Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İdam Mahkumlarının Son Yemekleri

REKLAM ALANI
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    İdam mahkumlarının cezaları infaz edilmeden önce yedikleri son yemekler.
    Bazıları homini gırtlak yemiş bazılarıda son şeklini yapıp gitmiş. Neyse afiyet olsun hepsine.

Ronnie Lee Gardner, son yemeğinde ıstakoz kuyruğu, biftek, elmalı turta ve vanilyalı dondurma yedi, ayrıca son günlerinde Yüzüklerin Efendisi üçlemesini izlemesine izin verildi.
    49 yaşındaki Ronnie Lee Gardner hırsızlık, soygun ve 2 cinayet suçundan idam mangasınca kurşuna dizilerek idam edildi.

Oklahoma bombacısı Timothy McVeigh, ana yemek yerine sadece naneli ve çikolata parçacıklı dondurma istedi.
    Timothy McVeigh 168 kişinin ölümüne yol açmaktan idam edildi.

Bu fotoğrafta 28 yaşındaki Victor Feguer’in son yemeği var. İki tabak içerisinde tek bir zeytin.
    Son yemeğinde tek bir zeytin isteyen Victor Feguer, adam kaçırma ve cinayet suçlarından asılarak idam edildi.

Allen Lee Davis, son yemeğinde ıstakoz kuyruğu, kızarmış patates ve karides, midye, sarımsaklı ekmek ve kök birası istemişti.
    54 yaşındaki Allen Lee Davis, üç kişiyi öldürmek ve soygun suçlarından idam edildi.

Stephen Anderson son yemeğinde iki kızarmış ekmek, peynir, lapa ve mısır karışımı, şeftalili turta ve çikolatalı dondurma istedi.
    49 yaşındaki Stephen Anderson hırsızlık, saldırı ve 7 cinayet suçundan zehirli iğne ile idam edildi.

Ted Bundy son yemeği olarak “özel” menüyü reddedince kendisine biftek, yumurta, kızarmış ekmek, yağ, süt ve meyve suyu verildi.
    43 yaşındaki Ted Bundy tecavüz, nekrofili, hapisten kaçmak ve 35 cinayet suçundan elektrikli sandalyede idam edildi.

John Wayne Gacy, son yemeğinde 12 kızarmış karides, bir kova orijinal KFC tavuğu, patates kızartması ve çilek istedi.
    Tüm bu yemeği isteyen Gacy, cinayet ve tecavüz suçlarından dolayı zehirli şırıngayla idam edilmeden önce üç ayrı KFC restoranını yönetti.

Ricky Ray Rector son yemeği olarak afrika kıtası şeklinde bir biftek, kızarmış tavuk, vişneli Kool-Aid ve cevizli turta istedi, ancak tatlıyı yemedi.

Angel Nieves Diaz, son yemeği reddetti, kendisine hapishane yemeği verildi ancak onu da kabul etmedi
    55 yaşındaki Diaz silahlı soygun, cinayet ve adam kaçırma suçlarından zehirli şırıngayla idam edildi.

kemboo ve restherock bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    afiyet olsun

içlerinden en ünlüsü ted bundy galiba. lisede biyografi ödevi olarak hazırlamıştım adam kadınlara tacavüz ediyor, öldürüp tekrar tecavüz ediyor. içlerinden ölmeyen birkaç tane kadın da buna aşık oluyor ve mahkemede adamı ele vermiyorlar. çok yakışıklı, kültürlü, güzel konuşan biri olduğu söyleniyor. tanıyan kimse böyle bir şey yaptığına ihtimal vermemiş. ama tarihin en pislik insanlarından birisi.
    adamlar tam bir pislik çıktı rıza baba
    cece89, restherock ve yusufozugenc bunu beğendiler.

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Ted Bundy'i bende araştırmıştım.hukuk okuyormuş.hakim idam kararı vermeden önce ted bundy'e son olarak 'zeki, genç bir adamsınız. iyi bir avukat olabilirdiniz, arkamda çalıştığınızı görmek beni mutlu ederdi, fakat ortak, yanlış yoldan gittiniz. kendinize iyi bakın. size karşı düşmanlık beslemiyorum, bunu bilmenizi isterim. kendinize iyi bakın.'demiş

bu arada sonuncu adam gururlumuymuş salakmıymış anlamadım

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Afiyet olsun, en cool olanı 2tabakta tek zeytinmiş.Rahmetli piskopat ne ifade etmeye çalışmış acaba

Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ted Bundy'i bende araştırmıştım.hukuk okuyormuş.hakim idam kararı vermeden önce ted bundy'e son olarak 'zeki, genç bir adamsınız. iyi bir avukat olabilirdiniz, arkamda çalıştığınızı görmek beni mutlu ederdi, fakat ortak, yanlış yoldan gittiniz. kendinize iyi bakın. size karşı düşmanlık beslemiyorum, bunu bilmenizi isterim. kendinize iyi bakın.'demiş

bu arada sonuncu adam gururlumuymuş salakmıymış anlamadım
    kendinize iyi bakın. karar... idam edilsin
    bi bırakmadın ki kendimize iyi bakalım
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

içimizden birileri olsaydı orda ,allah korusunda ,istedikleri şey yemek olmazdı eminim
    kemboo bunu beğendi.

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Pasali1921 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    içimizden birileri olsaydı orda ,allah korusunda ,istedikleri şey yemek olmazdı eminim
    Cidden güzel bir noktaya değildin,kadın isteyen yokmuymuş ulan bütün akılları fikirleri yemektemi bu adamların yoksa o iş üstüne yedikleri yemeklermi bunlar
    Pasali1921 bunu beğendi.
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Yabancı kaynaklarda;
    Kızarmış biftek ve patates kızrtması istedikleri istatistliklerde yüksek olduğu yazıyor. (ABD)

cece89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 390
    Alıntı Felon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cidden güzel bir noktaya değildin,kadın isteyen yokmuymuş ulan bütün akılları fikirleri yemektemi bu adamların yoksa o iş üstüne yedikleri yemeklermi bunlar
    Öleceksin aklına kadın mı gelir zaten girdin içeri 1 yıl geçti adamın aklında kadın mı kalır
    Adam hayatının sınavını vermiş orada son yemeği yemiş ama sindiremeden yemişler adamı zaten ben bilemedim ne isterdim heralde dalış yada paraşütle uçmak falan isterdim.
    https://www.facebook.com/cenk.toker.3
    Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]

CrosseR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Pasali1921 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alıntı cece89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öleceksin aklına kadın mı gelir zaten girdin içeri 1 yıl geçti adamın aklında kadın mı kalır
    Kendi ağzınızla söylüyorsunuz içeri gireli 1 yıl geçmiş,kadın ve sex düşkünlüğünü kontrol edememekten(tecavüzden)içeri giren adamların aklına tabii ki kadın gelir

Sadece son yemeklerinde inisiyatifi mahkumlara bırakmak gibi bir lütuf sergilendiği için türlü türlü yemekler istemişler,yani son isteğin nedir dememişler..

Yoksa emin olun paraşütle atlamak isteyende,dalış yapmak isteyende,araba kullanmak veya kadın isteyende olurdu elbet

Güzel Şale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Böyle adamlar için idam şart...

Motosikleti
    Motorized Bicycle
    yemeği yedikten sonra idam edileceksin zaten.. sırf idam edildikten sonra pamuğu tıkayacak hocaya işkence olmasın diye yemek yemezdim ben olsam :D :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)