Bu kadar olur abi
üstüne varmayın ayıp.
hem bu konu daha önce açılmıştı galiba
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Allahtan full-face kullanmıyormuş. Yoksa yazık olurdu kadına
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
kadın nası geçirmiş onu kafasına anlamadım gitti
yaa abi bu full-force kullanmıyo ben tanıdım bunu bu buğdaylı yada kepekli kullanıyodu sanırımAkira adlı üyeden alıntı
kafa (buna bağlı olarak içindeki sinirsel dokular(<-bu parantez içi parantez ; beyin) ufak olduğu için ) 2 türlü takabiliyor.gazkesmes adlı üyeden alıntı
yuhhhhh beaaa ....
ama aslında tebrik etmek lazım en azından kafasına kask takmaya çalışmış... kask kafalı değilllll
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
bu kask kafalı değil ki, kas kafalı
May the Force be with McLaren Mercedes
bi terslik mi var ne
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Forum katilimcilari yeni bir konu basligi acmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadigini kontrol etmeliler. Bunun icin forumun arama özelligi kullanilabilir. Ayni isimli veya ayni tartismalari iceren konular acilamaz. Moderatorlerin sizin için arama yapması gibi bir görevi bulunmamaktadır! Forum sayfalarında arama yapmak için tıklayın...
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)