Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Dominos Pizzada Çalışmak.

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı crxforever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zordur meşakkatlidir ama zevkli yanları artıları da yok değil.
    ben lc pizza da çalışmıştım. bir süre.aşağı yukarı ortam benzer.

çalıştığın bölgenin en güzel manzaralarını sen farkedersin.
    müdürler kafa dengi ise ve mutfakçı ile aran iyi ise bol bol pizza yersin.
    enteresan pizza çeşitleri deneyebilirsin. bir keresinde lahmacun ve kur pidesi yapmayı denemiştik.
    yavaş ve zorlu da olsa restoran işini seversen kariyer imkanın var.
    iş yokken çay kahve ve muhabbet ortamı çok güzel olur.
    mahallelere menü dağıtırken arkadaş grubu iyiyse çok eğlenceli olur.
    bahşiş kültürü iyiyse bölgede sigara yol gibi masraflarını oradan çıkarıp para biriktirebilirsin.
    zamanla sürüş tekniğin ve trafik bilgin inanılmaz artar ve bu ileride de avantaj olur sana. tehlike atlata atlata bu araç sağa dönecek bu kadın yola fırlayacak tahmin edebilir müneccin gibi olursun.

birçok müşteri dakikaya önem verse bile azımsanamayacak bir çoğunluk ise kendisini özel hissetmeye ve lezzete önem verir.
    mesela şöyle bir diyalog geçebilir müşteri ile.

müşteri: 40 dk oldu arkadaş öldük açlıktan

kurye : kusura bakmayın şu an yoğunluk var sizi bildiğim için önce getirdim. buyrun bol baharatlı pepperoni pizzanız bu da istediğiniz acı sos ve ketçap. (imkan varsa ketçap ve acısos fazla verilir.)

müşteri :(32.25tl pizza için 40 tl verir) 5 versen yeter hayırlı işler.

kurye : afiyet olsun tekrar özür dilerim gecikme için .

ya da şu şekilde olabilir :

mnüşteri : bu nasıl iştir yahu niye geç geliyor böyle ?

kurye: benim yüzümden geç geldi . pizzanız kesilirken iyi pişmediğini farkettim tekrar yaptırdım.

müşteri : (passcard uzatır çekim yapılır) eyvallah saolasın.

kurye :afiyet olsun iyi akşamlar.

lüks sitelerde çok saçma sapan güvenlikçiler olsa bile gerçekten iyi olanlar da var. sürekli git gel tanışıyorsun zaten . 1. 2. gidişinde motorla girmene izin vermeyen adam sonra direk geç diyebiliyor.

sonuçta bu iş her ne kadar motosiklet üzerine yapılsa ve zaman çok önemli olsa bile neticede hizmet işi ve bir nevi garsonluk. yani zamanda kaybettiğini sunum ve konuşma ile giderebilirsin.

Bu gariban müşteri de geçerlidir . Zenginler 5 krs a kadar istiyor .

Bunu okuyup giren bence girmesin :D
    hsk bunu beğendi.
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı temurlenk10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim hayırlı olsun,yapamam diye başladığın her işi zaten yapamazsın bu kanıtlanmıştır,sen bu işi kesinlikle başarırım diyerek kendine güvenerek korkmadan başla,besmeleni çek kendine güven,bölge haritasını bulup ilk olarak ana caddeleri ezberle,ana caddeleri ezberledikten sonra adres verildiğinde navigasyon veya haritadan hangi caddeden bağlantılı olduğuna bak,gerisi gelir zaman içerisinde kurt olursun,şimdiden kolay gelsin ALLAH kaza bela vermesin çok ama çok dikkatli kullan yaparsın hiç merak etme yapanlar süper zeki değil senin benim gibi anababa evladı.
    Teşekkürler Yorumlarınız İçin,Ama Son Yorumumu Okuduysan Kardeşim Konuyu Açtığım Zaman İşe Başladım.9 Ay Oluyor Çalışalı

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------

Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim 28 yasında adamım zorunluluktan yaptım bana laf dedikleri zaman çıldırıyordumki ben bçlge müdürüne rest çekiyordum , bizde kuryelerın alanıydı tuvalet temızlıgı yapıyordum . Baktım diğer kuryeler yapmıyor bende yapmadım sonradan . Bizdeki de vardıya müdürü olacak dallamanın tanıdıgı gıbıydı , 3 haftalık elemanım bana italiano da neler olur diye sordu 22 yasındaki çocuk , yanında tabı kankısı .
    Senin gibi s.k kafalının dısında hersey olabılır dedım . 195 lik artıst ustume yurudu , vuracak ortam bulamadım balon kontrol çatalını soktum makatına rahatladı .
    Alıntı hsk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşin hayırlı olsun kardeş kuryelik yazın daha güzel bence kışın yağış falan zorlar dudullu çok karışık değil açıkçası bulmada çok sıkıntı yarayacağın bölge değil yani benden sana güzel bi not eğer sipariş SİNPAŞ a ait bir site den ise güvenlik noktasında motoru birakma gibi teklifleri olur mutlaka yaya olarak gitme süresi de düşün giderken çekmekoy sapağında avangarden var oraya giderken özellikle de .
    mtreyas çok üstüne gelmişler kardeşim,ama en iyisini yapmıssın dicem ama o balon kontrol çubuğu çok kötü arkadaşa geçmiş olsuın.

hsk.teşekkür ederim kardeşim sinpaşa zaten motorla alıyorlar ama eltese falan motorsuz alıyorlar en nefret ettiğim olaylardan biri.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------

Kardeşim 28 yasında adamım zorunluluktan yaptım bana laf dedikleri zaman çıldırıyordumki ben bçlge müdürüne rest çekiyordum , bizde kuryelerın alanıydı tuvalet temızlıgı yapıyordum . Baktım diğer kuryeler yapmıyor bende yapmadım sonradan . Bizdeki de vardıya müdürü olacak dallamanın tanıdıgı gıbıydı , 3 haftalık elemanım bana italiano da neler olur diye sordu 22 yasındaki çocuk , yanında tabı kankısı .
    Senin gibi s.k kafalının dısında hersey olabılır dedım . 195 lik artıst ustume yurudu , vuracak ortam bulamadım balon kontrol çatalını soktum makatına rahatladı .
    Alıntı hsk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşin hayırlı olsun kardeş kuryelik yazın daha güzel bence kışın yağış falan zorlar dudullu çok karışık değil açıkçası bulmada çok sıkıntı yarayacağın bölge değil yani benden sana güzel bi not eğer sipariş SİNPAŞ a ait bir site den ise güvenlik noktasında motoru birakma gibi teklifleri olur mutlaka yaya olarak gitme süresi de düşün giderken çekmekoy sapağında avangarden var oraya giderken özellikle de .

Geçen Başımdan Geçen Olayı Anlatayım.
    Yoğunluk Var Paketler Geç Çıkıyor.Pizzayı Aldım Hızlı Şekilde Götürdüm.Adam Ben Giderken Aramıs 30 dakikayı geçti demiş.bizim bölgelerimiz olduğu için bölge dışına 30 dakika verilmiyor.sipariş bölge dışıydı adama izah etmiş arkadaş telefonda.neyse gittim sipariş 29,90 müşteri aldı benim haberim yok olaydan 10 kurusumu geri istiyorum dedi,baktım üzerimde yok yok dedim dedi ama istiyorum,çıkardım 1 tl geri verdim.ondan sonra telefondaki arkadaşa selam söyle dedi bedava vermeyene.söverek geri döndüm.böyle insanlar sipariş verince çılgına dönüyorum.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı MetinK. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler Yorumlarınız İçin,Ama Son Yorumumu Okuduysan Kardeşim Konuyu Açtığım Zaman İşe Başladım.9 Ay Oluyor Çalışalı

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------

mtreyas çok üstüne gelmişler kardeşim,ama en iyisini yapmıssın dicem ama o balon kontrol çubuğu çok kötü arkadaşa geçmiş olsuın.

hsk.teşekkür ederim kardeşim sinpaşa zaten motorla alıyorlar ama eltese falan motorsuz alıyorlar en nefret ettiğim olaylardan biri.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------

Geçen Başımdan Geçen Olayı Anlatayım.
    Yoğunluk Var Paketler Geç Çıkıyor.Pizzayı Aldım Hızlı Şekilde Götürdüm.Adam Ben Giderken Aramıs 30 dakikayı geçti demiş.bizim bölgelerimiz olduğu için bölge dışına 30 dakika verilmiyor.sipariş bölge dışıydı adama izah etmiş arkadaş telefonda.neyse gittim sipariş 29,90 müşteri aldı benim haberim yok olaydan 10 kurusumu geri istiyorum dedi,baktım üzerimde yok yok dedim dedi ama istiyorum,çıkardım 1 tl geri verdim.ondan sonra telefondaki arkadaşa selam söyle dedi bedava vermeyene.söverek geri döndüm.böyle insanlar sipariş verince çılgına dönüyorum.

Yaaahu daha neler neler , kadın camdan bagırıyor . Bolmalzemos dedık hamur ve permesan peynırınden bask bırsey yok bırde 15 tl diye . Plakama yaz dedım bastım gıttım

Yaaahu daha neler neler , kadın camdan bagırıyor . Bolmalzemos dedık hamur ve permesan peynırınden bask bırsey yok bırde 15 tl diye . Plakama yaz dedım bastım gıttım
    Sorma Dostum Gülüp Gülüp Geçiyorum,Akşama Kadar Trafikte Manyakları Çekiyoruz,Sonra Bu Manyakları Çekiyoruz.(Genel Konusmuyorum,Aradaki Çürük Elmalardan Bahsediyorum)Çok Sevdiğim Müşterilerde Var.
    mterayes26 bunu beğendi.

hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH

Aynen katılıyorum ben sipariş vermiştim gelen arkadaş 18tl demişti 20 verip üstü kalsın dedim çocuk abi zenginler bile bu kadar vermiyor demişti ))
    mterayes26 bunu beğendi.
    34 HSK 57
    ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
    MONDİAL MASH

CT.ATC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Mr Vulture(30k) > X-Treme Max 150
    Vay Be İşe Gireli 8,9 Ay Olmuş,Halada Çalışıyorum.Aklında Problem Olan İşe Girmek İsteyen Varsa Yardımcı Olabilirim.Tabiki Kardeşim Nerelerdesin Pizza Ismarlıyayım Sana.
    Merhaba,bende dominos'a girmeyi düşünüyorum ehliyeti alınca, üniversite öğrenciyim haftasonu ve pazartesi boşum, arkadaşım içeride mcliner ona güveniyorum ben, siparişi çok hızlı çıkartırım rahat ol 30 dakikada yetiştirirsin falan diyor(sipariş düştükten sonra 14 dakikada çıkartırım dedi ama bilmiyorum zaman nasıl yeterli mi? Birde benim merak ettiğim ücret ne kadar alıyorsun, ne kadar bahşiş kalıyor ortalama haftalık aylık? Ekipmanlar gerçekten soğuktan kardan kıştan koruyor mu? Motorları honda fizy sanırım siz ne kullanıyorsunuz?

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda

D
    Evine pizza siparişi veren gariban müşteri enteresan geldi bana.
    Zengin olup evine pizza sipariş eden ise ondan enteresan.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zengin olup evine pizza sipariş eden ise ondan enteresan.

Bu ülkede ne normal

Alıntı CT.ATC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,bende dominos'a girmeyi düşünüyorum ehliyeti alınca, üniversite öğrenciyim haftasonu ve pazartesi boşum, arkadaşım içeride mcliner ona güveniyorum ben, siparişi çok hızlı çıkartırım rahat ol 30 dakikada yetiştirirsin falan diyor(sipariş düştükten sonra 14 dakikada çıkartırım dedi ama bilmiyorum zaman nasıl yeterli mi? Birde benim merak ettiğim ücret ne kadar alıyorsun, ne kadar bahşiş kalıyor ortalama haftalık aylık? Ekipmanlar gerçekten soğuktan kardan kıştan koruyor mu? Motorları honda fizy sanırım siz ne kullanıyorsunuz?
    30 Dakika Olayı Kafana Takılacak En Son Şey Olsun,Her Türlü Yetiştiriyorsun.Yetiştiremediğin Zamanlar Oluyor Ama Dert Etme.Dediğim Gibi Düşüneceğin En Son Şey Olsun.Müdürler Falan Niye Bedava Verdin Demiyor.Zaten Belli Süre Çalış Aile Gibi Oluyorsun.Kaza Yaptığımda Akşama Kadar Hastahanede Peşimden Vardiya Müdürüm Koştu.O Müdürde Çok Sevdiğim İnsan Sayılmamasına Rağmen.12 Saat Çalışıyorum.1400 Tl Alıyorum.Semtine Göre Değişiyor Bahşiş Benim Çalıştığım Yerde Bahşiş Aylık 300,500 Arası Değişiyor.Adisyom Paramda 200,300 Arası Değişiyor.2000+ Oluyor Yani Herşey Dahil.Ekipmana Gelirsek Kask Bot Hariç Kışlık Tüm Ekipmanın Sağlanıyor.Ve Verdikleri Ekipmanda Buz Gibi Havada Bile Sıcak Tutuyor.Sorun Yazlık Kıyafet Normalde Bazı Şubeler Yazlık Mont Veriyor Ama Bizim Cimri Patron Vermiyor.Yazın Arkadaşlar Dominos Logolu T-shirtlerle Dolaşıyorlar.Ama Ben Yazın Bile Kışlık Kıyafetle Dolaştım,1Gün Aşırı Sıcak Oldu Çıkarım Dedim Kaza Yaptım ,T-shirt vardı kolum asfaltta haslandı 100 lira verdim dominosun logolu yazlık montunu aldım normalde bedava ama bizim şube franchise olduğu için kötülüğünü yaşıyorum vermediler ama ben 100 lira verdim ayrıcalığını yaşadım düşünce nolucak korkum yoktu.ama ne pahasına olursa olsun sakın franchise subeye girme direk merkez dominosa gir her olanağın sağlansın.motorlar spacy kısaca dominosun bana kattığı güzelliklerden ikisi birincisi trafik tecrübem oldu artık insanlar nerden çıkıcak araba nasıl manevra yapar baya çözdüm olayları.birde etrafı ezberliyorsun diğer subelere desteğe falan gidince o bölgeleride ezberlemiş oluyorsun

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    30 Dakika Olayı Kafana Takılacak En Son Şey Olsun,Her Türlü Yetiştiriyorsun.Yetiştiremediğin Zamanlar Oluyor Ama Dert Etme.Dediğim Gibi Düşüneceğin En Son Şey Olsun.Müdürler Falan Niye Bedava Verdin Demiyor.Zaten Belli Süre Çalış Aile Gibi Oluyorsun.Kaza Yaptığımda Akşama Kadar Hastahanede Peşimden Vardiya Müdürüm Koştu.O Müdürde Çok Sevdiğim İnsan Sayılmamasına Rağmen.12 Saat Çalışıyorum.1400 Tl Alıyorum.Semtine Göre Değişiyor Bahşiş Benim Çalıştığım Yerde Bahşiş Aylık 300,500 Arası Değişiyor.Adisyom Paramda 200,300 Arası Değişiyor.2000+ Oluyor Yani Herşey Dahil.Ekipmana Gelirsek Kask Bot Hariç Kışlık Tüm Ekipmanın Sağlanıyor.Ve Verdikleri Ekipmanda Buz Gibi Havada Bile Sıcak Tutuyor.Sorun Yazlık Kıyafet Normalde Bazı Şubeler Yazlık Mont Veriyor Ama Bizim Cimri Patron Vermiyor.Yazın Arkadaşlar Dominos Logolu T-shirtlerle Dolaşıyorlar.Ama Ben Yazın Bile Kışlık Kıyafetle Dolaştım,1Gün Aşırı Sıcak Oldu Çıkarım Dedim Kaza Yaptım ,T-shirt vardı kolum asfaltta haslandı 100 lira verdim dominosun logolu yazlık montunu aldım normalde bedava ama bizim şube franchise olduğu için kötülüğünü yaşıyorum vermediler ama ben 100 lira verdim ayrıcalığını yaşadım düşünce nolucak korkum yoktu.ama ne pahasına olursa olsun sakın franchise subeye girme direk merkez dominosa gir her olanağın sağlansın.motorlar spacy kısaca dominosun bana kattığı güzelliklerden ikisi birincisi trafik tecrübem oldu artık insanlar nerden çıkıcak araba nasıl manevra yapar baya çözdüm olayları.birde etrafı ezberliyorsun diğer subelere desteğe falan gidince o bölgeleride ezberlemiş oluyorsun
    franchise olmasa ordan emekli ol diyecektim
    MetinK. bunu beğendi.

CT.ATC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 Mr Vulture(30k) > X-Treme Max 150
    Teşekkür ederim yorumlarınız için, kaza içinde geçmiş olsun koruma ekipmanlarım yok ama en azından ceketsiz motora binmem tişörtle korkunç olur.. Para aslında güzel ama ben haftada 3 gün, günlük 10'ar saat çalışacağım için aylık 400 lirayı geçmez sanıyorum(burda ücretler sanırım saatlik 3tl imiş) alacağım ücret. Kahramanmaraşta zaten 2 tane Dominos var(Pek pizza kültürümüz yok pide kebap döner ağırlıklı bir şehir). Şehrin merkezinde biri tam ortada biri de tam çarşıda, çarşıdaki motorlarını orta noktaya verdi o yüzden tek yerden sipariş gidiyor koca şehire(10 şöför bile oldukları oluyormuş daha da şöför arıyorlar) Franchise sanırım ama yapacak birşey yok elden birşey gelmez. Ekipmanlar konusunda içimi rahatlattınz hep onu düşünüyordum bu ekipmanlar korur mu soğuktan acaba diye. Botu da ayarlamaya çalışıyorum? (Şöyle bir ürün buldum almayı düşünüyorum ne dersiniz? http://www.n11.com/dunlop-celik-burunlu-cizme-P31440153?cid=604001&gclid=CKvE3LySjMICFczMtAodFFw A0w)

hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Garibanın pizza yemeye hakkı yok mu yani benim de durumum çok çok iyi sayılmaz ama denemek adına 2kere sipariş verdim.
    mterayes26 bunu beğendi.

Alıntı CT.ATC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim yorumlarınız için, kaza içinde geçmiş olsun koruma ekipmanlarım yok ama en azından ceketsiz motora binmem tişörtle korkunç olur.. Para aslında güzel ama ben haftada 3 gün, günlük 10'ar saat çalışacağım için aylık 400 lirayı geçmez sanıyorum(burda ücretler sanırım saatlik 3tl imiş) alacağım ücret. Kahramanmaraşta zaten 2 tane Dominos var(Pek pizza kültürümüz yok pide kebap döner ağırlıklı bir şehir). Şehrin merkezinde biri tam ortada biri de tam çarşıda, çarşıdaki motorlarını orta noktaya verdi o yüzden tek yerden sipariş gidiyor koca şehire(10 şöför bile oldukları oluyormuş daha da şöför arıyorlar) Franchise sanırım ama yapacak birşey yok elden birşey gelmez. Ekipmanlar konusunda içimi rahatlattınz hep onu düşünüyordum bu ekipmanlar korur mu soğuktan acaba diye. Botu da ayarlamaya çalışıyorum? (Şöyle bir ürün buldum almayı düşünüyorum ne dersiniz? http://www.n11.com/dunlop-celik-burunlu-cizme-P31440153?cid=604001&gclid=CKvE3LySjMICFczMtAodFFw A0w)
    Aynısını motosikletim.com.tr üzerinden aldım tavsiye etmem.azda olsa ilk giyişimde su geçirdi,artı içi yünlü diye aldım.ayaklarım üşüdü.
    mterayes26 bunu beğendi.

muhammetcon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mt-09 (2018)
    Hocam bende 1 aydır çalışıyorum dominosta.İstanbul'dan gelipte Ankara öveçler gibi zor bir yeri kavramam 2 haftamı aldı problem olmuyo taksici yada başka bir kurye görünce durdur ve adresini sor telefondan da bakabilirsin tabi.Bide 30 dk olayını çok takma o konuda kimse sana birşey diyemez geç müşteriye dersin yeniyim kusura bakmayın falan diye yinede para vermemekte ısrar ederse müdürü ara o sisteme girsin oldu bitti.Ama dominosun tek kötü yanı herşeyi sana kitliyorlar bütün işleri yani sadece paket atmicaksın içeridede bir ton iş var.
    mterayes26 bunu beğendi.
    Only Ride..

FatihPrLk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr 125esd White :)
    Aman dostum aman sakın o firmaya girme düşük maaş + angarya iş çok hiç tavsiye etmem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

Ben 1 ay dayanabıldım , mudure dedım : paketcılık harıcınde ne ısteyeceksın benden ; ya iste supurge paspas bırde kutu yaparsın . Tamam dedik

Gnelde açılıştım ben , Eray bey tuvaletler , eray bey çöp posetlerı , eray bey camlar yıkanmalı , eray bey kat eray bey mclıne ananın ... , en son tuvaletı yıkadım 2 saat sonra klozette leke ve pıslık kaynıyor , çıktım dısarı güneş yüzü görmemıs bır ton küfür ettım . Biri ağır ol bilaaaader dedi dedıgı gıbı yumrugu burnuna yedı , 8 kısı ustune alınmadı o cıktı ortaya . Vardiya mudurunun akrabası iş yapmıyor ibne tabi , bölge müdürüne istifa verdım , adam salak mı alacak bulmus bedava eşek .

müşterılere kac kere 5 krs yerıne 25 kurus verdım , cıkmama yakın 1 hafta hiçbir musterının para uzerını vermedım . Pakete gıttım 45 dakıka gelmedım sonra da bıraktım .

işe gırerken kuryelıkten seni bölge muduru yaparlar , falan . Olsan olsan 1150 tl maaslı vardiya müdürü olursun , vardiya müdürü degıl haşa allah . Bir havalar bir havalar .

ALLAH BİR DAHA NE DOMİNOS DA NE BASKA BIR YERDE MOTORLU KURYELIK YAPTIRMASIN
    + Her şubesi de aynıdır kimseye tavsiye etmem zaten dikkat ederseniz o firma senelerdir sürekli kurye elemanı arıyor bu gidişlede çok ararlar daha.
    muhammetcon ve mterayes26 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı FatihPrLk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aman dostum aman sakın o firmaya girme düşük maaş + angarya iş çok hiç tavsiye etmem.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:55 ----------

+ Her şubesi de aynıdır kimseye tavsiye etmem zaten dikkat ederseniz o firma senelerdir sürekli kurye elemanı arıyor bu gidişlede çok ararlar daha.
    Yok abi uzak dursun lanet olsun , 9 aydır aynı yerdeler 9 aydır kurye aranıyor

2rule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)