Merhabalar öncelikle motosiklet kullanmaya başlayalı tam 1 ay oldu.Bu 1 ay içerisinde dolu dolu İstanbul'da(Anadolu yakası)gezmediğim semt kalmadı.(1.700 km yapmışım)
Motosiklet sürerken bir agresif oluyorum,yayalara aşırı derece de küfür ediyorum,kırmızıda geçene bağırıyorum,ışıkta beklerken daha yeşil yanmamasına rağmen korna çalanlara kafayı çevirip ters ters bakıyorum.Bu saydıklarımı 3 aşşa 5 yukarı herkes yapıyordur.
Benim sıkıntım şu;normal çok anlayışlı mütevazi biriyimdir.
Fakat bu gün beni kamil bir adam kenarda park halindeki tırla arasında bırakarak az kaldı düşmeme sebep oluyordu.Kesintisiz 10 saniye kornaya çalmama rağmen ne duydu gördü.Ve önündeki adamlara selektör yapa yapa ilerlemeye çalışıyordu.Dedim herhalde acelesi var(gene baya bir sövdüm)300 metre ötedeki marketin önünde durduğunu ve cebinden telefonunu çıkartıp oyun oynadığını görünce fıttırdım inip saldırasım geldi.
Nitekim motordan indim adamın yanına doğru yüremeye başladım.Birden olum dur napıyorsun sen diyerek tekrardan motosikletime bindim ve yolda bu sefer kendime küfür ettim ne b*k yemeye geri vites yapıyorsun.Git adama bağır çağır sinirini at,derken yayanın biri 3 şeritle caddenin ortasına atladı(5 metre ötede ışık var(yeşil yanıyor)) korna çaldım ve birşeyler söyledi tam anlayamadım (baya kaptırdı orada)indim,hayırdır mayırdır derken tekme tokat kavga ettik.Çevredekiler ayırdı.Neyse konuyu çok dağıttım açıklamak istemiştim.Motosiklet sürerken sizde agresif oluyor musunuz ? Bir an kendimi kaybediyorum ben asla yapmayacağım şeyleri yapıyorum.Görüşlerinizi almak istedim ?
Dipnot:
1.Bir tane şahinin aynasını kırdım.Soyak dan göztepe köprüsüne doğru giderken yol boyunca salça oldu.
2.Kırmızıda beklerken arkadan tekere vurup az kaldı motoru devirmeme neden olan taksicinin sağ arka yolu camını tekmeleyip çatlattım.
3.Kavşakdan sola doğru dönerken önümdeki adam löp diyip sağ taraftaki yola atlayınca arka çamurluğunu parçaladım.
Bu saydıklarımı asla ama asla yapmam dediğim şeylerden bir kaçıydı
Yaptıktan sonrada pişman oluyorum