Eski Sevgili Mevzusu Dalgaya vuracak girmesin bile
Reklamlar
-
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar Bir şeyler var şu günlerde hayatımda Öncelikli olarak sizinle paylaşmak istedim. Benim buradan başka üyesi olduğum başka bir forum sitesi yok. Zaten ihtiyaçta duymuyorum. Tüm sorunlarımı dertlerimi sevinçleri herşeyimi öncelikli olarak burada paylaşıyorum. Buradaki Aile sıcaklığı gibi ortam başka bir yerde yok
Şimdi konuya gelecek olursak
Geçen sene Bu zamanlar bir kızla tanıştım. Yaklaşık 3 ay beraber olduktan sonrada ayrıldık. Ayrılmamızda şu şekilde bir gün bir mesaj attı. Ben Ayrılmak İStiyorum diye. Bende Sadece Peki yazdım yolladım. Sonrasında yaklaşık 2,5 - 3 Ay tekrar barışmamızı falan istedim o hep kabul etmedi. Ben seni sevgiliden daha çok arkadaşım olarak görüyorum dedi. Neyse bende Tam yılbaşı 2014 e girdigimiz gece dedimki son kez soruyorum. Yeniden sevgili olalım eğer cevabın olumsuzsa bir daha kesinlikle ama kesinlikle konuşmayalım.
Hiç konuşmadık...
Bu bu şekilde tam 5,5 ay sürdü. Geçen hafta rüyamda gördüm. çok sıkıntıdayım nolur yardım et diyordu. 2 gün sonra aradım halini hatrını sordum.
Bugünde o aradı. 1 saat kadar konuştuk. En son şu şarkıyı dinlermisin benim için ama sözlerini iyi dinle hatta istersen sözlerini bul öyle dinle dedi açtım dinledim.
Bildiğin Geri dön der gibi Şarkı şu Bilenler bilir Gökhan Türkmen-DÖN
Sözleri;
DÖN
Bir gözlerin vardı, gözyaşım kaldı
Bir yüreğin vardı, hatıran kaldı
Bir sözlerin vardı, sitemim kaldı
Bir hayat aşkım vardı, gitti yarım kaldı
Son bir acım vardı, o da sensiz kaldı
Ah bu canım güllere yandı, sensiz nefes aldı
Yar yalan değildi, bir rüya gibiydi
Bitti yüreğimde acısı kaldı
Dön; nasıl kimle nerdeysen
Dön; beni biraz sevdiysen
Dön; yüreğimde hasret, çaresiz kaldı.
Benmi yanlış anladım diye soruyom. Bu arada kızı falan bayağı unuttum gitti. Aklıma bile gelmiyordu. Seviyorum mu diye düşündüm. Şu an ona karşı Hiç bir şey hissetmiyorum.
Sizce ne yapmalıyım. Kafam karıştı...
Hayırlı Akşamlar TEKERİNİZ HEP DÜZ BASSIN...! AMİN
Reklamlar
-
Vurkaç
-
ne güzel kopmuş bağların. zaten baştan hata etmişsin ısrar etmekle. isteseydi seni zaten ayrılmak istemezdi diye düşünüyorum. yerinde olsam arkama bile bakmam.
-
Arkadaşım öncelikle söylediklerimi pek fazla ciddiye alma. Biraz hayal ürünü olucak ama. Sana ayrılalım diye mesaj attığında büyük ihtimal başka birisinden etkilendi ve karşısındaki kişiden de elektirik alınca üzülerek söylüyorum ki seni sepetledi. Bu arada ben seni sevgiliden çok arkadaşım olarak görüyorum hikayesi yalan. Ondan sonra seni bırakıp onunla birlikte olmaya başladı ve karşısındaki kişiden kazık yedi (aldatildı,kullanıldı vs...vs..)Sende onu arayınca pişman olduğunu anladı ve senin değerini bilemediğini farketti. Sonra tekrar birlikte olalım geri dön deyip tükürdüğünü yalamak istememesinden dolayı Gökhan Türkmen-Dön adlı şarkıyı dinlermisin dedi. diye DÜŞÜNÜYORUM
Dipnot: Tecrübeyle sabittir : )
Yani bradırım madem bi şey hissetmiyosun sende müslüm babadan son pişmanlık neye yarar şarkısını dinlemesini söyle :D yada arkadaşın da dediği gibi VURKAÇ !
Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
-
oqnfdn adlı üyeden alıntı
Arkadaşım öncelikle söylediklerimi pek fazla ciddiye alma. Biraz hayal ürünü olucak ama. Sana ayrılalım diye mesaj attığında büyük ihtimal başka birisinden etkilendi ve karşısındaki kişiden de elektirik alınca üzülerek söylüyorum ki seni sepetledi. Bu arada ben seni sevgiliden çok arkadaşım olarak görüyorum hikayesi yalan. Ondan sonra seni bırakıp onunla birlikte olmaya başladı ve karşısındaki kişiden kazık yedi (aldatildı,kullanıldı vs...vs..)Sende onu arayınca pişman olduğunu anladı ve senin değerini bilemediğini farketti. Sonra tekrar birlikte olalım geri dön deyip tükürdüğünü yalamak istememesinden dolayı Gökhan Türkmen-Dön adlı şarkıyı dinlermisin dedi. diye DÜŞÜNÜYORUM
Yani bradırım madem bi şey hissetmiyosun sende müslüm babadan son pişmanlık neye yarar şarkısını dinlemesini söyle :D yada arkadaşın da dediği gibi VURKAÇ !
İmza .
-
Sonunu bildiğin bir kitabı baştan okur musun ? O misal dönme arkadaşın dediği gibi son pişmanlık neye yarar
-
-
-
Yeminki gülmekten gözümdden yaş geldi. Süpersin Kardeşim bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.
Yarında Dediğin şarkıyı dinlemesini isteyeceğim :D :D
-
Ölüborlu adlı üyeden alıntı
Yeminki gülmekten gözümdden yaş geldi. Süpersin Kardeşim bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.
Yarında Dediğin şarkıyı dinlemesini isteyeceğim :D :D
eyv kardeşim :D Ama bak baştan söyledim söylediklermi fazla ciddiye alma diye kızı kaçırırsın sonra pişman olursun. Bi varlığın bi yokluğu vardır unutma :D Sonra mesuliyet kabul etmem haberin olsun :D :D
Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.
-
image is nothing without power, power is nothing without control.
-
arkadaşın dedikleri kelimesi kelimesine doğru buna benzer bişeyi bende yaşadım ama ben dönmesini kabul ettim ve kullandım onu zamanında onun beni kullandğığ gibi ve aynı şekilde onun bana yaptığı şekilde bende bitirdim. atın inttikamı
özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.
-
2,5- 3 ay tekrar barışmayı istemek yanlış değil mi ? O kadar zamandan sonra dönse bile hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, hareketler felan yapmacık olur
-
-
bi bayan olarak söylüyorum adam haklı beyler...
TERSTEN ESSE RÜZGAR..> HOŞ BENİM ONUNLA ARAM İYİ
-
-
Bencede dönme sevseydi daha once kabul ederdı.
-
Kadınları sadece cinsel bir objeye indirgeyen şu saçma salak ''vurkaç'' mantığından vazgeçin.
-
daha sağlam olduğunu düşündüğü diğer dal kopunca bir önceki dala dönme arzusudur durum.
sinanaksu adlı üyeden alıntı
Kadınları sadece cinsel bir objeye indirgeyen şu saçma salak ''vurkaç'' mantığından vazgeçin.
yorma kendini. tencere kapak mevzusu bunlar
-
bi arkadaş UZAK DUR demişti...kesinlikle imzamı atarım...
...Bir acaip Mühendis...
..3 aşağı 5 yukarı yok...1 aşağı...2..3..4..5..6 yukarı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)