Cem Kardeşime katılıyorum hız yapmak yerine yavaş yavaş tatlı tatlı rüzgarı hissetirrseniz gerçekten seviyorlar benim arkadaşlarım genelde ne zaman gezecez bidaha diyor. Ha şöyle bir olay oldu motorcuyum diye benden hoşlandığı halde uzaklaşan kız var öylesine de sen yoluna ben yoluma dicen +
bide hızdan değilde titreşimden dolayı kızcağızın tuvaleti falan gelmiş olmasın motor neydi acaba
Motorum Gsx-R 600
Cok titresimli bir motor degil. anlarım lavoboya gitmesi gerekti. 3 gündür lavoboda ne yapıyor bu kız
abi şimdi gsxr 600 ün arkasına bende binsem bi tırsabilirim aslında Cidden merak ettim ya desene 40 50 kişiye sordum kimse nedenini açıklayamadı sen söle bari neden gittin millet rahatlasın diye memleket meselesine döndü de
Hangi motorla?
Hangi şartlar?
Hangi ekipmanlarla?
100' den daha önemli olan bu soruların cevapları bence.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Valla bana bu tarz konularda hiç akillisi denk gelmez. Ben arkadakinin sorumluluğunu düşündükçe, daha hızlı, bassana uff be salak, çok yavassin, çok sıkıcısın vsvsv... Aslinda aklini kacirir bassam ama malesef. Cevabimda indigimizde hep aynı olur. Isine geliyorsa...
Telefonuma cevap vermiyordu bende vazgeçtim aramaktan
Yanlış anlamayın ama nazara inanan biriyim hocam
Gsx-R 600
Hava güneşli
Bende full koruma bot eksik sadece. Artçıda kask, korumasız deri mont, eldiven, dizlik
Sizede kazasız sürüşler
insan ürkmesi hayvan ürkmesine benzemez
Sen kurbağa deneyini bildin mi yeğenim?
http://www.gunceltrend.com Binicem üstüne... Vurucam kırbacı!
sana göre 100 yapmışsındır ama o ilk defa biniyorsa 250 300 hissetmiştir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)