bugün saat 08:00' de amca oldum.
çok harika ama tarifide bir o kadar anlatılamaz bir duygu herkezin bu duyguyu yaşamasını isterim, bu yüzdendir ki sevincimi ve mutluluğumu da çok değer verdiğim mt. ailesiyle paylaşmak istedim.
teşekkür ederim.
bugün saat 08:00' de amca oldum.
çok harika ama tarifide bir o kadar anlatılamaz bir duygu herkezin bu duyguyu yaşamasını isterim, bu yüzdendir ki sevincimi ve mutluluğumu da çok değer verdiğim mt. ailesiyle paylaşmak istedim.
teşekkür ederim.
Hadi gözünaydın...
Yaşını bilmiyorum ama işallah baba da olursun , dede de olursun...
Onların hepsi ayrı ayrı duygulardır...
süperrr, saglıklı, neşeli bir çocuk olur umarım.
eee artık tatlı bebiş beşine gelince mini motosikletini alır amcası!
Hayırlu uğurlu olsun mini bebiş MT ailesine hoşgelmiş yeriz biz onu
Tebrik ederim ve mini artcımızın yanaklarından öperim.
Hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Eeee bende yenge oldum yani,sevgili kuvva..inşallah Allah bizede nasip eder Hoşgeldin minik motorcu..ömrün uzun olsun..sevdiklerinle çok mutlu yaşa..
mt. nin en geç üyesi olacak ilk oyuncağıda tabi ki motosiklet olacak.
Valla beklediğimiz an geldi ve demekki küçük dostumuz aramıza katıldı çok mutlu oldum murat abicim allah analı babalı amcalı yengeli büyütsün bizlerde ona ne oyuncaklar alıcaz bak bende çok güsel bir motor alıcam ona ama race çocuğa chopper motor alırsın sen şimdi ufakken aklını çeliceniz demi hehe yemezler ben bugünden gidip bir R6 oyuncağı alayım allah gerçeğini nasip etsin
Bugün duyduğum en güzel haber Hayırlı bir insan olsun
allah analı babalı büyütsün
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
murat amca olmana sevindim allah analı babalı amcalı yengeli vede mt gurubuna genc artcıolması dilegiyle hoş geldi diyorum.
analı babalı büyümesi dileğiyle
amca yada dayı olamıycam ben. şanslı insanlarsınız,kıymetini bilin
allah uzun sağlıklı ömür versin asfalt ona dost olsun alt yapıdan yetiştirelim geleceğin hızlı lideri olsun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Gözünüz aydın olsun.
Allah analı, babalı,amcalı büyümesini nasib etsin
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Allah analı babalı büyütsün evlat acısı çektirmesin.
Allah analı babalı AMCA lı büyütsün
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)