Hocam bana göre en baştan fazla yüz göstermemek çok ilgilenince böyle oluyor.
Mesela çıkmaya yeni başladığınızda sùrekli ilk mesajı siz atarsanız devamındada hep öyle istiyorlar.Eğer mutsuzsan ayrıl kendini üzme
Hocam bana göre en baştan fazla yüz göstermemek çok ilgilenince böyle oluyor.
Mesela çıkmaya yeni başladığınızda sùrekli ilk mesajı siz atarsanız devamındada hep öyle istiyorlar.Eğer mutsuzsan ayrıl kendini üzme
felsefemiz pancar motoru gibi olmak. taa tak taa tak tatak tatak tatak gibi çalışacaz
hacı sen naneyi yemişin.
Kaprisli kız da çekilmiyo bee
Bırak kızı mızı yapsın tribini takma sen üniversitene hazırlan kazan orda zaten daha iyisini bulursun merak etme tecrübe konuşuyor
hocam nisanda 20 yaşıma gelicem kız da 19 olucak, salak ergenler gibi davranıyor, çok canımı sıkmaya başladı, bu arada forumdan haberi yok :D arıyo arıyo açmıyorum :D
kendisini motosiklet ile kıyaslayarak kendine hiç şans tanımamış, acı yok, ölüm grubu olsa da!!
Baştan ipleri onun eline vermişsin. Artık ipleri eline alman zor gibi görünüyor ama imkansız değil. Onun düşüncesine göre sen onun peşinden koşuyormuşsun, ona muhtaçmışsın gibi görünüyor. Bence ne yap et, onu kendi peşinden koşturmaya bak. Triplerine he he de ama yine kendi bildiğini yap. Çok üzerine gelmeye devam ederse birkaç kez blöf yap. Mesela kaç saattir nerdesin dediğinde, arkadaşlarla takılıyoruz, şehir dışındayım de. Yapacağı tripe göre yok yok evdeyim şaka yaptım dersin. İstersen arayabilirsin evi dersin. Ardından sen nerdesin, asıl sen beni aramıyorsun falan de. Üste çıkmaya çalış. Böyle böyle alıştır. Bir zaman sonra o da bıkacak artık nerdesin diye sormaktan.
Umarım kısa sürede ipleri eline alırsın tekrardan.
ayrildim hocam diktir ettim en sonunda
[QUOTE=Jokzilla;3287561]Bunun için uyarı alacaksın ama her konuya ayni seyi yazip konunun seyrini degistiren ahmetabi isimli kisi cani istedigi gibi dolasacak adalet?[COLOR="Silver"]
Yok kardeşim cidden öyle bir atasözü var atının totosuna vur gitsin denmek isteniyor. Kaçan kovalanır 2 adım kaç bir sürü kız bulursun.
O sana gps taksın sende al gps'i motosikletine tak çalınırsa felan iş görür
Elini korkak alıştırma. Çak ağzına iki tane
http://youtu.be/g5PgK9SwxEI?t=27s
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)