twitter yasağına çözüm (şimdilik)
Reklamlar
-
Cuma günü sabahtan beri arıyorlar twitterımı kestiler bağlanamıyom napayım diye. dns dedim, anonymouse.org dan girin dedim. İşe yaradı ki cumartesi akşama kadar sesleri çıkmadı. Akşam aradılar yine, abi bunu da kestiler yine giremiyoz tiwitimiz içimizde patlıyo bi yardım diye.
Arkadaşlar gerçekten dns değiştirmekte işe yaramıyor. Fakat kesin çözümleri veriyorum.
Firefox için anonymoX eklentisini kurduktan sonra hızımızıda arttırmak için country kısmını us ya da uk yapıyoruz.
Chrome da zenmate diye bir eklenti var. Onu kurarak tivitinizi neyim atarsınız.
ekspulorır için napcaz derseniz bilmiyorum. Bende o çalışmıyor
Bunlar dns ayarı gerektirmez sizin başka bir ülkeden o siteye eriştiğiniz hissini yaratır. Reklamlar neyim yavurca gelir şaşırmayın.
Bu arada, #YeniKapıyaTarihYazmaya başlığının Türkiye'de şu anda üçüncü sırada olduğunu belirteyim. Ama merak etmeyin,
çapulcu olmayan ahlaklı gençlik değil onlar, çoğu bilgisayar hesabı, abuk subuk mesajlarla çoğaltıyorlar.
Ha birinci sıradaki konu #TürkçeOlimpiyatlarıMilletinEseri, ikincisi #ErdoganAttacksFreedoms.
Bunları bu saatte anlattık ama en güzeli sabah atlayın motorlarınıza biraz turlayın yaav, tivit mivit boş işler bunlar.
Not: Gözleri döner de interneti de keserlerse, dumanla nasıl tivit atılır onu da açıklıycam.
Reklamlar
-
tor browser kullanmak daha mantıklı bence ayrıca hepsinde çalışıyor
-
ahe adlı üyeden alıntı
tor browser kullanmak daha mantıklı bence ayrıca hepsinde çalışıyor
Ubuntu yazılım merkezinde yok. İsteyen tor server kurabilir tabi ubuntuda. Windows da iyi diyorsan kullanılsın tabii.
Önemli olan yurdum insani tivitsiz kalmasın.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
vodem ile bağlanıyorum zenmate bende çalışmıyor hata veriyor
-
Cumhurbaşkanına tivit atın o söyler
-
195.46.39.39
195.46.39.40
Tor
Zenmate
-
BBelt adlı üyeden alıntı
195.46.39.39
195.46.39.40
Tor
Zenmate
Bu dns ler hala aktif teşekkürler.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
-
twitter yasağını delme girişimlerini haklı görmekle birlikte;
amerikan kaynaklı bilmemkaç milyar dolar değerindeki bir popüler kültür ikonu üzerinden sözde antikapitalizm ve hürriyet mücadelesi verdiğini zannedenlere de akıl-fikir diliyorum.
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
bir popüler kültür ikonu üzerinden sözde antikapitalizm ve hürriyet mücadelesi verdiğini zannedenlere de akıl-fikir diliyorum.
aracın menşeini mi sorguluyoruz? (kızıl köministlere karşı illa m16 ile döğüş yapmak veya kapitalistlere karşı ak47 den vazgeçmemek gibi)
yoksa bu aracın ortaya çıkma maksadından ve bugün o maksada hizmet ediyor olma ihtimalinden mi bahsediyoruz?
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
aracın menşeini mi sorguluyoruz? (kızıl köministlere karşı illa m16 ile döğüş yapmak veya kapitalistlere karşı ak47 den vazgeçmemek gibi)
yoksa bu aracın ortaya çıkma maksadından ve bugün o maksada hizmet ediyor olma ihtimalinden mi bahsediyoruz?
sen söyle.
esasen tartışmayı DNS değiştirmekten daha derin sulara çekmeye çalışıyorum.
-
sen söyle.
esasen tartışmayı DNS değiştirmekten daha derin sulara çekmeye çalışıyorum.
anlamadım. bilale anlatır gibi anlat gurban
-
TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ TANIMAYAN DİGER ÜLKELERE ÖDEDİĞİ VERGİYİ BİZE ÖDEMEYEN TWİTTER I BİZ DE TANIMIYORUZ...NERDE VATANPERVERLER
-
clabber adlı üyeden alıntı
TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ TANIMAYAN DİGER ÜLKELERE ÖDEDİĞİ VERGİYİ BİZE ÖDEMEYEN TWİTTER I BİZ DE TANIMIYORUZ...NERDE VATANPERVERLER
ne kadar duyarlısın! elbet vergisini ödemeyenlere yaptırım uygulayalım
sonra aynı duyarlılıktan yola çıkıp, yolsuzluk yapanların da peşine düşelim, onları da kapatalım. ne dersin?
-
YOLSUZLUK MEVZULARI ÇIKMASAYDI SANKİ BU HÜKÜMETE OY MU VERECEKTİNİZ? GEZİCİ ZİHNİYET İÇİN Bİ BAHANE OLDU İŞTE. BUNDAN 12 SENE ÖNCESİNİ BİLMEYEN GENÇLER YADA EKMEĞE AGUU DİYENLER GEREKSİZ YORUM YAZMASIN..
-
tamam abi
sen anlat ta engin tecrübelerinden faydalanalım
-
anlamadım. bilale anlatır gibi anlat gurban
ilk mesajımdaki ifade bilal'e olmasa da çok kişiye anlatır meramımı;
amerikan kaynaklı bilmemkaç milyar dolar değerindeki bir popüler kültür ikonu üzerinden sözde antikapitalizm ve hürriyet mücadelesi verdiğini zannedenlere de akıl-fikir diliyorum.
yani sana gösterilen arsada "memleket kurtarmacılık" oynamak beyhude işlerdendir.
yeni nesil amerikan uşaklığı tivitır sevip feysbuka bayılmaktan beslenir.
yani eğlencemizi elimizden aldılar, sardıracak yer arıyoz dersen tamam da,
tam memleketi kurtarıyoduk tivitırı kapattılar dersen yemezler.
ya da en azından ben yemem.
-
şurda tartışıyor olmamızdan bir farkı yok olayın. hemi de mt tamamen yerli
sosyal ortamın manipülasyona çok açık olduğu muhakkak, lakin farkındalığı da sağlayacaktır yeri geldiğinde
memleket kurtarmanın yolu ise sahaya inmekten geçer
yalnız at izinin it izine karıştığı bir dönemde milli duygularla bile o sahaya insen "terörist" yaftası yemek te var işin içinde
ötekileştirenler, kendi gibi düşünmeyenleri lanetleyen yobazlar sağolsun
dava ideolojik yönlendirmelerden uzak bir hak davası olmalı
-
Gereğinden fazla bu adamların arkasında durursanız o adam yolsuzlukta yapar,hırsızlıkta yapaar siz rahat olun .Peygamber ilan etmediğiniz kaldı adamı,oda biliyor sizin hala ona oy vereceğinizi,iyice diktatör oldu başımıza!
-
şurda tartışıyor olmamızdan bir farkı yok olayın. hemi de mt tamamen yerli
sosyal ortamın manipülasyona çok açık olduğu muhakkak, lakin farkındalığı da sağlayacaktır yeri geldiğinde
memleket kurtarmanın yolu ise sahaya inmekten geçer
yalnız at izinin it izine karıştığı bir dönemde milli duygularla bile o sahaya insen "terörist" yaftası yemek te var işin içinde
ötekileştirenler, kendi gibi düşünmeyenleri lanetleyen yobazlar sağolsun
dava ideolojik yönlendirmelerden uzak bir hak davası olmalı
hak davası dediğin ideolojik değil mi?
-
hak davası dediğin ideolojik değil mi?
o manada hayır. en temel iyi-kötü kuramı haricinde herhangi bir ideolojiye mal edilemez
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler