Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Güzel Bir MESAJ iletmek istiyorum

REKLAM ALANI
    Murat2100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 RR
    Merhaba Sevgili MT ÜYELERİ kız arkadaşımın bana vermiş olduğu zorlu görev için hepinizin yardımına ihtiyacım var.

Konumuz şu 3 saniyelik bir selfie videosu çekmek Nasıl bir şey mi bu ?

Telefonun ön kamerasına bakarak el yukarıda olacak şekilde çekilen bir video tarzı ve sizden ben

Nereye Baksam Her yerde SenAklımdasın.. Demenizi istiyorum. arkadaşlarım eğer bu işi cözebilirsek hayırlı bir işe kalkışmış olacaksınız şimdiden teşekkürler video alımı için Whatsapp dan 0506 485 83 33 Mail adresimi orada verebilirim teşekkür ediyorum şimdiden herkeze .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Abi yanlış anlamada dediğinden hiç birşey anlamadım

Madem senin sevgilin neden biz söylüyoruz Sen çekip sen söylesene "Nereye Baksam Her yerde SenAklımdasın" diye
    ismeter bunu beğendi.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Murat seni seviyor felan deseydik bari . İllede senin yazdigini diyeceksek sorun yok oda olur ama mail yaz ben vatsap kullaniyorum

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yahu adam değil, kız istemiş. kısa film mi yapacak nedir?

dogrusukru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250cc +toyota yaris
    En son videoyu görmek isterim yalnız :-D

Murat2100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 RR
    Arkadaşlar Ben zaten söyleyeceğimi söyledim kız arkadaşıma kısa bir film videosu olacak vine şeklinde videoyu yayınlıyacağım

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya kardeşim dedende baba annene böyle şeyler mi yapmış.!

Tamam saf duygularla geldin burada ir şeyler talep ediyorsun, farklı konularda elimizden geleni yapalım senin için ama, bu mahrem bir şey özel bir şey ikinizin arasında olması gereken bir konu. Çok ortalığa döküp saçmayın iki kişi arasındaki ilişkileri.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

Motosikleti
    MONDİAL 150 ZC (Alayına Gider)
    Halbuki kontra tekniğiyle bu işi çözebilir..

Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya kardeşim dedende baba annene böyle şeyler mi yapmış.!

Tamam saf duygularla geldin burada ir şeyler talep ediyorsun, farklı konularda elimizden geleni yapalım senin için ama, bu mahrem bir şey özel bir şey ikinizin arasında olması gereken bir konu. Çok ortalığa döküp saçmayın iki kişi arasındaki ilişkileri.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    dedem facebooktan dürtmüyormuş, ben şu an utanarak dürtüyorum bu yüzden
    bu nasıl mantık yahu. neye göre mahrem? arkadaşın istediği videoyu yanlış anlamış olabilir misin acaba?
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dedem facebooktan dürtmüyormuş, ben şu an utanarak dürtüyorum bu yüzden
    bu nasıl mantık yahu. neye göre mahrem? arkadaşın istediği videoyu yanlış anlamış olabilir misin acaba?
    Bu şöyle bir mantık kardeşim, bu konuşma tarzına göre benden genç olduğunu düşünüyorum.

Mahrem demek özel demek. Yani sana özel biri için, sen bir şeyler yapmalısın, sana özel biri için kim olduklarını hangi niyette olduklarını bilmediğin kimselerden, nereye baksam seni görüyorum yada her neyse bunu dedirtmezsin.

Son dönemde yetişen bir iki nesil bu edebe bu özel ve mahrem konularında sözde çok modern Avrupa halklarına özendiğinden abuk sabuk haberlere meze oluyor vatandaşlarımız.

Video noktasında ise "Mevlana; Beni bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir" diyorum.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

mahrem demek, yasaklanmış ya da gizli kalması gereken anlamındadır. birbirini seven iki insan bunu saklamaz. biz evlendik ama bunu birbirimizi sevdiğimizi kimse bilmesin demezler. bu durumda mahremiyet, kişiye göre değişir. kimi şiir yazar ve kimseyle paylaşmaz, okumak isteye kızar. bu onun mahremi, yani gizli kalması gereken eseridir. kimsi bloglarında, sitesinde, eşine dostuna okutur, bu onun mahremiyeti değildir.
    "ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır." celaleddin rumi

sosyal bir mesaj da vereyim. mevlana, efendimiz, Allah'ımız anlamında bir söz. celaleddin rumi'ye başkaları tarafından takılmış bir ad. lütfen kendi adını kullanınız.

Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mahrem demek, yasaklanmış ya da gizli kalması gereken anlamındadır. birbirini seven iki insan bunu saklamaz. biz evlendik ama bunu birbirimizi sevdiğimizi kimse bilmesin demezler. bu durumda mahremiyet, kişiye göre değişir. kimi şiir yazar ve kimseyle paylaşmaz, okumak isteye kızar. bu onun mahremi, yani gizli kalması gereken eseridir. kimsi bloglarında, sitesinde, eşine dostuna okutur, bu onun mahremiyeti değildir.
    "ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır." celaleddin rumi

sosyal bir mesaj da vereyim. mevlana, efendimiz, Allah'ımız anlamında bir söz. celaleddin rumi'ye başkaları tarafından takılmış bir ad. lütfen kendi adını kullanınız.
    En doğrusu bu sözün işte.

bir türlü meramımı anlamıyorsun. Ama burası bizim tartışma panomuz değil. Dilersen bu konu ile ilgili istediğin yerde seninle konuşabilirim söylemek istediklerimi sana anlatmaya çalışabilirim. Yeter ki doğru anlaşılayım.

İster özel mesajla ister bir organizasyon bir çay içerken. Ama burada değil, çünkü burası özel bir sayfa değil.

Ve ben hala bu tip şeylerin özel olduğunu ve özel olması gerektiğine inanıyorum. Evlenmek ve bunu tebliğ etmek başka bir şey sevdiğine güzel şeyleri başkalarını ağzından söylemek başka bir şey.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En doğrusu bu sözün işte.

bir türlü meramımı anlamıyorsun. Ama burası bizim tartışma panomuz değil. Dilersen bu konu ile ilgili istediğin yerde seninle konuşabilirim söylemek istediklerimi sana anlatmaya çalışabilirim. Yeter ki doğru anlaşılayım.

İster özel mesajla ister bir organizasyon bir çay içerken. Ama burada değil, çünkü burası özel bir sayfa değil.

Ve ben hala bu tip şeylerin özel olduğunu ve özel olması gerektiğine inanıyorum. Evlenmek ve bunu tebliğ etmek başka bir şey sevdiğine güzel şeyleri başkalarını ağzından söylemek başka bir şey.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    ben anladığımı düşünüyorum. size göre bu mahrem. yani eşinize başkasının ağzından, kendi duygularınızı iletmek mahrem. bunu anladım ve bu çok doğal. ama konuyu açan kişiye göre bu mahrem değil. göre, izafi yani. şimdi bu arkadaşımıza, böyle yapmamalısın dememek lazım diyorum ben. genel geçer toplum ahlak kurallarına ters olan bir durum olsa, yapmamalısın deriz ama bu değil. dedelerimiz, babaannelerimiz, birbirlerini sevdiklerini, çocuklara söyletirmiş git şu ablana, bu abi seni seviyormuş, konuşmak istiyormuş de derlermiş. zamanının facebook'u o küçük çocuklar

hala yanlış anladığımı düşünüyorsanız özel mesaj atabilirsiniz. burayı bulandırmayayım. sevmediğim bir uzatma huyum var.

kazasız sürüşler.
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)