Muhabbet kuşuma motor parçalarından isim ?? :)
Reklamlar
-
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Renkleri uyumlu olsa redline iyi olurdu
Redline ben de düşünmüştüm.Blueline filan mı desem ki demiştim hatta ((:
Reklamlar
-
headers , akrepoviç , manet , elcik ,
-
radyatör
-
erkekmiş.
o halde piston,gidon,topuz
-
erkek sağlıklı bir kuşa benziyor. Hep söylerim hayvan sever insanlardan kimseye zarar gelmez. İnşallah beraber uzun zaman geçirirsiniz. Rüzgar güzel isim olmuş bence ben beğendim. bende cimcimeyi özledim aynı renkte dişi muhabbet kuşuydu. oyuncuydu kereta...
-
kemboo adlı üyeden alıntı
erkek sağlıklı bir kuşa benziyor. Hep söylerim hayvan sever insanlardan kimseye zarar gelmez. İnşallah beraber uzun zaman geçirirsiniz. Rüzgar güzel isim olmuş bence ben beğendim. bende cimcimeyi özledim aynı renkte dişi muhabbet kuşuydu. oyuncuydu kereta...
Ben bitkilere bakamasam da hayvanlara çok iyi bakarım ismini bile günlerce düşündüm ((: Çok hareketli kafesten çıktığında deli gibi uçuyor ve kendini çarpıp düşüyor....Ama olsun...Düşe düşe öğrenecek
Hayvanlar özleniyor tabi evde bir birey oluyorlar çünkü...
-
Didem17 adlı üyeden alıntı
Ben bitkilere bakamasam da hayvanlara çok iyi bakarım ismini bile günlerce düşündüm ((: Çok hareketli kafesten çıktığında deli gibi uçuyor ve kendini çarpıp düşüyor....Ama olsun...Düşe düşe öğrenecek
Hayvanlar özleniyor tabi evde bir birey oluyorlar çünkü...
Bulunduğu odada yeniyse çarpar düşer odayı tanıdımı alıştımı çarpıp düşmez iyi birer birey oluyorlar hemde
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
Röle-sekman-clips-somun-devil-akrep-yoşi-püskül-manet-çapır-duke-easy-rider-naked-case(topcase gibi)
peg-artçı-alpine-star-dainese-revit-venom-kontra-sisy(sisy bardan)-handle
Gece gece bu kadar
-
Öncelikle konu sahibinden özür dilerim konuyu biraz böleceğim.. Ben de cbr kullandığınızdan dolayı oyumu cıbır ismine veriyorum
Bulunduğu odada yeniyse çarpar düşer odayı tanıdımı alıştımı çarpıp düşmez
iyi birer birey oluyorlar hemde
Hiç kuş bakmayan biriyim ve çevremde bu konuda tecrübeli olan birisi de yok. Kuş alsam besleyebilir miyim ? Bakımı ne kadar zordur, neler yapılması gereklidir anlatır mısınız ?
Ayrıca kanarya almayı düşünüyorum. Bu kuş hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
-
Yapıştır balansör gelsin :D sessiz sakin efendi bi kuş olur :D
-
scooboy adlı üyeden alıntı
Röle-sekman-clips-somun-devil-akrep-yoşi-püskül-manet-çapır-duke-easy-rider-naked-case(topcase gibi)
peg-artçı-alpine-star-dainese-revit-venom-kontra-sisy(sisy bardan)-handle
Gece gece bu kadar
artçı ismini çok beğendim! hayatta hep bir artçı gibi
fatek95 adlı üyeden alıntı
Öncelikle konu sahibinden özür dilerim konuyu biraz böleceğim.. Ben de cbr kullandığınızdan dolayı oyumu cıbır ismine veriyorum
Hiç kuş bakmayan biriyim ve çevremde bu konuda tecrübeli olan birisi de yok. Kuş alsam besleyebilir miyim ? Bakımı ne kadar zordur, neler yapılması gereklidir anlatır mısınız ?
Ayrıca kanarya almayı düşünüyorum. Bu kuş hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
kanarya beslemedim ama tabiki bakabilirsiniz kuşlar biraz dikkat ile bakımı çok kolay hayvanlardandır. İnternette bununla ilgili birsürü video ve yazı var biraz araştırırsanız kanarya ile ilgili herşeyi öğrenebilirsiniz. reklam olmasın ama uzmantv bu işleri öğrenmek için oldukça iyi oluyor
Bende konuyu sahiplendim konu sahibinden özür diliyorum
-
kusunun resmini gordugumde aklimdan ilk gecen kelime piston oldu. masallah diyeyim
-
-
Cıbır da güzel...Ben de ce-be-re düşünmüştüm :D
İnternetten gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.Kuş seviyorsanız zaten bakımını da severek yaparsınız,Bir de ilgi çok önemli.
Annemlerin evde de kanaryamız var.Muhabbet kuşuna göre daha narin,hassas...Hep kanarya ve bülbül kasetleri dinletmiştik zamanında Çok güzel ötüyor.Sabah güzel bir kuş sesiyle uyanmak isteyen için kanarya ideal
Bu da kanaryamız : http://www.motosiklet.net/forum/hobiler/72652-hayvansever-motorcular-grubu-15.html
-
İnternetten gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.Kuş seviyorsanız zaten bakımını da severek yaparsınız,Bir de ilgi çok önemli.
Annemlerin evde de kanaryamız var.Muhabbet kuşuna göre daha narin,hassas...Hep kanarya ve bülbül kasetleri dinletmiştik zamanında
Çok güzel ötüyor.Sabah güzel bir kuş sesiyle uyanmak isteyen için kanarya ideal
Bu da kanaryamız :
http://www.motosiklet.net/forum/hobi...-grubu-15.html
Hayalimdeki uyanış şeklini anlattınız Allahım ya ne kadar güzel bir kuşmuş o :D bacakları da benimki gibi incecik ve narin bakabilirim diyorsunuz yani Evin içinde dolaşması sizden biriymiş gibi davranması çok hoş. En yakın zamanda araştırıp almam lazım
Ayrıca paylaştığınız topiği görmem çok iyi oldu. Onun için de ayrıca teşekkür ederim
-
İlginiz için teşekkür ederim
internette genel bilgiler var. ben bir de kullanıcı yorumunu almak istedim
ufak ama önemli ayrıntılar bazen belirtilmiyor. Mesela en çok merak ettiğim mevzulardan biri de şu: kuşlar istediğimiz zaman ötmeyi bırakır mı ? Kafesin üstünü örtsek susarlar( ötmeyi kesmek anlamında) mı ? Kafesten elimize alıp sevebilir miyiz, kaçarlar mı ? Acemilik her alanda var gördüğünüz gibi
kanarya beslemedim ondan yorum yapmadım ama kafesin üstünü örterseniz gece oldu sanar susarlar bu bütün kuşlarda böyledir eğer kendinize alıştırırsanız elinize alırsınız seversiniz, oynarsınız benim muhabbet kuşum sabahları kendisi kafesinden çıkıp ben uyurken kafama konar yorganın içinde gezerdi beslemesi bakması eğlenceli hayvanlardır kuşlar. Didem17 nin dediği gibi ilgiyi biraz yüksek tutmak gerekir. Bırakın kaçmayı size alıştıktan sonra kafanıza pislemesinden bıkabilirsiniz
Annemlerin evde de kanaryamız var.Muhabbet kuşuna göre daha narin,hassas...Hep kanarya ve bülbül kasetleri dinletmiştik zamanında
Çok güzel ötüyor.Sabah güzel bir kuş sesiyle uyanmak isteyen için kanarya ideal
Bu da kanaryamız : http://www.motosiklet.net/forum/hobiler/72652-hayvansever-motorcular-grubu-15.html
kanaryanız çok güzelmiş ya tipi süper kuşların eli yada ön ayakları yok ya o yüzden tiplerine bayılıyorum
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
-
kanarya beslemedim ondan yorum yapmadım
ama kafesin üstünü örterseniz gece oldu sanar susarlar bu bütün kuşlarda böyledir
eğer kendinize alıştırırsanız elinize alırsınız seversiniz, oynarsınız benim muhabbet kuşum sabahları kendisi kafesinden çıkıp ben uyurken kafama konar yorganın içinde gezerdi
beslemesi bakması eğlenceli hayvanlardır kuşlar. Didem17 nin dediği gibi ilgiyi biraz yüksek tutmak gerekir. Bırakın kaçmayı size alıştıktan sonra kafanıza pislemesinden bıkabilirsiniz
kanaryanız çok güzelmiş ya tipi süper
kuşların eli yada ön ayakları yok ya o yüzden tiplerine bayılıyorum
Haha siz anlattıkça daha da çok ısındım kuşlara gezip durması benim de çok hoşuma gider. Lakin şöyle bir sorun var. Halıya felan pisleyebilir mi siz istemeden ? Pisledi diyelim temizlemesi kolay mıdır ? Annem çok titiz birisidir. O yüzden bu konu da önemli benim için
-
merhaba benimde muhabbet kuşum var adı paşa.
ismini ç ş gibi harfler olan bi isim koyarsam öğrenmesi kolay olur.
edindiğim bilgiye göre cicikuş, canım gibi kelimeleri duymak çok hoşlarına gidiyomuş.
ona göre bi parça bul
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)