Nedemek dostum yaaa sizleri tanımak da büyük bir zevkti özellikle patates kola olayınız bizim şükretmemizi sağladığı için ben teşekkür ederim.Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
Nedemek dostum yaaa sizleri tanımak da büyük bir zevkti özellikle patates kola olayınız bizim şükretmemizi sağladığı için ben teşekkür ederim.Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Ya sormayın daha neler oldu mesala aramızda benzini bitenlermi dersiniz açlıktan bayılanlarmı onca yolu yürüyerek gidenlermi yada biraz olsun yemek bulmak için dağlara çıkanlarmı ....
Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
Yanlış anlaşılmasın sadece nezle olmuşum
KAMP ADAMLARI
olay olay olay.... VİP hasta olmuş inanamıyorum ya.Oysa ben yıllarca VİP olsaydım hasta olmazdım bakarlardı bana diyodummmmm....
Merak etme dostum özel uşağım havalande fransa dan özel doktorum birazdan burda olur ama bunu her yerde yazma döviz yükselir borsa düşer ..... biliyorsun bizim hapşurmamız bile ülkeyi sarsarGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Arkadaşlar Dostdark ı gerçekten iyi tanırım. Kendisi helikopterle gezer ama şu an satıp taksitle ufo ya girmiş. Pluton gezegeninde arsaları var toprak zenginidir kendileri. Yalnız pluton belediyesi imar vermemiş torpil arıyodu en son. Tanıdık manıdık varsa aklınızda olsun.
Aslında şaka biryana uzun yıllar biriktirdiğimiz bira şişelerini satıp bir daire alalım dedim ben ona ama o uçan daire anlamış. Neyse VIP in gerçek anlamına gelelim. "VIP" SIRIUS galaksisinde yaşayan bir ırk ın ismidir. Bu ırk metabolik olarak birasında kan barındırır. Yani kan yerine şerbetci otu. DOSTDARK arkadaşımla ben uzun yıllar önce oradan geldik. Önceleri yeşildik ama şerbetci otu kıtlığından dolayı soluk benizli olmaya başladık. Yeni yerler keşfedip en uygun şekilde dünyanızdaki bu kaynaklardan faydalanmak istiyoruz.
Ya bende onun için yapıyorum ya kirayı dolar olarak ödüyorumda...Çaktırma mal sahibi duymasın...
NEE malsahibi kira hangi dil bu anlayamadımGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
eeeee adı üzerinde VİP... Bizimde soyumuz taaaaaa 3. mahmuta dayansaydı....
eh yani birşey demiyeceğim soylu olmak başka şey canım ramses bile gelir dedemden borç para alırmış neymiş piramiti mütahite vermişler yarım bırakıp kaçmışGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
ya ben geride kaldım 3. mahmuta kim dayanmışGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
aman ha sakın duymasın onu tanımadığını anlarsa mahvolursun...Benden duymuş olma kimseyede söleme bilmediğini isminin baş harfi dostdark....
yaaa böylen oxfort mezunu olmıyan üyeler VİP topic ine yazmasın lütfenGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
Türkiye'de oxfort vardı da bizmi okumadık kardeşim ne var yani biz de halis muhlis Türk üniversitelerinde okuduk ya da okuduğumuzu zannettik
Haklısın buralarda yok öyle şeylerGelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı
gerçi o yıllarda bende yurtdışına çıkmak istemiyordum ama sağolsunlar hocaları getirtip sarayımızda bana ders verdirdiler küşükken okula gitmem zor oluyordı bütün kitap ve defterlerim altın kaplama olduğu için 5 uşak zor taşıyordu
KAMP ADAMLARI
VIPer_1
Bu VIP başka VIP , taklitlerinden ve benzerlerinden sakının...
yav arkadaşlar ben de vip gittim ama orda ne yamyamlar varmıs be.açık büfeyi silip süpürmüslerdi yani
biz de onu anlatmaya çalışıyorduk ABZAH.
bu arada sen motoru takaslamayı düşünüyordun sanırım ne oldu? sahibinden.com'da seninle mesajlaşmıştık...
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Valla biz açık büfe filan görmedik garsonlar vardı servis yaptılarABZAH adlı üyeden alıntı
KAMP ADAMLARI
herşey ii güzelde bide VIP arkadaşımız DOSTDARK güzel Türkçemizi katletmese de düzgün kelimelerle düzgün cümleler kursaaa
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)