Merhaba arkadaşlar benim sormak istediğim şey ;
Savaşıyorlar , okçularına yakınına çekiyorlar peki o son kalan 5 kişiyi (2.45dk)neden vuruyorlar
Mantık yürütemedim düşüncesi yada bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...
(Çok severim bu videoyu da )
Merhaba arkadaşlar benim sormak istediğim şey ;
Savaşıyorlar , okçularına yakınına çekiyorlar peki o son kalan 5 kişiyi (2.45dk)neden vuruyorlar
Mantık yürütemedim düşüncesi yada bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...
(Çok severim bu videoyu da )
amaç kurtulmak değil sonunda ölüm olan görevi yerine getirmek. uygulanan taktik Türk savaş taktiğidir. videodaki sahnedeki 40 savaşçının kürşad ve 40 çerisi (çeri asker demek) olduğu düşünülüyor (burası şüpheli).
İşe yarıyor olabilir fakat 40 kişi o orduya kafa tutuyorsa onların yanına biraz daha asker versen bence daha az kayıpla daha iyi başarı elde edilebilir
Neyse merak etmiştim aydınlattığın için teşekkürler
Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.Doğrusunu bildiğim yalanları dinlemek çok hoşuma gidiyor.http://ulubahtsizhasan.blogspot.com.tr/ dan beni tanıyabilir,neler çektiğimi görebilirsin
Sonuçta bilerek ve isteyerek vurmuyorlar. Ok yağmuru altında onlarda arada kaynıyor diye düşünüyorum.
Aksine bilerek ve isteyerek öldürüyorlar.. Savaşta kaçana da ölüm ..
Listen to Your Heart
Videonun Kürşad ve 40 Çerisiyle alakası yok. Cengizhan filminden alıntı ve Cengizhanın savaş taktiği. O askerlerin vurulmasına benim tahminim sanırım orduyu önce şaşırtıp sonra menzile çekebilmek için kendini feda ediyolar.
Filmde burda.
http://www.izlesene.com/video/cengizhan-timucin-filmi-tek-parcamustafa-akkuzey/6534805
Bu güzelim şarkıyı akp seçim propagandası yapıyorya..diyecek söz bulamıyorum.Şarkının sahibi adam bike çıkıp yapmayın iznim yok dedi.Bizimkiler dinlermi hiç..
Orda tamamen kim vurduya gidiyorlar. Kendi askerlerini bilerek öldürmüyor yani. O kadar sık ok atışında kendi adamını vurması çok normal.
Onlar asker degil,
pirasa.
Eger padisahlik ya da krallik ya da hanlik beylik zamaninda yasasaydik bizim halimizde buydu.
Eger saray ahvalinden degilsen insan degil pirasasin,otsun.
Kendi ikbali, egemenligi, serveti için seni pirasa gibi harcarlar.
üç bes kisi koca ordunun üstüne salinirsiniz.
Bizim sazanlar da bunu kahramanlik destani gibi seyrederler.
Mutlakiyette insanin degeri bu videodaki kadardir.
Dipnot: vatani aileni kutsalini korumak için verilen savas kapsama alani disindadir.
O zaman gönüllü pirasa oluruz.
bu videolardan/müziklerden etkilenmeyen, Türk olmak ne demek unutanlar da fransız otudur. cıgnersın boyle alt dudak-dıs arasında. ınsana entel havası verır,havalarda ucurur ama ne fenadır ki, bedene bırcok zararı vardır. dıslerı curutur. agzı kokutur. en kotusu. adamı KANSER eder, öldürür.
Vermek istediğiniz mesaj ters tepmiştir! Kısa özet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)