10 yaşındaki oğlumdan maden işçilerine...
-
10 yaşındaki oğlumun maden işçileri için yüreğinden geçen duyguları...karikatür çizme merakını bu şekilde kullanmasını hiç istemezdik..Allah hepsinin mekanlarını Cennet eylesin....
Reklamlar
-
Moderatör
Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını bizlere. Karikatür çizmeyi de bırakmasın hiç yeğenimiz
-
amin...
-
Abi maşallah ne yetenek varmış Benim 12 yaşındaki kardeşim çöp adam çizemez
-
bir karikatürsever olarak göz yormayan çizimi, konuşmaları çok beğendim. (teknik bilgim yok sadece okuyucuyum )
dilerim ileride beğenerek takip ettiğimiz bir karikatürist olur ve daha güzel gündemleri olan bir ülkede ince zekası ile yüzümüzü güldürür.
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Allah bağışlasın hepimizin evlatlarını bizlere. Karikatür çizmeyi de bırakmasın hiç yeğenimiz
kimbilir belkide iyi bir usta olur bu konuda,.....
mezit adlı üyeden alıntı
amin...
ecmain..
Osırıs adlı üyeden alıntı
Abi maşallah ne yetenek varmış
Benim 12 yaşındaki kardeşim çöp adam çizemez
ben bir adam çizsem yanına da bu adam diye belirtmem gerekir ki...anlaşılsın..ne çevrede ne sülalede bu işi yapanda yok üstelik...
crxforever adlı üyeden alıntı
bir karikatürsever olarak göz yormayan çizimi, konuşmaları çok beğendim. (teknik bilgim yok sadece okuyucuyum )
dilerim ileride beğenerek takip ettiğimiz bir karikatürist olur ve daha güzel gündemleri olan bir ülkede ince zekası ile yüzümüzü güldürür.
inşallah ..demekki yetenekler böyle farkediliyor..nereden eli yattıysa bu işe...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Öncelikle Allah bağışlasın abi. Bu konuda geleceği parlak gibi gözüküyor desteğini esirgeme abi. Bir babanın evladının yanında olmayıp, ona destek olmamasının ne demek olduğunu iyi biliyorum. Saygılarımı sunuyorum sana böyle güzel bir evlat yetiştirdiğin için.
-
Mersin İl Temsilcisi
İnşaallah haylimizdeki Türkiyeyi'de çizeceği günleri görür çocuklarımız
-
Samet abi Maşallah,
Çocukların hem çok sevimli hemde çok zeki.
Duyguları gelişmemiş bir çok yurdum insanı yeğenimden feyz alır umarim.
Allah bağışlasın..
35 Yaşındayım ben bile çöp adam çizemem
-
Tebrik ederim.Bu yaşta algısı gözlem yeteneği oluşmuş.Farkında bir çocuk olmuş ve bunu karikatür ile yorumlamış.Alkışlıyorum "Aslan parçasını ve seni"
-
Kardeşinizi boks'a yönlerdirin tavsiyem
-
kocaman yureklıymıs helal olsun dedım
-
*Heka adlı üyeden alıntı
Öncelikle Allah bağışlasın abi. Bu konuda geleceği parlak gibi gözüküyor desteğini esirgeme abi. Bir babanın evladının yanında olmayıp, ona destek olmamasının ne demek olduğunu iyi biliyorum. Saygılarımı sunuyorum sana böyle güzel bir evlat yetiştirdiğin için.
teşekkür ederim..
yürekçe adlı üyeden alıntı
İnşaallah haylimizdeki Türkiyeyi'de çizeceği günleri görür çocuklarımız
İnşallah..Cümlemizin çocukları en iyileri yaşasınlar inşallah..
sinanaksu adlı üyeden alıntı
Samet abi Maşallah,
Çocukların hem çok sevimli hemde çok zeki.
Duyguları gelişmemiş bir çok yurdum insanı yeğenimden feyz alır umarim.
Allah bağışlasın..
35 Yaşındayım ben bile çöp adam çizemem
Sağolasın Sinan...daha çok şeyler çiziyor..merak ettiğim şey bunları öğreten olmadı nasıl olduda pat diye çizmeye başladı anlamadım...
TAYFUNBORA adlı üyeden alıntı
Tebrik ederim.Bu yaşta algısı gözlem yeteneği oluşmuş.Farkında bir çocuk olmuş ve bunu karikatür ile yorumlamış.Alkışlıyorum "Aslan parçasını ve seni"
Benim katkım yokki bu işte...
Karachali adlı üyeden alıntı
Kardeşinizi boks'a yönlerdirin tavsiyem
şiddet yok...:D
supporter adlı üyeden alıntı
kocaman yureklıymıs helal olsun dedım
öyledir aslında..beklemediğim bir tepki oldu...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)