Kız konularından anlayan gelsin bi :D
Reklamlar
-
Yaşanan herşey gerçek olamayacak kadar güzel geliyor değilmi size ? Çünkü hakikaten gerçek değil.
Başınızdaki yönetici biraz uyanıksa , Bu kızın birimde yol açabilecekleri görür ya yol verir ya da başka departmana gönderir ( veya yönetici erkekse bu kızı kendisine ayırır, evli veya bekar olması farketmez.).
Havalar sıcaklaşıyor. Bu kız yazlıık kıyafetlerinde abiyeyi abartırsa şirketteki şenliği görün. Piyasadaki Bütün horozlar yörüngeye girecek , En ufak olaylar diğerlerine gözdağı verebilmek için abartıldıkça abartılacak.
15 günde yaşadıklarınız sizi bu hale soktuysa 3 ay sonra iyice kayışı koparır ve işinizden kovulursunuz.
Dediğim gibi herşey gerçek olamayacak kadar güzelse hiç üzülmeyin zaten gerçek değil...
Reklamlar
-
Deli Çerkes adlı üyeden alıntı
Yaşanan herşey gerçek olamayacak kadar güzel geliyor değilmi size ? Çünkü hakikaten gerçek değil.
Başınızdaki yönetici biraz uyanıksa , Bu kızın birimde yol açabilecekleri görür ya yol verir ya da başka departmana gönderir ( veya yönetici erkekse bu kızı kendisine ayırır, evli veya bekar olması farketmez.).
Havalar sıcaklaşıyor. Bu kız yazlıık kıyafetlerinde abiyeyi abartırsa şirketteki şenliği görün. Piyasadaki Bütün horozlar yörüngeye girecek , En ufak olaylar diğerlerine gözdağı verebilmek için abartıldıkça abartılacak.
15 günde yaşadıklarınız sizi bu hale soktuysa 3 ay sonra iyice kayışı koparır ve işinizden kovulursunuz.
Dediğim gibi herşey gerçek olamayacak kadar güzelse hiç üzülmeyin zaten gerçek değil...
Kız kovulmadı ama başkası kovuldu
-
şimdi bir çalışan, sonra ortak, sonra da senin üstün mü olur acaba.
deli cerkese ek olarak yazıyorum. yazdıkları gayet mantıklı.
-
tcs adlı üyeden alıntı
Kız kovulmadı ama başkası kovuldu
Biraz açıklama yapın. Ne oldu ? Nasıl oldu ?
"“Kişinin namazına, niyazına değil; dinar ve dirhemle olan arkadaşlığına bakın”. Hz Muhammed ( S.A.V)
"İnsanların en cahili, ahiretini başkasının dünyası için satandır." Hz.Ömer
-
Deli Çerkes adlı üyeden alıntı
Biraz açıklama yapın. Ne oldu ? Nasıl oldu ?
yani tam olarak bilmiyorum
-
tcs adlı üyeden alıntı
yani tam olarak bilmiyorum
Hocam şimdi bilmiyorum yazmışsın fakat mesaj editlenmeden önce daha farklı bir şey yazıyordu ? ?
Tam tersini yazıp ardından bilmiyorum diye değiştirmek ? Garip...
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
-
haci ybr 125 al, nede olsa japon.
-
Ybr mi, cbf mi, apaçi mi deseydin daha iyiydi?
-
Moderatör
Forumda bayanlarında bulunduğunu unutmadan yazmayı becerebilsek ne güzel olurdu.
-
Bir kadın kafanı bu kadar karıştırıyorsa terapiye ihtiyacın var demekki . Bir motor al sür yenisine sağlık de( bu kısım elbet gırgır büyük kaza atlatmışsın allah beterinden saklasın bir daha) . Uraşmaya değmez hele ki iş yerindeki bu mevzular Deli Çerkes abinin dediği gibi hep poka sarar. Sen kendi yoluna devam et o yoluna çıktıkça bi çay iç dinen soluklan gönül eğlendir antreman yap sonra yoluna devam et ;) Bu gibi kadınlar erkeklerin kendilerini geliştirmeleri için saha çalışmasından öteye kolay geçemezler yaşları ilerlemedikçe . Nacizane fikrim tabi affola.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
-
hoşlandığını söylemedikçe başkalarının sansını arttırdığının farkındasın dimi??
bi mesaj at sadece 'senden hoşlanıyorum' yaz. gerisi corap söküğü, iyi yada kötü
-
Benceeeeeee.. hiç takma. Diğerleriyle nasıl muhattap oluyosan onunla da öyle ol. Bu tarz kızlara karşı biraz daha cool ayağı yap. Sen ne kadar ilgisiz olursan o o kadar takacaktır. İlk başta diğerleriyle ilgilenebilir belki seni tartmak için ama sen yine takmıycaksın çünkü coolsun.. O sonra zaten tekrar sana odaklanacaktır. Kanımca..
-
Kız konularından anlayan gelsin bi :D
Anlamam... Bi arkadaşa baktım, çıkıyorum size kolay gelsin.
Fazla dalmayın KAFAYI KIRAR bu arkadaş gibi olursunuz
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
dnndbs adlı üyeden alıntı
Benceeeeeee.. hiç takma. Diğerleriyle nasıl muhattap oluyosan onunla da öyle ol. Bu tarz kızlara karşı biraz daha cool
ayağı yap. Sen ne kadar ilgisiz olursan o o kadar takacaktır. İlk başta diğerleriyle ilgilenebilir belki seni tartmak için ama sen yine takmıycaksın çünkü coolsun.. O sonra zaten tekrar sana odaklanacaktır. Kanımca..
Az önce mesaj attı hiç beni merak etmiyosun diye 2 gündür hiç mesaj atmamıştım :D
-
tcs adlı üyeden alıntı
Az önce mesaj attı hiç beni merak etmiyosun diye 2 gündür hiç mesaj atmamıştım :D
:D (on karakter)
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
tcs adlı üyeden alıntı
Yavaş yavaş dediğime geliyo devam
-
cesur509 adlı üyeden alıntı
Dostum ben daha kızları çözen birini görmedim , işin zor
Bunu yazmak için girmiştim, çıkıyorum.
-
27 yaşındayım 3 aylık bir ilişkiyi de saymazsak hiç kız arkadaşım olmadı , olmasında gerek yok . GAY değilim fakat o çeneye ben katlanamam . Osmanlı taktiği vur kaç ı severim
-
inzell adlı üyeden alıntı
Kaskının markası neydi acaba?
hahhaha işte beklenen soru
konu sahibi arkadaşım git kızı öp gelirse senindir gelmezse de kendi bilir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)