Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet düşmanlığı

REKLAM ALANI

Nedir bu otomobil sürücülerinden cektıgım arkadaş yaaa .....
    Bugün iki kişi ile kavga ettim nedeni ise kurallara uyuyor olmamdı ışıklardan sinyal verip olması gereken hızla girdiğim sokakta neden daha hızlı gidemiyormuşum diye kavga çıktı hızımda 30 civarıydıki ışıklardan cadde'den sola dönüş yaptım daha dogrusu yapıyordum tam girmemiştim
    Tek yön 2 aracın rahat geçebiliceği genişlikte yol sağ tarafa yakın gıdıyorumkı gecen gecsın gıtsın dıye sol tarafımda boş bir dünya korna basıyor arkadaşın biri tam bıraz daha soldan gıtse rahat gıder yerı var bende yavaşladım abi ne korna basıyorsun gidiyoruz işte allah allah dedim
    Neden hızlı gitmiyorsun dedi yan tarafım boş bas git işte illa gaza basmammı lazım kurallar neyse öle gidiyoruz işte sinyalimi vermişim sağ tarafa da yanasmısım dedim.Tahmin ediyorum o arkadaş normal bir süratle kalıp gitmeme kıl oldu son gaz gitsem sorun olmaz yanı illa kurallara uymucaz basıcaz gaza karşıya geçen varmı yola atlayan biri varmı yokmu bakmıcaz son surat gıdıcez istiyor sanırım.
    Sonra arkadaş el frenini çekti aracın sanırım çat diye durdu araç bende durdum indim arabanın yanına gittim yanında bayan bir var bişede demek istemiyorum adama ayıp yani rencide olsun istemiyorum
    Abi bak yandan gidiyorum motosiklet rodajda ne yapmam lazım gidiyoruz işte gazımı koklemem lazım kural neyse onu yapıyoruz filan dedim sen neden benim arabamın yanına geliyorsun dedi arkadaş kapıyı açtı filan bende kapıyı ittim neden aşağıya inmeye çalşıyorsun arkadaşım kavgamı cıksın istiyorsun insan gibi konusmaya calısıyoruz dedim demez olaydım
    Sen mısın bunu diyen adam bana cellallendi onun arkasındaki aractaki insan kılıklı hayvan var insna dmeioyrum diyemiyorum ona oda geldi siz motosikletliler hesabı konusuyor bana
    Neyse dedim biraz uzakalştım ben hala tartısıyoruz adamla ama arkadas ındı aractan benı dovmeye gelıyor buyuk ıhtımal yanında bayan var dıye havaya gırdı sanırım bende salak gıbı kurallara uydugumdan bahsedıyorum sonra bana vurmaya calıstı baktım dıger aractakı ınsan kılıklı olanda vurmaya basladı anlamadım ne oldu bırden zaten ordan olaya dahil oldu kıl motosıkletcılere bellı yanı bende gecırdım benle tarısan adamın kafasına kaskı
    Ayırdılar filan sonra arkadas baktım motosıkletıme tekme attı dıgerıne dıyorum sen neden vuruyorsun bana diye sızler ölesiziniz böle siniz filan sövüyor bol bol ikisi birden birde yanında bayan var arkadaşın
    Neyse polıs cagırdılar benden sıkayetcı olacaklarmıs okı dedım. Birde sivil polisin biri gelmiş kaçma diyor bana ne kaçıcam diyorum yanında bayan var haklıdır bu havası var adamda nasıl işse artık adama gitti ne oldu dedi bana vurdu adam dedi bana gelip ne oldu diye sormadı bileki asıl dayağı yiyen benim ilginç yani bir bayanın etkisi buymuş yani
    Gıttık karakola bende komsere olayı anlattım bende onlardan sıkayetcıyım motosıkletımde hasar var bana vurmaya calıstılar darp var mobese kamerası var orda kayıtlarında hersey vardır zaten dedim
    Öle dıyınce kayıt var dıye hemen 180 döndu arkadas dıger adam polıs gelıcegını duyunca dırek tuydu zaten.işin ilginç yanı ben adamı aractan ındırmeye calısmısım sonra ben dovmusum adamı adam bıse yapmamıs ole demısler birde yanındakı bayan benıde dovmeye kalktı demıs sanırım
    Sonra kayıt var orda dıyınce ben aslında ılk yumrak attım ama ben vurmadım ona dıger kacan adam vurmus benım kafama o ıskalamıs öle diye değiştirmişler ıfadelerıni sonra kıvırdılar anlayacagınız ama senı doven adamlara neden kaskla vurdun dıye bır dünya azar ışıttım komserden anlayacagınız hem dayak yedım hem motosıklette ufak hasarlar var hemde azar ısıttım haftasonum bole gecıyor...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KTM Duke 390
    Dostum çok geçmiş olsun. Bu Hıncal Uluç denilen gazeteci bozuntusu, insanlık yoksunu egoist adamın yazısının baya bir insanı gaza getirdiğini düşünüyorum. Lütfen çok dikkatli olun, kimseyle laf dalaşına girmeyin. Biliyorum hepimiz için çok zor ama gırtlak dokuz boğumdur, bütün sonuçları düşünün. Ben en azından öyle yapmaya çalışıyorum. Çünkü tam tersini aksiyona döktüğümüzde sonuçlar bu şekilde ya da daha sıkıcı oluyorlar.
    O adamlar o şekilde davranırken yatıp kalkıp dua etsinler başka bir motorcu görmemiş bu olayı. Yalnız yakalamışlar şerefsizler.
    Tekrar çok geçmiş olsun. Size bir şey olmamış Allahtan. Saygılar, sevgiler

solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun.
    ben hıncal uluç'un yazısını beğendim, doğru şeyler söylemiş. takip etmiyorum ama joy foster olayından da gördüğüm, tepkileri pek umursamıyor, ne düşünüyorsa yazıyor. yiğit bulut olmaktan iyidir

caneroz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kaskı sağlam geçirseydin bare forumdan bi abimiz dövmüştü birilerini öyle

Motosikleti
    KTM Duke 390
    Alıntı solmyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun.
    ben hıncal uluç'un yazısını beğendim, doğru şeyler söylemiş. takip etmiyorum ama joy foster olayından da gördüğüm, tepkileri pek umursamıyor, ne düşünüyorsa yazıyor. yiğit bulut olmaktan iyidir
    dostum adam arada bilinçliler alınmasın gibi birşey sıkıştırmış ve kurtulduğunu zannetmiş bence. ama turkiyede motorcu olmak terorist olmak demektir ne demek? Böyle birşey nasıl söylenebilir? Bunun açıklaması, kabul edilebilir bir hali yoktur. Ben yüz yüze gelsem söyleyeceklerim hazır ama nasıl nerede görürüm bilemiyorum.

Neyse arkadaşın konusunu kirletmeyeyim, tekrar geçmiş olsun

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    hee o saatten sonra gözüm ne motor görür ne araba, ne kadın ne cocuk allah ne verdiyse taş sopa dalıp onların ağzını burnunu ölsemde kırmassam içim rahat etmezdi iyiki sen yapmamışsın, yinede plakalarını alıp kenara koysaydın bulurduk pez... bi şekilde.
    ArdaAras bunu beğendi.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Şizofrene bağlamış tipler...böyle değişik şekiller bana neden denk gelmiyor anlamıyorum...yani belayı çekende bi adamım ama nasip değil...

Motosikleti
    KTM Duke 390
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şizofrene bağlamış tipler...böyle değişik şekiller bana neden denk gelmiyor anlamıyorum...yani belayı çekende bi adamım ama nasip değil...
    cbf ye bulaşmaya yemiyor abi, tecrübeyle dogru orantılı konuşuyorum

Motosikleti
    Tracer700
    bende ufak cc motorsiklet kullananların trafikte daha hor görüldüğünün kanısındayım sizde deneyin bakın aynen öyle olacak birde arkadaşlarlar gurup olarak gezdiğimiz zaman meslea 4_5 motorsikletli arkadaş yolda yavaş gitsek bile arkadan korna bile çalmıyolar sıkıştırmıyolar tek gördükleri zaman birde ufak cc li ucuz bir motorsiklet gördükleri zaman bak görün o zaman nasıl sıkıştırıolar benim izlenimlerim bunlar oldu yani sabır sabır diye diye kullanıyorum bende motorsikleti araçsız boş yollarda muazzam zevk alıyomda trafikte hele bursa trafiğinde taşıtlar yüzünden mümkünse kullanmıyorum motorsikleti her çıktığımda bir sıkıştırma bir sözlü atışma yaşıyorum

maxi97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '12 SYM GTS 250i '10 YBR125City, '10 Mondial 150ZC
    bugün sınav dönüşü önümde trafik polisi, normal 50-60la gidiyorum. 25-30 metre mesafemi bırakmışım. yan yoldayız, 200 metre sonra altgeçidin üstünde kavşak var. arkamdaki doblocu dibime kadar yanaşıp selektör yapıyor. Allah'ın sığır doblocusuna takip mesafesi nedir ne değildir diye uygulamalı eğitim vermek için 2 kere sert fren yapıp gazladım. kavşağa gelince ağız dalaşına başladık. trafik polisi de aynadan bakıyor. kavşağın içine girdik halen daha kendini savunuyor hayvan. en son küfrettim gittim. adam olmaz bunlar.

1. taksici
    2. minibüs-otobüsçü
    3. doblocular.
    4. kuryeli motorcular.

yüzde 90ı sığır. trafikte şunlardan kaçının ömür boyu kaza yapmazsınız.

bu arada iş ahlakı olmayan, işini yapmayan polislere de selam olsun.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)