Kız benden hoşlandı motora bindirince kaçtı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
he yani o kadar deli kullanıyorum diyosun
-
lawyer_16 adlı üyeden alıntı
he yani o kadar deli kullanıyorum diyosun
Bana göre yavaştı en fazla 100ü görmüşümdür ama kız motora ilk kez biniyordu sanırım
Gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
-
Güzelmiş
-
Gazla gitsiiin
-
zamane gızañı
(ñ, nazal n olaran okunacak)
-
Kız evlenicek anne olucak.
Çocukları 18 yaşına gelince motosiklet istiyorum ama annemi ikna edemiyorum kesinlikle istemiyor diye konu açıcak , sende motorcu abi olarak ona akıl vericen burdan .
-
Nasıl travma geçirdi acaba motordan inince selamı sabahı kesti
-
İzmir İl Temsilcisi
Arkaniza aldiginiz kisilerden sorumlu olduğunuzu unutmayın.
Eger basina bisi gelirse hayatinizin buyuk bolumu vicdsn azabiyla gecer.
Ani gaz acmalar makas atmalar artislik yapmak yerine ona ruzgari sevdirin dogayi sevdirin motorla tek vucut olmayı hissettirin.
-
Çok sevdiğimiz genç bir kız arkadaşımız ss motorun arkasından düşerek hayatını kaybetti. Daha 19 yaşındaydı. Motorlarla yeni yeni haşır neşir olmaya başlamıştı, ss motor istiyordu. O gün arkasına bindiği çocuk ne seri hızlanabildiğini göstermek istemiş ve gaza ani yüklenmişti...
-
Çok önemli bi konu...düşünmek istiyorum.
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Çocukları 18 yaşına gelince motosiklet istiyorum ama annemi ikna edemiyorum kesinlikle istemiyor diye konu açıcak , sende motorcu abi olarak ona akıl vericen burdan .
Çok ilginç bir o kadar da zekice bir bakış açısı
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
-
olur öyle bazen kızdır geçer
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
Motorunda aşırı titreşim olabilir
-
::
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Yani motosiklet sevmeyen kadınların geçmişte kötü anıları var motosiklet ile ilgili
CEM. adlı üyeden alıntı
Arkaniza aldiginiz kisilerden sorumlu olduğunuzu unutmayın.
Eger basina bisi gelirse hayatinizin buyuk bolumu vicdsn azabiyla gecer.
Ani gaz acmalar makas atmalar artislik yapmak yerine ona ruzgari sevdirin dogayi sevdirin motorla tek vucut olmayı hissettirin.
Bu konuda kendimi bilinçli olarak görüyorum. Kızı arkama almadan önce yapması gerekenleri anlattım. Evde artçılar için duran kask, eldiven ve dizliği verdim. Mont yoktu deri montunu giy gel dedim. Dediğim gibi en fazla 100e çıkmışımdır oda otoyolda ara sokaklardada değil
clabber adlı üyeden alıntı
Motorunda aşırı titreşim olabilir
Beklenilen cevap geldi
Sabah sabah kahkaha attım
-
Kız altına kaçırmış işte...
-
Dönerse senindir dönmezse hiç olmamış gibi davran kardeşim. :D :D
-
keşke bizim kızlarda bi daha geri dönmese bi kere binen her gördüğünde esir alıyo bizi bi tur daha atalım, şuraya götürsene buraya götürsene, 5tl benzin alıyım eve bırak falan
-
cem_bloodz adlı üyeden alıntı
keşke bizim kızlarda bi daha geri dönmese bi kere binen her gördüğünde esir alıyo bizi bi tur daha atalım, şuraya götürsene buraya götürsene, 5tl benzin alıyım eve bırak falan
Allah'tan YBR 125 var la
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)