Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

işlerin kötüye gitmesi?

REKLAM ALANI
    Ms_TunC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah önce babana acil şifalar versin. Sonra da sana sağlık sıhhat versin. Yaşın para düşünmek için çok ama çok genç. Gençken yarım ekmek peynirle karın doyar ama 50 sinden sonra doymaz. Dürüstlükten ödün vermeden çalışacaksın. Herkes marlboro içerse sen prestige iç, diğer esnaflar lokantada öğlen yemeği yerse sen evden getir. Onlar Yamaha motora binerse sen tvs ye bajaj a bin. Maddi durumundan hiçbir zaman muzdarip olma. Ufaklıkları büyütünce birisiyle evlen, o zaman sende istediğin kadar parayı bulacaksın. Etrafındaki varlıklı insanları iyi gözlemle, hepsi muhteşem bir eşe sahiptirler. Ben onu beşi bilmem, adamı karısı zengin eder. Telefon işine gelince, internetten satış yap.
    Yurtdışından ben sana kaçak telefon ayarlarım yaza doğru sıkma canını :D ( bu üçkağıtçılıktan sayılmaz, devlet kaşındı. )
    frosen bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    piyasa durgun suanda gecen hafta bayi toplantımız vardı gittik 2014 2015 cok kotu bı tıcari surece geliyormus malı 5 e satmaya calısmayın 4 e satın cok satın dıye konferans vardı öncelikle kitaplarla kendinizi geliştirin ticaret erbablarının hayatlarını okuyun size cok yol gösterir . telefonculuk sakat iş piyasa serefsiz dolu saglam telefonu tamır ettırcektım 30 tl masrafı vardı tel pert dedi 600 tl çöpe gitti hasarını ben biiliyordum ama malzemem diye yapamamıstım ıcınden parca calmıslar ( bu yasanmıs olay bununn gibileri cok ) önce guven kontorden 1 tl kazanarak kar etmek zor telefonun yanına bol aksesuar mp3 flash disk kulaklık mause parfum şarj cihazı vs vs sat satıs yapmaya uygun bir iş telefonculuk ben dekarasyoncuyum ben sadece mobilya ve aksesuarlarını satabilirm ama sen gerekli gereksiz her seyi satarsn .

frosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelım s3 + yamaha mt 25
    bütün bunlar telefon lobisi ve baronların işi.Düzelir merak etme.

_pLay_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R - Citroen C5 SX PK
    kardesım yıllardır gsm sektorundeyım. gecen ayın sonunda ısımden ayrıldım. gorevım ıse samsung magaza mudurluguydu. artık durust olarak gsm sektorunde calısıyorsan para kazanman ımkansız. hele hele su taksıt olaylarının kalkması ıslerı ıyıce bıtırdı. yıllardır gsm ısı yapan bu ısın cakalı olanlar mobılya beyaz esya magazalarından pos alıp kredı kartına taksıt yapmaya halen devam edıyorlar. yanı sen durust bır sekılde ılerlemeye calısıyorsan ıslerın cok zor durumda demektır. sektor degıstırmenı fazlasıyla tavsıye ederım.

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Pek ticaretten anlamam ama etrafımdakilerden görüp edindiğim bilgilere dayanarak GSM de en güzeli bayilik diyebilirim. Müşterisi devamlı oluyor. Ben bile bir sorun yada TL yükleticeğim zaman hep aynı AVEA şubesine gidiyorum. Bu devirde her sektörün bayisi para kazanıyor.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)