Tercihiniz nedir?
d-hiçbiri seçeneği de olsaydı
Süpermarket yerine alışverişimi mahalle esnafından yapmayı tercih ediyorum.
10 yere soruyorum. en ucuz hanqisi ise oradan alıyorum.
Evet D secenegi gerekliymis.. Özellikle bu üçünden kaçıyorum..
Bence mahalle esnafıyla alışveriş daha mantıklı ama ayda bir kere markete giden bir aile olarak bim,rammar karışık alıyoruz valideylen.Bilgim yok ama tahmini konuşuyorum 100 lira harcıyorsak mahalle esnafında 120 felan olur ne gerek var :D
Bir çok müşterimin ürününün bulunduğu marketi tercih ediyorum.
Gerçekten piyasanın altında çok iyi olmasa da anadolu markalarını da içinde bulunduğu firmaların olduğu yer.
6 tl ye satılan kellogs mısır gevreğini 3 tl olarak buğday gevreği diye satıyorlar lezzet aynı Buğday gevreğini deneyin.
BİM
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
bim den kaşar peynirden kıl çıkmıştı birinde
ama fisin olsun yaninda yeter beğenmediğin ürünü iade edip parani geri alabiliyorsun
fiyat cazip de yumurta pahalı 4.75
pirinç T.M.O da 2.5 tl
bim de 3.5 tl
ketcapa kol gibi zam yaptilardi ben bile almayi bıraktım
geri indirdiler fiyatı
Zeytin peynirlerini almayın bayat adesede makroda ülkerinki var aynı paraya ıvır zıvırları hep buralardan alırım hazır yemekleride genelde bayat a101 de cesit daha cok yerine 2 sinide tercih ederim ben a101 demek istiyorum
Makro Migros
Bimin kolasını almayın
Bildigin renklendirici tatlandırıcı var kola demeye sahit ister mideyi balon gibi yapıyor 2 saat kıvranıyorum artık 20 kurusa verse gene almam
Bimin sodasınıda beyenmedim a101 dekiler daha iyi kınık beypazarı akmina
bimin madensuyu f/p ürünü
yillarin beypazarı kullanıcısı olarak bu konuda iddialiyim
işsiz olduğum zamanlarda bile bisiklete biner carsidan eve dönerken beypazarı ve antepfıstığı tuketirdim
madensuyu favorimdir
beypazarı fahiş fiyattan satilmaya başlanınca bimin madensuyuyla tanıştım
eğer % 100 dogalsa 10 numara ürün
beypazarini aratmıyor
sen deyince hatırladım beypazarini
hiçbiri...
ben marketin moderen, hesaplı ve kızıl sermayelisini severim.
Bimden aldıgım sodaları cöpe attım kınık iyi
Bazı seyler ucuz ama icraat yok mesela cay ucuz orta kalite 1 kg su 7 lira
Hem a 101 den alırım hem bimden sonra hangisi isime gelirse ordan almaya devam ederim a101 mi bimmi daha karar veremedim
hangi markadan kıl çıkmıştı? carrefour dan ekicinin üçgen olarak ambalajlanmış taze kaşar peynirini alacaktım içindeki koca insan kılını görünce hemen mağaza yetkililerine bildirdim hatta bakanlığı da aradım sonuç sıfır. mesele bir üründen kıl çıkmasından çok bu tür kalite kontrol denetimi olmayan üreticilerden ürün alarak müşteriye çıkaran perakendeciler dedir. ..........
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------
a 101 koyu yeşil
cem yağcıoğlunun yazısından bir kesit geldi aklıma
Arada, bir paket makarnanızı da bakkal Hüseyin abiden alın, on kuruş fazlasından batmazsınız; belki o da sizden ayakkabı alır..
alışverişi marketten yaparsın cenazenize bakkal gelir unutmayın...
ufak esnafıda unutmayalım. susmayalım sustukça sıra bize geliyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)