Babamın motorsiklet alacak parası çalındı:/
Reklamlar
-
Hayırlı geceler,
23 nisan dolayısıyla,torununu okula izlemeye gitti babam annemle.
Sonra çocukların gönlü olsun diye,kutlama sonrası büyük alışveriş mağazasına götürmüş.
yemek yemişler vs.
Babam , çocuklara dondurma almak için sırada bekliyor,
esmer orta boylu biri babama panik içinde bakıyor sırada,yalnız babam bisey hissedip arkasina bakınca o adamla göz göze gelmiş.
neyse Velhasıl parayida kontrol etmiyor.
eve geliyor bir bakıyor arka cebinden 4 bin alınmış:(
normalde keten pantolon arka düğmeyi ilikler.
lazım olur diye almış üstüne o kadar parayi .
amacı 20 yıldır rahmetli patronundan kalan mobyletti kullanıyor,halen tıkır tıkır gidiyor.
ama bana dedi oğul bi tane scooter alacam emekliye ayrıldı kara oğlan derdi.
neyse giden gitti cana gelmesinde:( üzüldü biraz babam çünkü emeklisinden ufak ufak kenara atipy biriktirmisti.
ALLAH inşallah o parayi çalanlari hem bu dünyada,hem ahirette cezalandırır etme bulma dünyası.
Hırsızlık yeri;Mersin forum avm.
baskalarinin canı yanmasın diye emniyete gidildi, bir yandan şanslıyiz kamera yüz tanıma özellikli,polisler yarın kamera kayıtlarını incelicek.
iyi forumlar...
Reklamlar
-
Geçmiş olsun para harcanmadan bulunur inş.
-
geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin ne diyelim:(
tüylerim diken diken oldu. var böyle şerefsizler.
-
Geçmiş olsun çok acı olay
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
geçmiş olsun. paranın çalındığı yerde güvenlik kamerası yokmuymuş onu araştırsaydınız. oradan görüntü alabilirseniz polis kısa sürede bulur büyük ihtimal. bunların çoğu zaten sabıkalı be bilinen kişilerdir.
-
Çok üzüldüm geçmiş olsun :S
-
Büyük geçmiş olsun. Bi gelişme olursa haber edersin burdan.
-
İzmir İl Temsilcisi
Vay be cok uzuldum buyuk gecmis olsun.
-
fabialife adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun. paranın çalındığı yerde güvenlik kamerası yokmuymuş onu araştırsaydınız. oradan görüntü alabilirseniz polis kısa sürede bulur büyük ihtimal. bunların çoğu zaten sabıkalı be bilinen kişilerdir.
Hayırlı sabahlar,
Gittik gittik anında,hatta babam giden gitti yemiştir ş..... boşver dedi,ben zorla götürdüm.
Neyse gittik polis güvenlik kameraları incelicek,bu arada hepinize teşekkür ederim haberdar ederim bir gelisme olursa.
-
motorcrus adlı üyeden alıntı
Hayırlı sabahlar,
Gittik gittik anında,hatta babam giden gitti yemiştir ş..... boşver dedi,ben zorla götürdüm.
Neyse gittik polis güvenlik kameraları incelicek,bu arada hepinize teşekkür ederim haberdar ederim bir gelisme olursa.
bir gelişme varmı acaba çok merak ettim
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
-
-
Çok geçmiş olsun, motoru alsan belki onuda çalacaktı haysiyetsizler.
-
Ah be abicim o kadar para neye lazım olacakta yanında taşırsın?
Neyse canına gelmemiş ya iyi tarafı o. Her gün sürüklenen tartaklanan insanlar görüyoruz, iyi tarafı da bu olsa gerek bu durumun.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
Konu güncel ne oldu acaba merak ettım ?
-
Çok merak ediyorum bu işin sonucunu..çok..
-
Motork08 adlı üyeden alıntı
Konu güncel ne oldu acaba merak ettım ?
giden gitti ümidi kestik,kaç gün olmuş koca alışveriş merkezi kameralarını kaç gündür izlemediler mi anlamadım.
ya bu devlet uğraşmak istemiyor hırsızlıkla,neyse henüz haber yok arkadaşlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:19 ----------
Sadık1453 adlı üyeden alıntı
Ah be abicim o kadar para neye lazım olacakta yanında taşırsın?
Neyse canına gelmemiş ya iyi tarafı o. Her gün sürüklenen tartaklanan insanlar görüyoruz, iyi tarafı da bu olsa gerek bu durumun.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
neden mi abi,evde bıraktığında demiri kesip girmişlerdi içeri,yine belli miktar para çalmıştır serefsizler
o kişilerde bulunmadı,ogün bugün üstünde taşır çokta dikkatli biridir babam ama cana gelmesin mala gelsin.
YaLnız kaLmaktan korkmuyorum da,motosikletsiz kalmaktan korkuyorum.
-
çok üzüldüm be insanın emeğinin çalınması çok kötü birşey. Karakaçana emekliye ayrılmak nasip değilmiş
-
-
-
geçmiş olsun ama 4000 lira cepte taşınır mı ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)