Kredi Kartı Hakkında Bilgisi Olan Yardım Edebilir mi ?
Reklamlar
-
Değerli kardeşim Müşteri Hizmetlerini arayıp kartı başvurunu iptal ettirmek istediğini söylemen yeterli...görevliye açıklama yapmak zorunda değilsin..nedenini illaki soruyorlar...ki kabul etmediğinde bile neden istemediğine dair çıklama yapmak zorunda değilsin...keyif senin...
bir kredi kartı hatıramı yazayım...yıl 2000..Garanti Bankasına kredi kart başvurusu yapmışım...aga vermediler iyimi...nası zoruma gitti bilemezsiniz...o yıldan beri Garantiye ayar olurum uyuz olurum...
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Değerli kardeşim Müşteri Hizmetlerini arayıp kartı başvurunu iptal ettirmek istediğini söylemen yeterli...görevliye açıklama yapmak zorunda değilsin..nedenini illaki soruyorlar...ki kabul etmediğinde bile neden istemediğine dair çıklama yapmak zorunda değilsin...keyif senin...
bir kredi kartı hatıramı yazayım...yıl 2000..Garanti Bankasına kredi kart başvurusu yapmışım...aga vermediler iyimi...nası zoruma gitti bilemezsiniz...o yıldan beri Garantiye ayar olurum uyuz olurum...
+1 benım annemde garantı bankasında calısmasına ragmen garantı bankası benden kart aıdat ucretı ısteyıp duruyordu kapattırdım. butun bankalarla calıstım ve hıcbırıne aıdat odemedım. aıdat gelıyordu fakat musterı hızmetlerını aradıgımda ıptal edıyorlardı. garantı bır turlu etmedı gıttı :D bende cozumu kapattırmakda buldum. ve halen nefret edıyorum .
-
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
+1 benım annemde garantı bankasında calısmasına ragmen garantı bankası benden kart aıdat ucretı ısteyıp duruyordu kapattırdım. butun bankalarla calıstım ve hıcbırıne aıdat odemedım. aıdat gelıyordu fakat musterı hızmetlerını aradıgımda ıptal edıyorlardı. garantı bır turlu etmedı gıttı :D bende cozumu kapattırmakda buldum. ve halen nefret edıyorum .
Bende Garanti kullanıyorum 2 senedir yıllık kart aidatı ücreti kesiyor gidiyor paşa paşa ödüyorum sonra müşteri hizmetlerini arayıp iadesini alıyorum iptal edemeyiz diyorlar ama iadesini veriyorlar
-
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Bende Garanti kullanıyorum 2 senedir yıllık kart aidatı ücreti kesiyor gidiyor paşa paşa ödüyorum sonra müşteri hizmetlerini arayıp iadesini alıyorum iptal edemeyiz diyorlar ama iadesini veriyorlar
banada sız odeyın bız onun yerıne puan verelım dedıler kabul etmedım etmemde. makasat gıcıklık olsun.
-
-
_pLay_06 adlı üyeden alıntı
banada sız odeyın bız onun yerıne puan verelım dedıler kabul etmedım etmemde. makasat gıcıklık olsun.
İadesini alırsan o yıl için taahhüt veriyormuşsun iadesini veririm ama o yıl içinde kartıda kapattıramassın diyor yada geri iadesini alıyordur böyle bir şeyde var
-
astorojna adlı üyeden alıntı
4 yıldır bankada çalışıyorum böyle bir teori görmedim hayretler içerisindeyim.
denemek bedava ben yapıyorum yılda 2 kere kesim tarihi değiştirme hakına sahipsiniz bu da yukarıda belirtiğim gibi geçmişe dönük olmadıgı için ilerideki aya sarkıyor
...SABIR SUSKUNLUK DEĞİL, İŞİTİLMEYEN BİR FERYATTIR...
-
Gelecek ay kart borcunu öteleyip çok biriktiği için ödeyemeyenleri okuyacağız
-
cem_fb adlı üyeden alıntı
Gelecek ay kart borcunu öteleyip çok biriktiği için ödeyemeyenleri okuyacağız
hehe haklısın ama k.kartı kulanmaya karşıyım aslında şimdiye kadar bankaya bulaşmayan arkadaşlara şidetle tavsiyem asla bulaşmayaın hiç bir şekilde o bankalara adım atmayın nakit çalışın nakitinize göre işler yapın.
-
bir ara bende kredi kartı için baş vuru yaptıydım bonusa iş yerindeki diğer kıdemli abilere ablalara verdiler
bana sen asgarı ücretlisin kart senin neyine diyip vermediler
ne zoruma gitti bi belsiniz hala o yüzden kart alamadım üc yıldır
-
kartı al bankayı ara de ki aldım ama kartı kullanmaktan vazgeçtim iptal etmek istiyorum. onlarda sorgusuz sualsiz eder sıkıntı olmaz.
-
Arkadaşlar bizzat başıma geldi hatta kredi çektiğim için direk göndermişler kartı.
Yapılacak işlem net.
KURYE GELDİĞİNDE KARTI AL
ZARFI AÇMADAN ŞUBEYE GÖTÜR
BEN BU KARTI İSTEMİYORUM EĞER BANA BU KARTTAN FATURA ÇIKARIRSANIZ SİZİ DAVA EDERİM DE
BU KARTI ALIN İPTAL EDİN İSTEMİYORUM DE
müşteri hizmetlerini arayarak uğraşma bu durumu sallamama oranları %70 tir.
BİR ŞUBEYE GİT VE DİREK MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNE KAPALI ZARFI İADE ET İPTAL ETSİNLER DİREK
NEDEN BÜYÜK YAZDIM BİLMİYORUM KİMSE ÜZERİNE ALINMASIN GAYET SAKİNİM
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
-
Hesabını bilen için kredi kartı iyidir.. Kimseden isteyemeyeceğin parayı sana sorgusuz sualsiz verir..
Misal bana verin bi 3.000 TL verin, size aylık olarak taksitler halinde ödeyeyim desem.
Ya kimsede 3.000 TL yoktur. Yada güvenip vermek istemez. ( Kaldı ki bende de YOK. O yüzden 2. el motosiklet alamıyorum. Sıfır almak zorundayım :( )
Ama ben Motosiklet alacam diye bi mesajla kart limitini 3.000 , 5.000 yada 10.000 TL ye arttırabiliyorum. Gidip bayiye ödeyebileceğim taksit miktarına sahip motoru şak diye alabiliyorum.
Dediğim gibi hesabını güzel yaparsan kredi kartı iyidir iyi...
Dozunu kaçırmamak lazım!
Bende vardı 5 tane. Sayısını 1 e indirdim. Şimdi Mutlu mesut yaşıyorum..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Kredi kartsız geçen günlerime yanıyorum
-
Garanti bankasından gecen ay kart ücreti olmayan limiti güzel kart göndermişler . Kabul etmedim ve iade seklinde geri gönderdim kart otomatikman iptal edilmiş ;)
-
bazen hiçbir şeye imza atmadan mesela internetten kart başvurusu yapılıyor ve kartla birlikte kurye sözleşmeyide getirip size imzalatıyor sonra kartı verip sözleşmeyide bankaya teslim ediyor eğer böyle bir durum varsa yani hiçbirşeye imza atmadıysanız kart geldiğinde almaz ve sözleşmeyi imzalamazsınız olur biter ama bankaya gidip imza attıysanız kart kullanıma açılmış demektir bundan sonra kartı almasanız bile o kart sizin demektir ve iptal ettirilmesi gerekir.
-
cece89 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bizzat başıma geldi hatta kredi çektiğim için direk göndermişler kartı.
Yapılacak işlem net.
KURYE GELDİĞİNDE KARTI AL
ZARFI AÇMADAN ŞUBEYE GÖTÜR
BEN BU KARTI İSTEMİYORUM EĞER BANA BU KARTTAN FATURA ÇIKARIRSANIZ SİZİ DAVA EDERİM DE
BU KARTI ALIN İPTAL EDİN İSTEMİYORUM DE
müşteri hizmetlerini arayarak uğraşma bu durumu sallamama oranları %70 tir.
BİR ŞUBEYE GİT VE DİREK MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNE KAPALI ZARFI İADE ET İPTAL ETSİNLER DİREK
NEDEN BÜYÜK YAZDIM BİLMİYORUM KİMSE ÜZERİNE ALINMASIN GAYET SAKİNİM
kartı kuryeden teslim almamak yeterli olabilir aslında...ilk kart başvurularında sözleşmeli kart gelir..naylon içinde ..almadığı takdirse imzam mimzada olmayınca sıkıntı olmuyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Beni de telefonla arayıp world gold kart mı ne göndermişlerdi. Zarfı açtım cüzdana koydum. Şifre almadan 2-3 ay cebimde durdu kart. Sonra cüzdanım kaybolduğu için arayıp ne olur ne olmaz onu da iptal ettireyim dedim. Aradım iptal ettiler. Yenisini de istemiyorum dedim. Şuan yıllık kart ücreti gibi herhangi bir borcumun da olacağını düşünmüyorum.
-
Ölüborlu adlı üyeden alıntı
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar
1 Hafta Önce Garanti Bankasının İnternet Şubesinden Kredi Kartı Başvurusunda bulundum.
Şimdi ise İhtiyacım Olmadığı için Almak İstemiyorum.
Şimdi Ben Bu Kartı Almasam Ne olur. Kurye Gelince Ne diyeceğim :(
Bilgisi olan Yardım edebilir mi ? İstemiyorum Kredi Kartı
Kartı teslim alabilirsin. Kullanıma başlaman için telefon şubesinden şifre alman gerekecek. Sen o şifreyi almadıkça kartıda kullanamazsın(masanın üstünde durur anca.) ancak belli bir süre sonra dayanamayacak ve kartı kullanmaya başlayacaksın bence hiç bulaşma veya limitini düşük tut.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------
canYOLDAS adlı üyeden alıntı
k.kartı demişken kulanan arkadaşlar varsa kulandıkları kartları 80 veye 90 güne kadar ödemeyi erteleye bilirler diyelim bu ay k.kartı borçu gelecek ödemek istemiyorsunuz yada paranız yok yapmanız geren sadece müşteri temsilcini aramak ve hesap kesim tarihini değişritmek örnesin bu gün ayın 05,03,2014 hesap kesim tarihinizde 08,03,2014 olsun söyleyeceğiniz bu hesap kesim tarihi her ayın 03'ne almak istiyorum bu ayda yanı 03,03,2014 geride kaldıgı için borcunuz 13,04,2014 ertelencek ne faiz nede her hangi bir fark ödersiniz bilginiz olsun
İki gün önce denedim senin taktiği ama işe yaramadı. Ben bankaya çalım atayım dedim ama o bana çelme taktı. 15 günlük hesap özeti gönderdiler şimdi daha da önce ödemek zorundayım borcu.
-
[/COLOR]
İki gün önce denedim senin taktiği ama işe yaramadı. Ben bankaya çalım atayım dedim ama o bana çelme taktı. 15 günlük hesap özeti gönderdiler şimdi daha da önce ödemek zorundayım borcu.[/QUOTE]
hangi banakayı aradaınız ve kesim tarinden 15 gün öncemi değiştirmek istediniz ????
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)