Fiat Marea Kullanan Arkadaşlar Bir Baksın !!!
Reklamlar
-
Arkadaşlar 2000 2001 2002 model fiat marea araç almak istiyorum araç piyasada tutulmuyor olarak biliniyor parçasının biraz pahalı olduğu konuşuluyor bunları biliyorum
benim öğrenmek istediğim buaracı kullanan daha önceden sahibi olanlar yada hala kullanmakta olan dostlardan isteğim aracın artı ve eksilerini bana anlatabilirlermi neden almalıyım yada neden almamalıyım gibi oraba yaramaz arkadaşda vardı gibi yazılar yazmassanız sevinirim bilgi edinmek istiyorum.
Reklamlar
-
Öncelikle merhaba ; yaklaşık 3 senedir aracı(2005model) kullanmaktayım araç tutulmuyor deniyor ama piyasası gayet iyi ve hayranları olan bir araç yani sırf marea arayanlar var tam bir aile arabası(en azından bizim için) bagajıda oldukça geniş.
+ ları olarak içi gayet geniş ve konforludur.
az yakar çok gider (lpg)
abs + klima sı gayet yeterli
- leri : parçaları evet biraz pahalı ama piyasada oldukça var ve yan sanayiside bol.
ben yalıtımını beğenmiyorum motor sesi ve dış sesler içeriye geliyor(ama ne ka ekmek o ka köfte)
aklıma gelenler bunlar varsa sorularınız yanıtlayabilirim elimden geldiğince.Teşekkürler.
-
Sahibinden.com dabir ilan vardı 2001 modl nakitte bıraz eksik vardı onu tamamlayınca ararım diye favori liseteme ekledim ilan yayına girdikden 3 gün sonra satılmış temiz bir araçtı hemen alıcısını bulmuş pek piyasası olmayan bır araca benzemıyor doğrusu
benim ayrıca merak ettiğim çok masraf açan bir araçmıdır ön takımı olsun amortisörler olsun buna benzer parçaları faşan sıkıntı yaratırmı
tempralarda biliyosunuz 6 ayda bir neredeyse ön takım yaptırsınız çok naziktir bunlarda öylemidir
Cadde34 Motosiklet Tutkunlari
Cadde34MT
-
Bizim vardı iş içindi.
Aynı zamanda bizde 2007 ford mondeoda vardı ama babam hep mondeo 2 litre motor olduğu halde marea daha seri hızlanıyordu derdi.
Yakıtı ise lpg takarsanız gayet iyidir.
Ama soğuklarda lpgden diye tahmin ediyoruz ilk seferde çalışmazdı bir türlü sorununu bir türlü bulamamışlardı.
Ama yazın hep ilk seferde marş alırdı.
Bunun dışında 1-2 küçük problem oldu tabi ama hepsi çözülebilir sorunlardı.
-
sanırım temiz bir araç bulup marea araç alıp iki üç yıl bineceğim aracın ön görünüşüne resmen bayılıyorum koltuk rahatlığı o dönem oracları içerisinde en iyilerinden birisi sanırım
-
serdar37100 adlı üyeden alıntı
sanırım temiz bir araç bulup marea araç alıp iki üç yıl bineceğim aracın ön görünüşüne resmen bayılıyorum koltuk rahatlığı o dönem oracları içerisinde en iyilerinden birisi sanırım
Şimdiden hayırlı olsun performansına çok şaşıracaksınız.
-
2006 liberty vardı bende ama 5 ay kadargeç kaldın..sattım..
AKL marka lpg müthiş uyum sağladı..
model yılına ve donanımına göre alabileceğin en iyi arabadır..
-
Tesekkurler arkadaslar yapmis pldugunuz olumlu yorumlar tereddutlerimi giderdi yeterince
umarim sansimiza iyibir arabaya denkgelirimde parcaydi usta parasi uzmez bizi
-
yaz kış tek marşta çalışıyor hiç sıkıntısı yok öyle sürekli bi masrafı yok lastiklerin sürekli iyi olması lazım ağır kasa oldugu için abs sıkıntısı çekmezsin
-
Marea Fiat ın yaptığı en iyi arabalardandır benim gözümde benim kullanmakta olduğum 2002 mode 2.0 HLX modeli bravo hgt motorlu şahsen bu paraya bu arabadan iyisi yok sorunu sıkıntısı illaki oluyor biz kendi çabalarımızla hallettik hep motor kısmı 2.0 için 5 silindir olduğundan herkez anlamaz ama 1.6 motorlu olanlarıda gayet iyidir anlayanı çoktur zaten taksicilerin favori araçlarındandır 1.6 ları iyidir hoştur yani trmareaclub var daha detaylısı orda mevcuttur
-
bu arabayı kullanan 2 tane tanıdığım gerçekten çok memnunlar abs klima vs donanım güzel
yol tutuşu hızı yakıt ekonomisi de çok iyi diyorlar..
-
vallahı dostum merea bıraz sıkıntılı parcası pahalı herkez azyakıyor dıyor fakat tuple dogru durust uyum saglamıyor ve ben cok yaktıgını dusunuyorum. + ları da var yok degıl. hıd dıreksıyon abs klıma gıbı. ama herseyde bununla bıtmıyor. bence o modellerde mondeo almanız daha mantıklı olacakdır.
-
Marea ve Brava aynı aracların uzun ve kısalarıdır, parasına göre müthiş arabalardır, özellik olarak güzeldir, kolay kolay arıza vermez, yeni nesil çoğu arabadan seridir, Parçası pahalı diyenler acaba neye göre pahalı diyor, Fiat deyince akıllara Tofaş-Fiat geldiği için şahin doğanla kıyaslanırsa parça fiyatları elbette pahalı derler, fakat avrupalı araçların hangisinin parçası ucuz ki?
Hiç düşünme bile, Ben şahsen Brava alırdım daha spordur. Fakat iyi araştır temizini bul.
-
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim arkadaslar kararim netlesti artik 2.0 lar yakitta falan zorlar 1.6 bu ulkede cok bile ama mecbur 1.6alicaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)