Merhaba,ön dişim ufalandı çok az,tüm dişler normal o çok keskin bunun bir tedavisi var mıdır? yoksa normal bir şey midir? Başına gelen var mı?
Yoksa dişçiye mi gideyim direk(malum özele gitmek lazım oda para para para..)
Merhaba,ön dişim ufalandı çok az,tüm dişler normal o çok keskin bunun bir tedavisi var mıdır? yoksa normal bir şey midir? Başına gelen var mı?
Yoksa dişçiye mi gideyim direk(malum özele gitmek lazım oda para para para..)
Yok kardeş dişçiye ne gerek var? nalbanttan bir zımpara al o ön dişini yavaşça zımparala..bir süre sonra dişiin dümdüz olduğunu göreceksin..ama dikkat et diğer ön dişin ile aynı uzunlukta olsun yoksa biri uzun biri kısa olmaz..
Yurdumun insanı, yapma, etme, git bir dişçiye en azından teşhis koysun, sebeplerini öğren, dikkat et, paran olunca da tedavi olursun.
Nedir bu tavır anlamıyorum ki,basit bir şey için 75tl vermektense belki ilacı falan vardır soralım yoksa gideriz dedik.
Hata bizde tabi biz nalbantın yolunu tutalım en iyisi!
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
Yahu siz beni yanlış anladınız diş ağrısı olunca rakıyla geçiren tiplerden değilim.Belki bir ilacı vardırda gerek yoktur gitmeme diye sordum sadece.
Teşekkür ederim
abi ağız ve diş sağlığı merkezlerinden bir randevu al git. Devletin diş hastaneleri onlar hem para vermiyorsun hem sıra beklemiyorsun. Ben izmirde gidip 1 saatte 3 dolgu falan yaptırıyorum tavsiye ederim
Dişçiler muayene için ücret almazlar. (büyük çoğunluğu )
Biz en iyisi gidelim işimizi sağlam yapalım.
Teşekkür ederim
Agız ve dis saglıgı merkezine git dis cektirdim kanal tedavisi yaptırdım cebimden kurus para vermedim
Anlattıklarını karşılayan hastalık terimi tıpla mevcut değil. Hocaya gidin birşey kalmaz.
500px.com/importantphotogalleryblogspot
Anlamakta zorluk çektiyseniz lütfen gereksiz yorumlar yapmayın.Allah aşkına bunun nesi garip yahu belkide eczaneden alacağım basit bir ilaç sorunu çözecektir diye sorayım dedim.
Etrafımız boş konuşup boş sallayanlarla fazlasıyla dolu zaten..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------
Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim.
Hastaneye gitmek yerine buraya konu açarak çözüm alamayacağınızı idrak edemeyerek anlama konusunda lisans yaptınız tebrikler.
Buradan ilaç tavsiyesi beklemek yerine bir motor ustasına sorsaydınız daha mantıklı iş yapmış olurdunuz.
Anlama zorluğu çekmeyen biri için çok güzel hareketler.
2dakikalığına girdiğim şu forumdada böyle şeyler yaşamak anlamsız geldi bana.Zaten belirttim hastaheneye gitmeden bir ilaçla halletmek mümkün mü diye
Çünkü devlette dişle ilgili hiç iyi anılarım yok.Bende dedim ki özel kliniğe para bayılasıya kadar bi soralım bakalım belki ilaç vardır.Ama konu gereksiz uzadı ve saçmalandı.
Mümkünse konu kapansın..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)