Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Dişlerim ufalanıyor galiba

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Ehliyeti alayım :)
    Merhaba,ön dişim ufalandı çok az,tüm dişler normal o çok keskin bunun bir tedavisi var mıdır? yoksa normal bir şey midir? Başına gelen var mı?
    Yoksa dişçiye mi gideyim direk(malum özele gitmek lazım oda para para para..)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Uway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150-SYM Wolf 250-Hyosung RT125
    Yok kardeş dişçiye ne gerek var? nalbanttan bir zımpara al o ön dişini yavaşça zımparala..bir süre sonra dişiin dümdüz olduğunu göreceksin..ama dikkat et diğer ön dişin ile aynı uzunlukta olsun yoksa biri uzun biri kısa olmaz..
    kemboo bunu beğendi.

Motosikleti
    Derbi ETX
    Yurdumun insanı, yapma, etme, git bir dişçiye en azından teşhis koysun, sebeplerini öğren, dikkat et, paran olunca da tedavi olursun.

Motosikleti
    Alıntı Uway adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok kardeş dişçiye ne gerek var? nalbanttan bir zımpara al o ön dişini yavaşça zımparala..bir süre sonra dişiin dümdüz olduğunu göreceksin..ama dikkat et diğer ön dişin ile aynı uzunlukta olsun yoksa biri uzun biri kısa olmaz..
    Nedir bu tavır anlamıyorum ki,basit bir şey için 75tl vermektense belki ilacı falan vardır soralım yoksa gideriz dedik.
    Hata bizde tabi biz nalbantın yolunu tutalım en iyisi!

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------

Alıntı JafJaf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yurdumun insanı, yapma, etme, git bir dişçiye en azından teşhis koysun, sebeplerini öğren, dikkat et, paran olunca da tedavi olursun.
    Yahu siz beni yanlış anladınız diş ağrısı olunca rakıyla geçiren tiplerden değilim.Belki bir ilacı vardırda gerek yoktur gitmeme diye sordum sadece.
    Teşekkür ederim
    fz6_fazer bunu beğendi.

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    abi ağız ve diş sağlığı merkezlerinden bir randevu al git. Devletin diş hastaneleri onlar hem para vermiyorsun hem sıra beklemiyorsun. Ben izmirde gidip 1 saatte 3 dolgu falan yaptırıyorum tavsiye ederim

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Dişçiler muayene için ücret almazlar. (büyük çoğunluğu )
    dental_land bunu beğendi.

Motosikleti
    Biz en iyisi gidelim işimizi sağlam yapalım.
    Teşekkür ederim

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Agız ve dis saglıgı merkezine git dis cektirdim kanal tedavisi yaptırdım cebimden kurus para vermedim

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Anlattıklarını karşılayan hastalık terimi tıpla mevcut değil. Hocaya gidin birşey kalmaz.
    500px.com/importantphotogalleryblogspot

Motosikleti
    Alıntı Ahmet Abi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anlattıklarını karşılayan hastalık terimi tıpla mevcut değil. Hocaya gidin birşey kalmaz.
    Anlamakta zorluk çektiyseniz lütfen gereksiz yorumlar yapmayın.Allah aşkına bunun nesi garip yahu belkide eczaneden alacağım basit bir ilaç sorunu çözecektir diye sorayım dedim.
    Etrafımız boş konuşup boş sallayanlarla fazlasıyla dolu zaten..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------

Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim.

Motosikleti
    Subaru Xv
    Alıntı zarem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anlamakta zorluk çektiyseniz lütfen gereksiz yorumlar yapmayın.Allah aşkına bunun nesi garip yahu belkide eczaneden alacağım basit bir ilaç sorunu çözecektir diye sorayım dedim.
    Etrafımız boş konuşup boş sallayanlarla fazlasıyla dolu zaten..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------

Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim.
    Hastaneye gitmek yerine buraya konu açarak çözüm alamayacağınızı idrak edemeyerek anlama konusunda lisans yaptınız tebrikler.
    Buradan ilaç tavsiyesi beklemek yerine bir motor ustasına sorsaydınız daha mantıklı iş yapmış olurdunuz.
    Anlama zorluğu çekmeyen biri için çok güzel hareketler.

Motosikleti
    Alıntı Ahmet Abi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hastaneye gitmek yerine buraya konu açarak çözüm alamayacağınızı idrak edemeyerek anlama konusunda lisans yaptınız tebrikler.
    Buradan ilaç tavsiyesi beklemek yerine bir motor ustasına sorsaydınız daha mantıklı iş yapmış olurdunuz.
    Anlama zorluğu çekmeyen biri için çok güzel hareketler.
    Sağol çok yardımcı oldun Ahmet Abi bende diyordum üfürükçüye mi gitsem nalbanta mı gitsem karış karış arıyorum her yeri hastane ye gidiyormuşuz demek ki sağolun teşekkür ederim.

Motosikleti
    Subaru Xv
    Ne demek efenim. Bilgi paylaştıkça çoğalır.

Motosikleti
    2dakikalığına girdiğim şu forumdada böyle şeyler yaşamak anlamsız geldi bana.Zaten belirttim hastaheneye gitmeden bir ilaçla halletmek mümkün mü diye
    Çünkü devlette dişle ilgili hiç iyi anılarım yok.Bende dedim ki özel kliniğe para bayılasıya kadar bi soralım bakalım belki ilaç vardır.Ama konu gereksiz uzadı ve saçmalandı.
    Mümkünse konu kapansın..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)