Kredi Kartı Hakkında Bilgisi Olan Yardım Edebilir mi ?
Reklamlar
-
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar
1 Hafta Önce Garanti Bankasının İnternet Şubesinden Kredi Kartı Başvurusunda bulundum.
Şimdi ise İhtiyacım Olmadığı için Almak İstemiyorum.
Şimdi Ben Bu Kartı Almasam Ne olur. Kurye Gelince Ne diyeceğim :(
Bilgisi olan Yardım edebilir mi ? İstemiyorum Kredi Kartı
Reklamlar
-
Şubeye gidip konuşman daha sağlam olur.
-
yada teslim almazsın kurye geri gönderir birdaha gelir yne almazsın müşteri temsilcisi senin arar aynısı söylersin teslim lamak istemiyorum iptalını istiyorum diye iptal ederler şubeye gitsen daha seni müşteri temsilcisine yönlendirir.
-
Subeye git musteri hizmetlerini ara derlerse subelerde telefon var musteri hizmetlerini aramak icin ordan belese ararsın artık
-
k.kartı demişken kulanan arkadaşlar varsa kulandıkları kartları 80 veye 90 güne kadar ödemeyi erteleye bilirler diyelim bu ay k.kartı borçu gelecek ödemek istemiyorsunuz yada paranız yok yapmanız geren sadece müşteri temsilcini aramak ve hesap kesim tarihini değişritmek örnesin bu gün ayın 05,03,2014 hesap kesim tarihinizde 08,03,2014 olsun söyleyeceğiniz bu hesap kesim tarihi her ayın 03'ne almak istiyorum bu ayda yanı 03,03,2014 geride kaldıgı için borcunuz 13,04,2014 ertelencek ne faiz nede her hangi bir fark ödersiniz bilginiz olsun
-
Kartın sana gelmesini bekleme. Ara başvurunu iptal et. Onlar nasıl olsa sallamayacak bu durumu ve kartı gönderecekler. Kart geldiğinde alma. Başka türlü kurtulamazsın.
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Kartın sana gelmesini bekleme. Ara başvurunu iptal et. Onlar nasıl olsa sallamayacak bu durumu ve kartı gönderecekler. Kart geldiğinde alma. Başka türlü kurtulamazsın.
sinan arkadaşa katılıyor bende istemiyorum dememe raman gönderdiler teslim almayınca istemediğinin ve cidi oldugunu anlaıyorlar
...SABIR SUSKUNLUK DEĞİL, İŞİTİLMEYEN BİR FERYATTIR...
-
Kartı alma, bi daha yollasalar yine alma.
Kapında yalvarsalar yine alma,
önünde diz çökseler yine alma,
Alma arkadaş, zorla mı?
-
Mobildende yazılmıyorki :(
-
canYOLDAS adlı üyeden alıntı
k.kartı demişken kulanan arkadaşlar varsa kulandıkları kartları 80 veye 90 güne kadar ödemeyi erteleye bilirler diyelim bu ay k.kartı borçu gelecek ödemek istemiyorsunuz yada paranız yok yapmanız geren sadece müşteri temsilcini aramak ve hesap kesim tarihini değişritmek örnesin bu gün ayın 05,03,2014 hesap kesim tarihinizde 08,03,2014 olsun söyleyeceğiniz bu hesap kesim tarihi her ayın 03'ne almak istiyorum bu ayda yanı 03,03,2014 geride kaldıgı için borcunuz 13,04,2014 ertelencek ne faiz nede her hangi bir fark ödersiniz bilginiz olsun
Yuh :D bu işe yarıyor mu cidden ? ilaç gibi olur bir ay atlatsam
-
Çok Sağolun Arkadaşlar Hepinize Zaman Ayırıp Bilgi verdiğinizden dolayı tek tek Teşekkür ederim.
Benim Almadığım bu Kartta 3-5 ay sonra bilmem Kart ücreti, İşlemsizlik ücreti gibi saçma sapan Borçlarla gelmezler demi Hiç belli olmaz valla insan ister istemez Çekiniyor :(
-
en saglamı kart cıktıysa eger teslım alıp ıptal etmektır.gerı gonderdıgın kart buyuk ıhtımal sana gerı donecektır
-
OFG adlı üyeden alıntı
Yuh :D bu işe yarıyor mu cidden ? ilaç gibi olur bir ay atlatsam
işe yarıyor 45,000 (bin) tl limitli kartımda yaptım ilaç ne kelime süper oldu dediğim şekilde söylersen olur yaptıgım bankalar finas garantı ak ve halk bank bunlarda denenmiştir.
...SABIR SUSKUNLUK DEĞİL, İŞİTİLMEYEN BİR FERYATTIR...
-
kuryeden teslim almaz reddedersen kart geri gidip hesap iptal ediliyor
-
Halk bankasinda boyle birsey yapamazsiniz. Bana kalirsa digerlerinde de yapamazsiniz. Halk bankasinda hesap kesim tarihini degistirdiginizde iki tarih arasinda 20 gun fark olusuyorsa iki ekstre kesilir.
-
4 yıldır bankada çalışıyorum böyle bir teori görmedim hayretler içerisindeyim.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
işe yarıyor 45,000 (bin) tl limitli kartımda yaptım ilaç ne kelime süper oldu dediğim şekilde söylersen olur yaptıgım bankalar finas garantı ak ve halk bank bunlarda denenmiştir.
Yarın finansbankı arıyorum ^^ teşekkür ederim
-
kuryeden kartı almadıgın takdırde herhangı bır sorun yasamazsın . subeye vs gıtmenede gerek yok .
-
Kredi kartı zillet , ödeyememek ise hezimettir...Yol yakınken dönmem iyi olmuş.
-
Kredi kartını kullanmasını bilmeyenler almasın ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)