Nedir bu otomobil sürücülerinden cektıgım arkadaş yaaa .....
Bugün iki kişi ile kavga ettim nedeni ise kurallara uyuyor olmamdı ışıklardan sinyal verip olması gereken hızla girdiğim sokakta neden daha hızlı gidemiyormuşum diye kavga çıktı hızımda 30 civarıydıki ışıklardan cadde'den sola dönüş yaptım daha dogrusu yapıyordum tam girmemiştim
Tek yön 2 aracın rahat geçebiliceği genişlikte yol sağ tarafa yakın gıdıyorumkı gecen gecsın gıtsın dıye sol tarafımda boş bir dünya korna basıyor arkadaşın biri tam bıraz daha soldan gıtse rahat gıder yerı var bende yavaşladım abi ne korna basıyorsun gidiyoruz işte allah allah dedim
Neden hızlı gitmiyorsun dedi yan tarafım boş bas git işte illa gaza basmammı lazım kurallar neyse öle gidiyoruz işte sinyalimi vermişim sağ tarafa da yanasmısım dedim.Tahmin ediyorum o arkadaş normal bir süratle kalıp gitmeme kıl oldu son gaz gitsem sorun olmaz yanı illa kurallara uymucaz basıcaz gaza karşıya geçen varmı yola atlayan biri varmı yokmu bakmıcaz son surat gıdıcez istiyor sanırım.
Sonra arkadaş el frenini çekti aracın sanırım çat diye durdu araç bende durdum indim arabanın yanına gittim yanında bayan bir var bişede demek istemiyorum adama ayıp yani rencide olsun istemiyorum
Abi bak yandan gidiyorum motosiklet rodajda ne yapmam lazım gidiyoruz işte gazımı koklemem lazım kural neyse onu yapıyoruz filan dedim sen neden benim arabamın yanına geliyorsun dedi arkadaş kapıyı açtı filan bende kapıyı ittim neden aşağıya inmeye çalşıyorsun arkadaşım kavgamı cıksın istiyorsun insan gibi konusmaya calısıyoruz dedim demez olaydım
Sen mısın bunu diyen adam bana cellallendi onun arkasındaki aractaki insan kılıklı hayvan var insna dmeioyrum diyemiyorum ona oda geldi siz motosikletliler hesabı konusuyor bana
Neyse dedim biraz uzakalştım ben hala tartısıyoruz adamla ama arkadas ındı aractan benı dovmeye gelıyor buyuk ıhtımal yanında bayan var dıye havaya gırdı sanırım bende salak gıbı kurallara uydugumdan bahsedıyorum sonra bana vurmaya calıstı baktım dıger aractakı ınsan kılıklı olanda vurmaya basladı anlamadım ne oldu bırden zaten ordan olaya dahil oldu kıl motosıkletcılere bellı yanı bende gecırdım benle tarısan adamın kafasına kaskı
Ayırdılar filan sonra arkadas baktım motosıkletıme tekme attı dıgerıne dıyorum sen neden vuruyorsun bana diye sızler ölesiziniz böle siniz filan sövüyor bol bol ikisi birden birde yanında bayan var arkadaşın
Neyse polıs cagırdılar benden sıkayetcı olacaklarmıs okı dedım. Birde sivil polisin biri gelmiş kaçma diyor bana ne kaçıcam diyorum yanında bayan var haklıdır bu havası var adamda nasıl işse artık adama gitti ne oldu dedi bana vurdu adam dedi bana gelip ne oldu diye sormadı bileki asıl dayağı yiyen benim ilginç yani bir bayanın etkisi buymuş yani
Gıttık karakola bende komsere olayı anlattım bende onlardan sıkayetcıyım motosıkletımde hasar var bana vurmaya calıstılar darp var mobese kamerası var orda kayıtlarında hersey vardır zaten dedim
Öle dıyınce kayıt var dıye hemen 180 döndu arkadas dıger adam polıs gelıcegını duyunca dırek tuydu zaten.işin ilginç yanı ben adamı aractan ındırmeye calısmısım sonra ben dovmusum adamı adam bıse yapmamıs ole demısler birde yanındakı bayan benıde dovmeye kalktı demıs sanırım
Sonra kayıt var orda dıyınce ben aslında ılk yumrak attım ama ben vurmadım ona dıger kacan adam vurmus benım kafama o ıskalamıs öle diye değiştirmişler ıfadelerıni sonra kıvırdılar anlayacagınız ama senı doven adamlara neden kaskla vurdun dıye bır dünya azar ışıttım komserden anlayacagınız hem dayak yedım hem motosıklette ufak hasarlar var hemde azar ısıttım haftasonum bole gecıyor...