olmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------
resimler yüklenememiş galiba görünmüyor. merak ettim şimdi ordaki resimleri
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:21 ----------
burdan tıklayınca göründü şimdi. zaman ayırıp emek veren herkeze çok teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
elinize sağlık. buda yelek üstüne ön tarafına yapılabilir..
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
69 dan tavsan yapardim eskiden.
Deneyimliyim yani.
Grafiker olarak beni ise alin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)