herşey bir tarafa bence bu konuda da başkaca konular gibi samimi değiliz.
acun izliyor, recep ivedik'e gülüyor ve dizi seyrediyoruz.
hepimiz cips yiyen insanlarız, iki dakka delikanlı olalım
televizyon programları esip gürlemekten değil kumandanın bir tuşuna basmaktan anlar.
istatistikler böyleykene kimse entel-dantel ayaklarına yatmasın.
- kim izliyo bunları?
+ ben ne bileyim kardeşim, ben belgeselciyim.
- istatistinkler öyle demiyo ama!
not: sözlerimde herhangi bir kimse değil memleket topraklarında hakim olan "lafla peynir gemisi yürütme" zihniyeti hedef alınmıştır.
Recep ivediğe neden takıntılı olur insanlar anlamak zor benim için. Adamın filmlerinde çıplaklık çarpıklık yok. Bildiğimiz sığırların abartılmış davranışlarını sergilerken kendine göre bir ahlak anlayışına sahip bir karakter recep. 3. filmini sinemada izlemiştim. Sadece berber sahnesinde gözlerimden yaş gelene kadar güldüm. Yetti mi. Yetti. Komedyenin bu kadar az olduğu bir toplumda o da bu işin bir parçası sadece. Sıkıntı varsa cem yılmaza gülmeyen insanlarda aramak lazım.
Bunun dışında CNBC-E dizileri izliyorum. Ciddi komik yada fantastik olanlar var. Alt yazılı olması da ayrıca güzel.
hele ki o samanyolu vb kanallarda çıkan ibret verici diziler çok daha fena
''Başı Açık Görümcenin Türbanlı Geline Yaptıkları'' diye dizi mi olur be
Beni Böyle Sev ve Muhteşem Yüzyıl favorilerim...pozitif katkıları oldu bana...
Acun gibi, bu milletin hassas noktalarını yakalarsanız siz de köşe olabilirsiniz..
Usta % 95 görüntü çöplüğü,yaban tv ve trt belgesel ağırlıklı izliyorum,ya bukadar düşük kalite dizi furyası hayatımda görmedim,yazık zorla izletiliyor,reytingi kendileri ayar çekiyorlar,allah belalarını verecek....
aynen caner. ınsanın .otuyle gulesı gelıyor. ama abartmamıslar pek.bız gezıde genelde bıxı rpg felan kullanıyorduk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)