Harici HDD veri Kurtarma Acil !!!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
kurtarmaya çalıştığınız dosya türü nedir.?
-
-
1-kurtarmaya çalışılan disk sistemden ayrı olacak .sizdeki hariciymiş sorun yok.
2-kurtarılan dosyalarda ayrı bir partitiona yazılacak.!yani veri kurtarma için çalışan yazılım ayrıbir diske yazacak.pc nizde bu mümkünmü?
3-eğer mümkün ise uzak bağlantı ile yazılım kurabilirmiyiz?
-
Ubuntu yada linux yüklü bir işletim sistemine biçimlendirmeden önce taksaydınız keşke, onlar bozuk dosya türlerini de okuyabiliyor bazen.
ben dosya kurtarma programları ile bu güne kadar işime yarar şeyleri kurtarabıldım. Yada bu işi profesyonel olarak yapan firmalar var. Hard dsiki yaksan bile kurtaryıorlar işini. Çizim dosyası sana pahalıya mal olacaksa profesyonel destek al.
Son olarak iş ile ilgili dosyalarınızı mutlaka onlıne ortamlara upload ediniz. Kolay gelsın
-
yqavuzhyan adlı üyeden alıntı
Ubuntu yada linux yüklü bir işletim sistemine biçimlendirmeden önce taksaydınız keşke, onlar bozuk dosya türlerini de okuyabiliyor bazen.
ben dosya kurtarma programları ile bu güne kadar işime yarar şeyleri kurtarabıldım. Yada bu işi profesyonel olarak yapan firmalar var. Hard dsiki yaksan bile kurtaryıorlar işini. Çizim dosyası sana pahalıya mal olacaksa profesyonel destek al.
Son olarak iş ile ilgili dosyalarınızı mutlaka onlıne ortamlara upload ediniz. Kolay gelsın
*Ubuntu'da Debian tabanlı bir Linux zaten.
Nette ne kadar recovery varsa denediyseniz ve hiçbir dosya kurtaramadıysanız ya siz hep kötülerine denk gelmişsiniz ya da programları kullanamamışsınız. Herhangi birinde en azından hasar görmüş dosyaların ne durumda olduğunu liste halinde görmeniz gerekirdi.
-
kaldera adlı üyeden alıntı
1-kurtarmaya çalışılan disk sistemden ayrı olacak .sizdeki hariciymiş sorun yok.
2-kurtarılan dosyalarda ayrı bir partitiona yazılacak.!yani veri kurtarma için çalışan yazılım ayrıbir diske yazacak.pc nizde bu mümkünmü?
3-eğer mümkün ise uzak bağlantı ile yazılım kurabilirmiyiz?
Evet mümkün bilgisayarımda yeterince yer var ve başka bir harici diskim daha var.
kaanklky adlı üyeden alıntı
*Ubuntu'da Debian tabanlı bir Linux zaten.
Nette ne kadar recovery varsa denediyseniz ve hiçbir dosya kurtaramadıysanız ya siz hep kötülerine denk gelmişsiniz ya da programları kullanamamışsınız. Herhangi birinde en azından hasar görmüş dosyaların ne durumda olduğunu liste halinde görmeniz gerekirdi.
Karşılaştığım durum biraz farklı ) kurtarma değil gibi.
-
Stellar phoenix recovery, çok hayatımı kurtardı.
-
biçimlendir dedigi sırada hdd nin formatı neydi nfts mi yoksa raw mı baktıysanız tabi aynı durum benim başıma geldi disk durduk yere raw formatına dönüştü ne yaptıysam kurtaramadım biçimlendirdim ancak biçimlendirme sonrası dosyaları kurtaramadım resim dosyaları hariç hiç bi dosyaya ulaşamadım 1 tb disk sıfırlandı
-
gerekli malzemeler:
1. calisan bir windows bilgisayari
2. active partition recovery (burdan indir)
3. arzali harddiskin bu bilgisayara bagli olmasi
4. cözümü getirecek anlatim (link)
-
HEROCAN35 adlı üyeden alıntı
biçimlendir dedigi sırada hdd nin formatı neydi nfts mi yoksa raw mı baktıysanız tabi aynı durum benim başıma geldi disk durduk yere raw formatına dönüştü ne yaptıysam kurtaramadım biçimlendirdim ancak biçimlendirme sonrası dosyaları kurtaramadım resim dosyaları hariç hiç bi dosyaya ulaşamadım 1 tb disk sıfırlandı
RAW oldu hmnaaa
forzaBJK adlı üyeden alıntı
gerekli malzemeler:
1. calisan bir windows bilgisayari
2. active partition recovery (
burdan indir)
3. arzali harddiskin bu bilgisayara bagli olmasi
4. cözümü getirecek anlatim (
link)
şimdi deniyorum
Program 200 mb :( indirme hızım 8 kb sanırım ilgili site bu hızı veriyor neyse yapacak bişey yok sabaha kadar inmiş olur yarın denerim.
-
saat 7 ye kadar müsaitim.
uzak bağlantı için team weaver yazılımını indirin.kurulumu yapmadan direk çalıştırın.size bir id ve şifre verecek.onları bana mail atarsanız.
harici diskide pc ye bağlayın.
ugurceylan@yandex.com.tr
-
-
Hiçbirine gerek yok en basiti ile recovery my files indir. Uzantı seçme imkanı tanıyor ve derin ayarlamalara gerek yok.
-
kaldera adlı üyeden alıntı
saat 7 ye kadar müsaitim.
uzak bağlantı için team weaver yazılımını indirin.kurulumu yapmadan direk çalıştırın.size bir id ve şifre verecek.onları bana mail atarsanız.
harici diskide pc ye bağlayın.
ugurceylan@yandex.com.tr
Mail attım size
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
ferhatkars adlı üyeden alıntı
recuva denediniz mi?
leons adlı üyeden alıntı
Hiçbirine gerek yok en basiti ile recovery my files indir. Uzantı seçme imkanı tanıyor ve derin ayarlamalara gerek yok.
İkisinide denedim. Sonuç sıfır
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Mail attım size
Hadi kedi gibi 4 ayak üstüne düştün adaş
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Hadi kedi gibi 4 ayak üstüne düştün adaş
Essahmı adaş
-
-
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Essah adaş,
kaldera zaten bilgisayarcı
O çözemezse kimse çözemez zaten forumda
Sağolsun bu saate kadar uğraştı bundan sonrası zamanla alakalı. Program çalışıyor bakalım sabah sonuçları göreceğiz.
Sonuç ne olursa olsun Kalderaya Teşekkürler.
-
Sinan keşke biçimlendirmeseydin...
Aynı sorun benimde başıma geldi. İçerideki verilerin aşağı yukarı %90 civarını kurtardım. Dene bakalım, eğer olmaz ise başka bir program deneyelim.. Umarım kurtulur lazım olan dosyalar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler