Arkadaşlar insan kaynakları yönetimi dersi için görüşebileceğim bir aile şirketine ihtiyacım var. Görüşebileceğim 15 ve üzeri çalışanı olan bir aile şiketi biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?
Yok mu kimse :(
Arkadaşlar insan kaynakları yönetimi dersi için görüşebileceğim bir aile şirketine ihtiyacım var. Görüşebileceğim 15 ve üzeri çalışanı olan bir aile şiketi biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?
Yok mu kimse :(
Haydi şu garip kardeşinize yardım edin,
Ben bilmiyorum maalesef
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Görüşebileceğim bir aile şirketi bilen???
Birinin bilmesine gerek yok be, bul internetten bir iki A.Ş. adresi , git selamın aleyküm böle böle de. Yardım ederler, etmezler mi? Valla ben ederdim, bi de çay ısmarlardım
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Selam
www.pehlivanreklam.com.tr
fahri bey e selamlarımı ilet yardımcı olacagını umuyorum
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
sabancı olur mu?
aslında eyong;'un fikri de fena değil.
May the Force be with McLaren Mercedes
Kapıdan "selamın aleyküm" diye girmem sorun değil de, şirketin veeceğim anket formunu şüphelenmeden doldurması sorun Rakip şirket ajanı muamelesi pek zevkli olmuyor, geçen dönem başıma geldi çünkü Adamlar üniversite kimliğime bile inanmadılar
Demekki tipten kaybediyosunAdamlar üniversite kimliğime bile inanmadılar
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Sorular kazık değilse ben yardımcı olayım sana...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
İşin çok zor
Gerçektende rakip firma ajanı muamelesi görmen işten bile değil. (bize geçen sene bir öğrenci gelmiştide oradan biliyorum. Birçok soruya cevap vermediler, verdiklerinede rakip firma yanılsın diye yanlış cevap verdiler.)
-------------------------Edit------------------
Yoksa o senmiydin?
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Ben İstanbul'dayım, değilimdir herhalde
ledo ai sağolasın, crato yardımcı oldu.
konyadan bi şirket istersen
http://www.deryaasansor.com.tr/
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)