adam bunu iyi beceriyor gercekten
"streisand etkisi"
"bir bilgiyi yasaklamaya çalıştığınızda, istemediğiniz bir şekilde bu bilginin hızla yayılması durumudur."
nerde o basın özgür diyenler?
tapeler montaj diyenler nerde?
eğer böyle bir şeyi hangi sebeple olursa olsun haklı bulabiliyorsanız beyinden ve iradeden zerre nasibinizi alamamışsınız demektir.
ifade özgürlüğüne bir müdahale bu, bir siteye değil.
cehape döneminde açılmamış ceza evlerinde görülen işkencelere benzemez.
dns ile girişide engellerlerde bir şekilde, yani olmaz beceremezlerde hadi oldu diyelim bu sefer ıp değiştiricez, gizleyecez o at hırsızı her şeye gücünün yeticeğini sanıyor ama en çaresiz o aslında
Ben bu tür uygulamalardan çok memnum oluyorum. Bu megalomanın her yaptığı zorbalık kendisine daha çok zarar veriyor ve kendisinden kurtulacağımız günü yakınlaştırıyor. Devam et Tayyip. Feysi de kapat !
Kendi sonunu hazırlıyor.Eceli gelen it cami duvarına işiyor.
Cumhurbaskani ni iyi takip etmek lazim. Heran celme takabilir Basbakana .
If you want to be happy for a day, Drink; If you want to be happy for a year, Marry; If you want to be happy for a life time, Ride a Motorcycle.
Cumhurbaşkanı dns değiştirmiş giriyor vallaha film gibiyiz ya. Adam atarlı ergen gibi zaten canı sıkıldı diye twitterı kapattırdı
Şu an ruh halime
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
Yanlış bilme diye söylüyorum Dns ile her internet engeli çözülmez Git aile engeli olan bir ttnet hesabında internet kullan bakalım Ya da bir okulda gerçe belki artık okullarda kalkmıştır.Oyun sitelerine girmeye çalıs dns ile Giremezsin. Bu durumlarda Hotspot Shield gibi proxy programlarına ihtiyaç duyarız O konudada pek fazla bilinmeyen ve benim için en iyisi UltraSurf yazılımıdır. İlerde dediğim tarzdan bir engel gelirse kullanırsınız bilginiz olsun. Keyifli yolculuklar.
Aile engeli, okul, oyun siteleri vs... O yaşları, merakı geçtiğim için yüzeysel olarak DNS yetiyor bana...
+ SonicWall varsa ağlarda, mesela şirket ağları diyelim... Ultrasurf güvenlik duvarını geçemez.
Artık engelleri aşmak için çok basit programlar var. ZenMate eklentisi kurularak bilgisayara ultrasurf'un yapamadığını bile halledebiliyorsun.
İleride engellemelere maruz kalırsan bilgin olsun. Keyifli yolculuklar dostum.
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
adam kapatıyor, siz dns diyorsunuz. olmuyor...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)