Arkadaşlar motosiklet fuarı için davettiye nerden bulabilirim İstanbul'da askerim babamla gelcez fuara biri yardımcı olabilirse çok iyi olur
Arkadaşlar motosiklet fuarı için davettiye nerden bulabilirim İstanbul'da askerim babamla gelcez fuara biri yardımcı olabilirse çok iyi olur
Aynen Ankaradan gelicez ?
Bizde ilkdefa geleceğiz. Tokattan. Aynı sorun bizde de var.
çoğunluk motosikletle gelicek heralde, bizim karşı komşu abide bugün ben üç beş tane bilet ayarlıcam beraber gideriz dedi, eğer ayarlarda fazla olursa fuar günü orda bazı mt arkadaşlarımıza verebilirim... ama söz vermim, abi ayarlarsa fazladan fazladan..
Evvelki yıllarda bilet yollayanlar olurdu ama kalmadı galiba..Bi bilette bana lazım..
inşallah mt dağıtır bide hudson deri veriyormuş site yönetimi aracılığı ile gönderebilir
önceki yıllarda yönetim belli saatlerde belli yerlerde toplanıp dağıtıyor,üyeleri içeri sokuyordu..sanırım aynı şeyler olabilir yine...
en azından umuyoruz..
bende gelmek isterim bakalım davetiye bulabilirsem gelicem
önce ki yıllarda dergiler felan davetiye dağıtırdı onu da duymadık bende gelicem davetiye olursa tadından yenmez
Sıkıntı yok, fuar yönetiminde çalışan yakınım var, kapıya çağırıyorum onu, fuara giriyorum
anlasıln davetıyeler sponsorlara ve katılımcılara dagıtılmış,
Yarın bi sorusturayım elımden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısırım KISMETSE tabii.
Motoron dergisi Şubat sayısında fuar davetiyesi hediye ediyor.
Motor Bike dergisi Şubat sayısında fuar davetiyesi hediye ediyor.
Evet arkadaşlar bende ankaradan gelmeyi düşünüyorum.motor on dergisi fuar bileti veriyomuş ben iki dergi alıcam çünkü iki bilet lazım
Motosiklet bileti için bu linke bir bakın. http://www.scooter.web.tr/index.php/kunena/2014-eurasia-motobike-expo-motosiklet-fuar/30271-2014-motosiklet-fuar-na-230-adet-bedava-davetiye?start=6
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)