trafikte taciz edenlere nasıl davranmalı???
Reklamlar
-
Geçtiğimiz pazar evimden 7-8 km uzaklıkta arkadaşıma gittim. Dönüşte kaskımı takarken bayan olduğumu fark eden biri arabasıyla peşime takıldı. Camı açıp laf atmalar, önüme kırmaya çalışmalar... Hiç suratına bakamadım bile durmak ta istemedim ilk defa bu kadar uzun süreli böyle bişey olunca gerildim doğal olarak. Yanımda biber gazı vs. taşısam da seyir halindeki trafikte bişey yapamadım. Baktım ısrarla tacize devam ediyo onu evimin olduğu sokağa (çöplüğüme) götürüyüm orda ötmeyi denesin dedim ama ara sokağa dönünce peşimi bıraktı. Şansım evime yakın olmam ve havanın aydınlık olmasıydı ama evimden çok uzakta da olabilirdim. Böyle durumlarda ne yapmalıyım? önerilerinizi bekliyorum.
Reklamlar
-
Birinin Dikiz Aynasını Kırsan, Birini Dövsen, Birini Polise Şikayet Etsen'de Yinede İlla'ki Birisi Çıkacak, Yapacak Bir Şey Yok Huyu Kurusun Bizim İnsanımız Böyle ...
-
eğer akan bi trafikteyseniz sağa çekip yavaşlarsın o mecbur devam edecektir diye düşündüm, ama sokak arası ve tenha yollar için ne yapılır bi düşünelim hilalcim
ankara, apaçileriyle ünlü şehrimiz, o yüzden bu olanları tahmin etmek zor değil. camı açıp laf atma kısmından yırtabileceğimizi sanmıyorum, poşet olsa dürersin ama değil, önüne kıranlar oluyosa o sakat işte, hayvan herifin ilgi çekeyim diye senin canını tehlikeye atması kabul edilemez.
yapılacak şey yine durmak olur heralde, biber gazı falan işlevsiz kalıyor, ama ben olsam, ki bana kimse laf atmıyor, sinirden napardım bilemiyorum.
sakin olmak lazım, hiç cevap vermeden defolup gitmesini bekle, baktın gitmiyor, sonuçta motordasın ve daha kıvrak hareketlerle bi şekilde atlatırsın diye düşünüyorum. ha ben olsam kaskı çıkarıp camına doğru kamikaze yaparım, ama sen yapma :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
C.Kaan adlı üyeden alıntı
Birinin Dikiz Aynasını Kırsan, Birini Dövsen, Birini Polise Şikayet Etsen'de Yinede İlla'ki Birisi Çıkacak, Yapacak Bir Şey Yok Huyu Kurusun Bizim İnsanımız Böyle ...
TERSTEN ESSE RÜZGAR..> HOŞ BENİM ONUNLA ARAM İYİ
-
Bundan 1 hafta öncesine kadar küfür basıp duymasını sağladıktan sonra eşşek sudan gelene kadar dövülmesi taraftarıydım.
Ama gel gör ki arkadaşın dediği gibi bitmez bunlar.En iyi ihtimal kenara çekip uzaklaşmasını beklemek.
Gideceğimiz yere 5 dakika geç gitsek fazla bir şey kaybetmeyiz'diye düşünüyorum.
Uygulayabilecek miyim onu göreceğiz
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
eğer akan bi trafikteyseniz sağa çekip yavaşlarsın o mecbur devam edecektir diye düşündüm, ama sokak arası ve tenha yollar için ne yapılır bi düşünelim hilalcim
ankara, apaçileriyle ünlü şehrimiz, o yüzden bu olanları tahmin etmek zor değil. camı açıp laf atma kısmından yırtabileceğimizi sanmıyorum, poşet olsa dürersin ama değil, önüne kıranlar oluyosa o sakat işte, hayvan herifin ilgi çekeyim diye senin canını tehlikeye atması kabul edilemez. yapılacak şey yine durmak olur heralde, biber gazı falan işlevsiz kalıyor, ama ben olsam, ki bana kimse laf atmıyor, sinirden napardım bilemiyorum. sakin olmak lazım, hiç cevap vermeden defolup gitmesini bekle, baktın gitmiyor, sonuçta motordasın ve daha kıvrak hareketlerle bi şekilde atlatırsın diye düşünüyorum. ha ben olsam kaskı çıkarıp camına doğru kamikaze yaparım, ama sen yapma :D
Dursam diye düşündüm ama o sinirle çok geniş küfür lügatım devreye girerdi daha kötü şeyler olur diye durmak istemedim çok sinirlendim çok
-
kapella adlı üyeden alıntı
Dursam diye düşündüm ama o sinirle çok geniş küfür lügatım devreye girerdi daha kötü şeyler olur diye durmak istemedim
çok sinirlendim çok
motorcular için özel yoga kursları açılmalı
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
kngsze adlı üyeden alıntı
Bundan 1 hafta öncesine kadar küfür basıp duymasını sağladıktan sonra eşşek sudan gelene kadar dövülmesi taraftarıydım.
Ama gel gör ki arkadaşın dediği gibi bitmez bunlar.En iyi ihtimal kenara çekip uzaklaşmasını beklemek.
Gideceğimiz yere 5 dakika geç gitsek fazla bir şey kaybetmeyiz'diye düşünüyorum.
Uygulayabilecek miyim onu göreceğiz
eğer bayan olsaydı ya da bu kadar hadsiz olmasaydı dururdum ama adam bildiğin pislik
-
Hiç sesini çıkarmayacaksın mümkünse kalabalık biyere çekip gitmesini bekleyeceksin.Birde saçlarını kaskın dışında bırakmamaya çalış yoksa kan kokusuna gelen köpek balıkları gibi düşerler peşine. İyi kötü ankaranın apaçilerini bilirim allah beterinden saklasın
-
Öncelikle geçmiş olsun. Böyle bir durumda (varsa yaya trafiğininde çok olduğu)kalabalık olan bir yerde sağa çekip durmanız ve iki ayaklı hayvanların uzaklaşmasını beklemeniz daha mantıklı geliyor. Plakasını alabilirseniz o sırada polise de ihbar edin. Ha o sırada sizinle onlarda durursa yaygara çıkarın. Fiziksel şiddet uygulamak istiyorsanız da çantanız ve kaskınız en üyük silahınız olacaktır
-
155 i arayin plakayi verin tarif edin araci ilk isiklarda cevirirler.ama telefonda polise deyinki tam emin deyilim ama uzerinde silah gordum sanirim . beni taciz ediyor cok korkuyorum deyin yoksa gelmez.
-
barodi adlı üyeden alıntı
155 i arayin plakayi verin tarif edin araci ilk isiklarda cevirirler.ama telefonda polise deyinki tam emin deyilim ama uzerinde silah gordum sanirim . beni taciz ediyor cok korkuyorum deyin yoksa gelmez.
Acayip aklıma yattı
-
Helede yunus lara denk gelirse o magandalar agzina siciverirler oracikta !
-
Plakayı alıp polıse şikayet edebilirsiniz
-
barodi adlı üyeden alıntı
bu yazıyı gorene kadar polisin yardıma çağırılabilineceği aklımın ucundan gecmedi. ne hale geldi polis teşkilatı, 0 güven.
-
...Bir acaip Mühendis...
..3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
-
aynasını alıp yürüyeceksin
-
Reçetesine YOL yazacak fitil olarak sabah akşam almasını tavsiye edeceksin
-
Elektroşok ile....
-
taşınması yasal olarak suç teşkil etmeyen, hava basıncı ile çalışan ve bilye şeklinde mermi atan silahlardan edinebilirsin.
150 TL den başlar iş göreni 500-600 TL dir. cam çerçeve indirebilir. İnsana sıktığın zaman eğer silah kaliteli ise iyi can yakar. İster plastik ister metal mermi atarsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)