anam keltoşlara bak hele nazar değmesin pek tatlılarmış
ne tatlılar yahu..
Kendı kuslarının yumurtasımı kendı uretımınmı yanı ? tebrık ederım fakat yavruyken dıkkat et yasatmak zordur. yem yıyemezler yeme falanda alıstırmak lazım sen zaten bılıyosundur.
Izmırde olsan kesın 2-3 tane alırdım
tii allam bızım hatun gormesın bunları yemınle elınden alır besler durur onları
Bizimde evin sevimlimi sevimli minnoşu yavruladı. İzmire yolu düşenler sahiplendirmek istiyoruz. Fotoğraftada gözüktüğü gibi tatlımı tatlı bir şey.
yaklaşık 4 senedir üretip satıyorum afyona yolunuz düşerse verebilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:03 ----------
yaklaşık 4 senedir üretip satıyorum ben beslemek için ugraşmıyorum anne kuş besliyor , daha sonra yeme düşüyolar zaten kendileri yiyolar afyona yolunuz düşerse verebilirim
Ne güzel rengarenk çıkmışlar senin yavrular. Bizde baba baskın gen çıktı yavruların hepsi sarı tonlarında çıktı Ama o süreci izlemesi harika bişey ya resmen doğal yaşam belgeselini canlı izliyosun. Yumurtadan çıkışları, sesleri, annenin davranışları... insan gerçekten hayret ediyor
hacı bu çok güzel bi uğraş ve ayrı bir zevk...bizim kapalı balkonun 2 ay önceki hali şimdi 4 5 kafes daha ekle
gualdion fincler..hint bülbülleri...kanaryalar...saka ve piçi ...jumbo muhabbet..ve normal muhabbet...değişik (java,rahibe,bengal,çulha ve 1 2 cins daha varda adını unuttum )ispinoz çeşitleri..
Allah komşularınıza sabir versin
yeni eve taşınınca ben de boş kafesime bi tane erkek muhabbet kuşu alacağım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)