Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

aliexpress ten ürün almak

REKLAM ALANI
    white_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    merhaba arkadaşlaraliexpress ten birşeyler almak istiyorum fakat daha önce yurtdışından alışveriş yapmadığım için işleyiş sistemi hakkında pek bir bilgim yok.
    aklıma takılan epeyde soru var..sağdan soldan araştırmalarım doğrultusunda çoğu ürünün orijinal olmadığı şeklinde söylentiler duydum..hatalı çıkan bir üründen sonra da kesinlikle mağazayla iletişime geçilemiyormuş bununla ilgili şikayetvar.com da bir sürü şikayet var

birde gümrükten geçmesi için üst dolar limiti ne kadar olmalı?
    daha önce alışveriş yapan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim..şimdiden teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rambomert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk 125/ zealsun ms 150-7
    bende alışveriş yapmadım ama arkadaşlar var iphone için harici şarz aleti istetmişlerdi romoss marka türkiyede 40 tl ebay da ise 10 dolar ve kargo bedava yani 20tl ye arkadaşa 2 haftada geldi.ürün orjinal ve sorunsuz du . fiyat sınırlaması ise 75 dolar diye biliyorum.

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    gümrük sınırı 75 euro... 106 dolar civarı yapıyor galiba...benim tavsiyem ucuz şeyler almanız çünkü sorunlu çıkar bozuktur falan geri gönderme işi kargosuydu derken alır başını yürür.
    benim ilk başlarda tercihim aliexpressti ama ebaydan alıyorum artık bi sorun olduğu zaman yada ürün gelmediği zaman hiç uğraşmadan para iadesi alabiliyorum.

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Adresinizi türkçe karakter kullanmadan, düzgün ve açık şekilde yazın.

Sanıyorum 75 euro üst limit var. 3 sefer alışverişim oldu. Biri 73 dolarlık sj1000 kameraydı. Sorunsuz geldi. Onun haricinde 20 dolarlık alışverişlerimde sorunsuz ulaştı.

Motosikleti
    ybr 125
    aynen ürünlere bakıyorumda türkiyedeki satış fiyatıyla aralarında dağlar kadar fark var üstelik çoğundada ücretsiz kargo var..bir taraftan cazip geliyor ama bir taraftanda ucuz fiyat diyerek aldığım üründen pişman olma ihtimali beni tedirgin ediyor

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/125484-yurtdisindan-alisverisin-incelikleri.html#post3232015
    cenkito ve white_king bunu beğendiler.

Motosikleti
    ybr 125
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/125484-yurtdisindan-alisverisin-incelikleri.html#post3232015
    teşekkür ederim

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Ucuz olupda kaliteli olanı yoktur

Motosikleti
    ybr 125
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ucuz olupda kaliteli olanı yoktur
    e yani sende haklısınDünyada hiçbir ürün kalitesinden ödün vermeden ucuza satılamaz...

Motosikleti
    Xciting25Ori - SYM WOLF - Xmax400 - NC750D integra
    Ben çok alışveriş yapıyorum aliexpress'ten. Bugüne kadar gelmeyen siparişim olmadı. Bazı arkadaşlar orijinal değil diyor ama benim anlamadığım örneğin orijinal olmayan ürünlerde ürünün markası yazmıyor ama eğer ürün orijinal ise markası yazıyor. Örneğin New balance'ların tonla çakması var ama isimle aradığınızda bulamazsınız, spor ayakkabılara tek tek bakıp bulmanız lazım. Diğer taraftan revit gloves yazın, hemen çıkar. En pahalısı 65 dolar falandı. Bence gayet normal bir fiyat. Orijinal olabilir. Zaten satıcıya mesaj atıp sorabilirsiniz.

Normalde yılda 5 ürün alma hakkı var ancak gönderilen siparişlerde t.c. No olmadığından, kaydının tutulması mümkün değil diye düşünüyorum.

Motosikleti
    MT-07
    Herkese selamlar

Cb 125e motorum var. Motordan çok memnunum fakat çok sessiz alet. Biraz daha tok bi ses vermesi için egzozu değiştirmeyi planlıyorum. 4 silindir veya race motor sesi beklentim yok. Performans beklentim hiç yok. Amacım sadece daha tok bi ses ve trafikte fark edilmek. Çok gürültülü olmasını da istemiyorum.

Bu açıdan bakıcak olursanız;

http://www.aliexpress.com/item/Pit-Bike-38mm-Exhaust-Muffler-with-move-blow-down-silencer-Mute/1761628754.html?s=p

http://www.aliexpress.com/item/Dirt-Bike-Pit-Bike-38mm-Exhaust-Muffler-With-Removable-Blow-Down-Silencer-Mute-Carbon-fiber-Dirt/1837168690.html

http://www.aliexpress.com/item/Exhaust-pipe-motorcycle-modified-exhaust-triangular-exhaust-pipe-carbon-fiber-exhaust-pipe-tension-spring-muffler/1694218525.html

Bu ve benzeri egzoz kullanan arkadaşlardan yorum almak isterim. Türkiyede bulabileceğim yerler varmıdır, sesini duyabileceğimiz, kullanan arkadaşlar varmıdır, bu siteden alışverişi önerirmisiniz.

Şimdiden teşekkür ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)