Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Kız konularından anlayan gelsin bi :D

REKLAM ALANI
    Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İlk mesajımdaki pro kaşar kelimesinden dolayımı bu mesaj silindi ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Deli Çerkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk mesajımdaki pro kaşar kelimesinden dolayımı bu mesaj silindi ?
    Kesinlikle hayır abi . Dokunmatik telefonun azizliği diyelim . Artı yazdıklarınızın hepsini dikkate alıcam ve ona göre davranacam teşekkürler .

kapella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 250 MCT
    iş arkadaşın olduğundan ilişkiniz yürümez çok zor, kusura bakma ama böyle bi kızla zorlasan da yürümez vakit kaybı

beybazarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cb125e
    tcs kardeş kız biraz seni tanımaya çalışmış umduğunuda bulamamışsın voltajın yetmemiş ama üzülme hala seni elinin altında tutuyo korkma etrafındaki kimseye yüz vermez sende bir adım daha yaklaşamazsın alış böyle yaşamaya bence salla biraz yoksa işindende olursun takma kızı
    hayatı motor yapmışım biniyormuşum...

Alıntı tcs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle hayır abi . Dokunmatik telefonun azizliği diyelim . Artı yazdıklarınızın hepsini dikkate alıcam ve ona göre davranacam teşekkürler .
    abi ben de bana diyosun zannettim . modlar silmiş galiba
    Demagojiye balans ayarı

hasanfuat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr .13
    yicez,içicez, eğlencez :D o kadar . gök taşı filan düşer de dengeler değişirse devamını düşünürsün
    ilk yaklaşan avıcıdır . sen av sın . aptal aşık ayağına düşersen görev tamamlanmış olur .

taşıma suyla değirmen dönmez . ne yapmak istiyosan öyle yaşa . cok takılma :D kolay gelsin :D

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Başlığı değil içeriğine yazılan cevapları merak ettiğim için bakmıştım ama korktuğumda oldu.

Ya arkadaş bu delikanlı açtı bu konuyu yazdı da bu ne bu kadar yorumlar?

Ulan millet patır patır kaza yapıyor eğitim diye bir taraflarımızı yırtıyoruz herkes uzman olduğu için midir nedir kimse bakmıyor bile? Ama af edersiniz abuk sabuk konulara üç sayfa yorum yazmışsınız üşenmeden.

Burası bir motosiklet forum sitesi arkadaşlık sitesi değil ki. Bu delikanlı bir sürü şekilde çözüm bulabilir, ama bakın yazının başında kaza yaptığını söylüyor. Kimsede demiyor ki arkada niye kaza yaptın nasıl oldu?

Ne kızmış arkadaş.

Neyse ALLAH Yolunuzu açık etsin..........

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    ectuna ve mustbe bunu beğendiler.

Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başlığı değil içeriğine yazılan cevapları merak ettiğim için bakmıştım ama korktuğumda oldu.

Ya arkadaş bu delikanlı açtı bu konuyu yazdı da bu ne bu kadar yorumlar?

Ulan millet patır patır kaza yapıyor eğitim diye bir taraflarımızı yırtıyoruz herkes uzman olduğu için midir nedir kimse bakmıyor bile? Ama af edersiniz abuk sabuk konulara üç sayfa yorum yazmışsınız üşenmeden.

Burası bir motosiklet forum sitesi arkadaşlık sitesi değil ki. Bu delikanlı bir sürü şekilde çözüm bulabilir, ama bakın yazının başında kaza yaptığını söylüyor. Kimsede demiyor ki arkada niye kaza yaptın nasıl oldu?

Ne kızmış arkadaş.

Neyse ALLAH Yolunuzu açık etsin..........

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    Abi kaza tek şeritli yolda dallamanın biri sollama yapmaya çalışırken (sollama yasağı olan yerde) benim şeridime giriyo ve kafa kafaya çarpışıyoruz . Sonuç 10 gün hastane de yattım ölüm riskiyle girdim (adli tıp kaydı) kafatasım kırıldı , burnum kırıldı , elmacık kemiklerim hafif çatlamış, dişlerim kırıldı en çokda buna kıl oldum :D raporlarda karşı taraf komple suclu ,bende kusur yok yazıyo .gerekli işlemler yapıldı davalar açıldı

waffenSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM duke 390
    içinden geçenleri söyle söylemediğin için pişman olmak yerine söylediğin için rahat olmak daha iyisi,ayrıca olmazsa olmaz dünyanın sonu değil senin için daha 3 milyar kız daha var bu dünyada

deprogadias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp XL 650V & CBF 600 & ZX6-R
    bana göre anlattıklarına bakılırsa işin adını koymuyo olmanızdan bu tavırlar :D kanka diyosunuz birbirinize ama sevgilinmiş gibi davranıyo faceten silmeler tripler falan. ya işin adını koy yada kızla sadece kanka olarak kalabileceğini belli et. hem karnım doysun hem pastam dursun istiyosun abi ama olmaz öyle ben söyliyim :D
    acayüp bunu beğendi.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    İlk cümlede aklıma kaskın markası neydi acaba sorusu geldi.
    İnzel benden önce davranıp sormuş ama sallayan olmamış .
    Markasını yazsaydın konu işe yarar bir hal alırdı en azından.
    sırf bunun için tüm yazılanlara göz atmak zorunda kaldım

KAza için çok geçmiş olsun. Sen kafayı 2. defa kırmışsın farkında değilsin

kaskın markası dandik bişey motoru alırken mağazadan vermişlerdi . Bide ful kask değil çene kısmı yok yani

jimpam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ilk geldiğinde seni buldu diğerlerini tanımaya başlayınca senden daha iyisini bulduğunu anladı.olay bu.
    erkeksin çok yaptığınız şey daha iyisini bulunca diğerinden vazgeçmek, neyini anlayamadın ki?

Alıntı jimpam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk geldiğinde seni buldu diğerlerini tanımaya başlayınca senden daha iyisini bulduğunu anladı.olay bu.
    erkeksin çok yaptığınız şey daha iyisini bulunca diğerinden vazgeçmek, neyini anlayamadın ki?
    Kız il dışından geldi akrabasının yanında kalıyo , geldiği yerde kimseyi tanımıyo . Artı ekip içinden kimseyle samimi değil ben haric . Ha geldiği ilde gizli bi takıntısı varsa kızın bilemem .

Motosikleti
    R1
    Sabah sabah sorular, cevaplar, taktikler çok eglendim. Hergün biraz daha seviyorum burayı...

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tcs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi kaza tek şeritli yolda dallamanın biri sollama yapmaya çalışırken (sollama yasağı olan yerde) benim şeridime giriyo ve kafa kafaya çarpışıyoruz . Sonuç 10 gün hastane de yattım ölüm riskiyle girdim (adli tıp kaydı) kafatasım kırıldı , burnum kırıldı , elmacık kemiklerim hafif çatlamış, dişlerim kırıldı en çokda buna kıl oldum :D raporlarda karşı taraf komple suclu ,bende kusur yok yazıyo .gerekli işlemler yapıldı davalar açıldı
    Peki güzel kardeşim karşı taraf kanunlar ve trafik kurallarına göre suçlu. Sende hiç mi kusur yoktu sence?

O senin şeridine girmeden önce göremez miydin?
    Daha ileri bakarak bunu önceden görüp tedbirini alamaz mıydın mesela?

Lafım sana değil yanlış anlama, ama şu sitede yöneticileri dahil olmak üzere senin yazdığın konuya gösterilen ilgi eğitim konularına gösterilse bir çok kaza önlenir. Eğitim neyi değiştirir diyenler için ön yargılarını kırıp en azından teorik eğitim dahi olsa bir defa katılsınlar istedim organizasyonlardan haberler verdim kimse umursamadı.

Afedersin ama ne olduğu kim olduğu bilinmeyen bir kız ve adamın acayip ilişkilerine bu kadar yorum ve ilgi görünce televizyonlardaki evlilik programlarının neden bu kadar reyting yaptığını daha iyi anlıyorum.

Yorum sahipleri ile bir organizasyon yapıp sohbet etsek hepsi sürekli belgesel ve bilimsel videolar izliyorlardır kesin

Neyse sana ALLAH kolaylık versin ve geçmiş olsun. Bu arada motor kullanırken aklın fikrin ruhun yolda olsun, kafan başka yerdeyken motor kullanma ve daime görebileceğim en uzak noktaya bakara git ki olabilecekleri en azından bir kaç saniye önce görür ve ona göre tedbirini alırsın.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    mustbe bunu beğendi.
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Ne yazık ki kızlar kendilerini mutsuz edecek kişilere aşık olurlar.

O "aşık olmadan asla" diyen kızlar, aşık olmasalar bile yine kendilerini mutsuz edecek kişilerden "hoşlanır" ve aşık olmadıkları halde bir ilişkiye başlayabilirler.

O yüzden kızlar karın ağrısından başka bir şey değil.

Sen karşındaki kişiyi ne kadar çok seversen sev, ne kadar çok değer verirsen ver, bunun karşı tarafa bir tesiri yok.
    Mesele senin aşkının büyüklüğüyle ilgili değil.

Kızlar yalancıdır dostum.

O hayalini kurdukları, istedikleri şeyleri yapacak erkeklerin hepsini "kardeşi, abisi" olarak görürler.

Senin durumunda da kız sana hiçbir şey yapmıyor. Her şeyi sen kafanda, gönlünde büyütüyorsun ve kendine zarar veriyorsun.

Bir an önce uzaklaşmanı tavsiye ederim.

Son olarak eşcinsel erkeklerin ruh halini anlayışla karşılıyorum kızların bu serseri mayın hallerini gördükçe. Ama şu tensel mevzu hala iğrenç

mustbe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaskının markası neydi acaba?
    büyüksün hocam bende kaskı sormak istedimdi sen benden çok önce girmişşin mevzuuya

bu arada yaş 25 bu saatten sonra vakit geliyor zıttırıvıttık şeyler yerine eve gidince huzuru bulacağın insanlar hayatı daha güzel kılar boş insanlalar vakit kaybetme aga

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mustbe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    büyüksün hocam bende kaskı sormak istedimdi sen benden çok önce girmişşin mevzuuya
    Konudaki tek dikkate alınacak mevzu o çünkü.
    www.motorumla.net

Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki güzel kardeşim karşı taraf kanunlar ve trafik kurallarına göre suçlu. Sende hiç mi kusur yoktu sence?

O senin şeridine girmeden önce göremez miydin?
    Daha ileri bakarak bunu önceden görüp tedbirini alamaz mıydın mesela?

"
    Sayın abicim bende hiç kusur yok inanır mısın . olay yeri jandarma raporu komple karşı taraf suçludur diyo yazılı rapor ve benden için 'KUSURSUZDUR' YAZIYOR . artı mahkemede hakim detaylı keşif istedi bilir kişi raporu komple karşı taraf suçlu raporu çıkardı çok detaylı bi yazılı beyanla bende de 'KUSURSUZDUR ' yazıyor . tek şeritli bi yolda komple sollama yasağı olan bi yerde karşı taraftan traktör geliyo onun arkasına yapışmış pat diye benim şeridime girdi ve kafa kafaya çarpıştık . kaçacak yer yok yol çok dar kaçsam bile sağlı sollu şarampol . umarım aydınlatıcı olmuşumdur. bende kusur olsa yazarız .
    Demagojiye balans ayarı

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)